Konumuz şuan sizin hadsizliğiniz ve ülkenin yaklaşık %42.9'unu küçümsemeniz.
Bu rakamın içinde kaç itü mezunu kaç mühendis kaç öğretmen vardır allah bilir. Bir öğretmen olarak toplumdan bu kadar uzak olmanız üzücü.
Kimse size asgari ücret alın demedi, öğretmenlik kutsal meslektir. Önce annemiz sonra öğretmenimiz benim öğretmenim bana böyle öğretti. Birgün bile herhangi bir kesimi küçümsediğini görmedim, duymadım. Hala konuşuruz kendisiyle.
Sizin hakkınız vardır yatarak maaş alıyorlar lafına bende tepki gösteririm ancak kendi kendinize algı yapmaya çalışmayı ve insanları küçümsemeyi bırakın. İnsanların tepkisi öğretmen oluşunuza değil insanları küçümsemenize. Bu millete hizmet ediyorsunuz öğretmen hanım, küçümsemelerin kibirlerin önünde duracağınız yerde en büyük kibiri siz yapıyorsunuz. Öğrencilerinize çok üzülüyorum. Kim bilir kaç asgari ücretli öğrencinizin velisini de küçümsemiş oluyorsunuz. İnsanlar emek veriyor, küçümsenir mi bu? Çöp toplayan kişiyle bir ceoya gösterdiğiniz hürmet aynı olmalı. Bu insanın kalitesini belirler. İkiside emektir. Farkında değilsiniz.
Ben moda tasarımcıyım bu arada ve inanın yetenekli bir insanım.
Ünviersite sınavından hatırı sayılır bir puan aldım, derslerim uygulamalı 3.5 un altında ortalamam yok. Bende mi burada ego kasayım, bende mi burada "yaa yetenekliyim istesem sizin maaşınızı 10a katlarım" diyeyim? Vakit geçirmek için girdiğim sitede sizinle karşılaşmak aşırı taşihsiz bir durum, öğretmenliğe bakış açımı değiştiriyorsunuz.