- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Ben sehirden ve sosyallikten uzak eski bir evde oturuyorum cok ahım şahım değil ama normalde duzgun bir ev 1500den başlıyor zaten normal yani 2 binsizin kira iyiymiş o zamanben 2 bin veriyorum kira
pandemi hepimizi mahfetti zaten. inşallah yok olur gider artık şu virüs.
bana da saçma geldi duyunca ama usenmemis kalkmış gitmiş vermiş o parayı o kesime.
ama ana baba evinde ekstra masraf olmayınca ailenin de durumu iyi olunca ona çok gelmemiş:)
ben evlendikten sonra atandım bana göre çok para 800![]()
Ben atandim baska sehre ve o gun bugündür tek basina yasiyor calisiyor ve ev geçindiyorum hic maasi sonuna kadar keyfimce harcayayim lüksüm olmadi, faturalar karışık tarihlerde kesildiğinden hesapta en az bin lira durmalı, maas yatar kira kredi karti ödenir nakit cok tasimam 50 100 yeter genelde k.karti kullanırım harcamalarda. Valla bu ay maastan cok bir sey kalmadi nereye gitti diyorum öyle kıyafet vs harcamam da yok işte is basi yaptim idari izindeydim kıyafet almam lazım ona bile bir bütçe ayırmaliyim diyorum her sey ates pahası
Cok şükür yine kendimi gecindiriyorum ama ben bekar ve hiç bir sorumlulugu olmayan (aileye para göndermek gibi) biri olarak bile gecim derdim var. Iki maas olsa birini harcar biriyle birikim yapardım ya da en azindan daha rahat hareket ederdim çünkü kira+faturalar+mutfak zaten en büyük harcama kalemleri. Bekar da olsan 3 çocuklu da olsan olmazsa olmaz. Ha kira olmaz ev kredisi olur, araba varsa bakimi/ benzini olur.