ama kolej dedigi nasil onu bilemiyoruz ki. benim kardesim yurt disindaydi simdi turkiyede devam edecek babam blis ve tedden fiyat almis ikisi de 50 bin demisler. ben tedliydim babam falan derken ted 45 bine inmis. yemek kitap servis falan dahil degil.
benim evime temizlige gelen ablanin kizi da kolejde okuyor yani kolej diyorlar ama ben demem mesela. keciorende kampus diye bir yermis tek bina, dershane gibi dusun. ama kolej diyor iste ozel yani. o yillik 12 bine gidiyormus. buyuk ihtimalle uyenin bahsettigi de oyle bir seydir.
bir de yasanan cevre de cok fark ediyor bence yani ben mi bunlari yeni goruyorum bilmiyorum ama. ben karpuz fiyatlarini bilmiyordum mesela gecen gun dikkat ettim benim eve aldigim karpuzun kilosu 4 tl. sonra biraz ankaranin icinde bir yere gitmistik orada kilosu 80 kurusa karpuz gorduk sevgilimle. birbirimize baktik kaldik kal geldi resmen

senin yasadigin cevrede, aliskanliklarinda 10 binle uyenin anlattiklari yapilmaz ama onun sartlari nasil bilemiyoruz. bana dogru gibi geldi belki kucuk sehirde yasiyordur.