Öğretmen olan var mı, bir sorum var da

BEsma_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
80
6
1
18
11. Sınıfım ama sınıfta kalacağım galiba, şimdi alan seçimi nasıl olacak? Ea Tm gibi… 10. sınıflar yerleşmiş midir, beni okuldan atarlar mı? Bi de sayısal seçmek istiyorum, öğretmenler engel olabilir mi? Ben eşit ağırlıkta yapamam çok sıkıcı

11. Sınıfım ama sınıfta kalacağım galiba, şimdi alan seçimi nasıl olacak? Ea Tm gibi… 10. sınıflar yerleşmiş midir, beni okuldan atarlar mı? Bi de sayısal seçmek istiyorum, öğretmenler engel olabilir mi? Ben eşit ağırlıkta yapamam çok sıkıcı
Niye derslerine çalışmadın?

Milli eğitim sınıfta kalmayı kaldırmıştı ama devamsızlık vs. istisna bir durumunuz varsa bilemem.
Alan seçiminde anlaşamazsanız velinizi çağırırsınız.

Eşit ağırlıkta yapamam çok sıkıcı, sınıfta kalacağım galiba ama sayısal seçmek istiyorum diyorsun. Şimdi sana sormazlar mı sınıfta kalacaksan sayısalda nasıl yapacaksın? Fizik, kimya, matematik iyi mi? Bir kere alanın sıkıcılığından ziyade ilerde yapmak istediğin mesleğe karar verip ona göre seçim yapacaksın. Eşit ağırlık sıkıcı bir alan değildir ayrıca. Sınıfta kalma 50 ortalama altı ve 4 dersten başarısız isen var.

Eşit ağırlıkta yapamam çok sıkıcı, sınıfta kalacağım galiba ama sayısal seçmek istiyorum diyorsun. Şimdi sana sormazlar mı sınıfta kalacaksan sayısalda nasıl yapacaksın? Fizik, kimya, matematik iyi mi? Bir kere alanın sıkıcılığından ziyade ilerde yapmak istediğin mesleğe karar verip ona göre seçim yapacaksın. Eşit ağırlık sıkıcı bir alan değildir ayrıca. Sınıfta kalma 50 ortalama altı ve 4 dersten başarısız isen var.
Şimdi bu arkadaşın sorununu bilmiyorsunuz, bende bilmiyorum nezaketen yazıyorum,
Sizin gibi "sonuçlarına katlan o zaman" şeklinde bir uslup hoş değil.

Belki ailesinde birinin rahatsızlığı var devamsızlık yaptı, belki ergenlik sorunları yaşıyor.
Şımarıklığından kalmış haklı olsanız bile bunu bilmeden bu tutumunuza istinaeden mesajınıza beğenilmeme ifadesi bıraktım.
Diğer konularınıza baktım da Kv sinirinizi buradan mı çıkarıyorsunuz 😃

Şimdi bu arkadaşın sorununu bilmiyorsunuz, bende bilmiyorum nezaketen yazıyorum,

Belki ailesinde birinin rahatsızlığı var devamsızlık yaptı, belki ergenlik sorunları yaşıyor.
Şımarıklığından kalmış haklı olsanız bile bunu bilmeden bu tutumunuza istinaeden mesajınıza beğenilmeme ifadesi bıraktım.
Konu sahibi sınıfta kaldigi icin intihari dusundugunu yazmis baska konusunda.

Konu sahibinin avukatı değilsiniz değil mi? Bu durumda hangi konuya nasıl bir yorum yazdığımın sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum. Kv sinirim yok çok şükür. Konumda da yazdığım üzere birbirimizi çok severiz. Her konuda bana yardımcı, mükemmel bir kadındır.

Ek olarak zaten ilk mesajımda neden derslerine çalışmadığını kendisine sordum. Konu sahibinin eşit ağırlık bölümünü yorumlama şekline ve soruya verdiği cevaba göre yazdığım yorumun gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Konunun sizi bağlayan bir noktası yok. Teşekkürler 🙏🏻

Konu sahibinin avukatı değilsiniz değil mi? Bu durumda hangi konuya nasıl bir yorum yazdığımın sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum. Kv sinirim yok çok şükür. Konumda da yazdığım üzere birbirimizi çok severiz. Her konuda bana yardımcı, mükemmel bir kadındır.

Ek olarak zaten ilk mesajımda neden derslerine çalışmadığını kendisine sordum. Konu sahibinin eşit ağırlık bölümünü yorumlama şekline ve soruya verdiği cevaba göre yazdığım yorumun gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Konunun sizi bağlayan bir noktası yok. Teşekkürler 🙏🏻
Eşit ağırlık okursam işsiz kalırım, hemşire olmak istiyordum. Babam kötü biri ve kurtulmam lazım, bana uygun en iyi sağlık mesleği

Eşit ağırlık okursam işsiz kalırım, hemşire olmak istiyordum. Babam kötü biri ve kurtulmam lazım, bana uygun en iyi sağlık mesleği
Öğretmenlerinle görüşüp durumunu anlat belki yardımcı olurlar. Ek notlarla belki sayısal seçebilecek duruma gelirsin. Sınıf tekrarı yapıp notlarını yükseltip seneye sayısal seçebilirsin. Başka da pek bir yolun yok.

Sağlık meslek lisesine nakil 11’e geçmeden oluyordu sanırım ama bir de onu araştırabilirsin.

Bunu neden sınıf rehber öğretmeninle konuşmuyorsun? Planlarını anlatıp destek isteyebilirsin performans notların için. Belki diğer hocalarınla da konuşur. Ayrıca bir disiplin suçu işlemediğin sürece sınıfta kaldığın için okuldan atılmazsın. Bu yılki onuncu sınıflarla okursun işte. Alan seçimine de kimse engel olamaz.

Bence de beni ilgilendirmez,
Bakın tekrar ediyorum; " tutumunuza istinaeden mesajınıza beğenilmeme ifadesi bıraktım."
Niye çekememezlik yapıp bana da bu ifadeyi verdiniz 😃

Capture2e.webp

Bence de beni ilgilendirmez,
Bakın tekrar ediyorum; " tutumunuza istinaeden mesajınıza beğenilmeme ifadesi bıraktım."
Niye çekememezlik yapıp bana da bu ifadeyi verdiniz 😃

Eki Görüntüle 3599347
Lisede kalma yok dediğiniz için. Yanlış bilgi vermenize istinaden verdim. Kısasa kısas olsun diye değil. Bu kadar üzüldüyseniz geri alayım.

Üstüne üstlük alakasız bir konuda kayınvalidem ile ilgili alakasız bir konuyu buraya taşımış olmanız sebebiyle beğenmedim ifadesini haketmiştiniz ama olsun. Siz işgüzarlık yapmadınız, ben çekememezlik yaptım ☺️

Son düzenleme:
İki sene üst üste kalırsan okuldan tasdiknamen veriliyordu yani bizim zamanımız da öyleydi
Sistem çok değişti ama anlamadığım sayısalı yapabilecek misin ?
Sayısal okumak çok daha zordur
Yeteneğin var mı
Sayısal derslerin nasıl ?

İki sene üst üste kalırsan okuldan tasdiknamen veriliyordu yani bizim zamanımız da öyleydi
Sistem çok değişti ama anlamadığım sayısalı yapabilecek misin ?
Sayısal okumak çok daha zordur
Yeteneğin var mı
Sayısal derslerin nasıl ?
Sayısal bölümdeyim sadece kendimi vermedim bu sene fizik ve biyolojiyi çok seviyorum, eşit ağırlıkta yapamam

Back
X