Öğretmenlere sormak istiyorum nasıl geçiniyorlar. Bir tatile gitmeye niyetlendik sadece yol parasi bir kisi250 lira. Öğretmenevinde kesinlikle yer yok. Otellere bakamadım bile o kadar pahalı. Tatil yapmak istesek ancak her odasında başkasının kaldığı pislik içindeki pansiyonlarda kalıp yapabileceğiz sanırım. Küçümsemek için söylemiyorum ama lise terk bir tanıdığımiz var müteahhit benden ayda 7 8 bin kazanıyor. Boşuna mı okudum diyorum bazen şimdi yazın alacağım maaş zam gelirse 5 bin olur herhalde ne çocuğu ozel bir krese vermeme yetiyoe ne de tatile ancak karnımizi doyuruyoruz öğretmenim ve bunları yapabiliyorum diyenleri merak ediyorum nasıl yapıyor
Gene sizin işiniz var, bir geliriniz var, boşuna okuyup evinde oturanlar olarak ne yapalım?

Para okumakla değil, alın teriyle oluyor.
Çalışan herkes kazanır, öylesi böylesi yok.
Ayrıca her bütçeye uygun tatil imkanı var, kimse tatil parasını zart diye o ay ödemiyor.
Yapabildiği kadar taksit, erken rezervasyon, bütçe dostu mekanlar, kalabalık gruplarla hallediyor.
Pansiyonda kalmazsınız, inanılmaz güzel doğa harikası kamp alanları da mevcut mesela.
İster karavan ister çadır kamp, sofistike bir tatil olur.
Maddi güç bir yere kadar, elinizin uzanamadığına höykürmekte haklısınız ama yapamıyorum edemiyorum serzenişi haksız.