Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye derslerine çalışmadın?11. Sınıfım ama sınıfta kalacağım galiba, şimdi alan seçimi nasıl olacak? Ea Tm gibi… 10. sınıflar yerleşmiş midir, beni okuldan atarlar mı? Bi de sayısal seçmek istiyorum, öğretmenler engel olabilir mi? Ben eşit ağırlıkta yapamam çok sıkıcı
Olmadı işteNiye derslerine çalışmadın?
Sonuçlarına katlan o zamanOlmadı işte
Öğretmen misinizSonuçlarına katlan o zaman
Şimdi bu arkadaşın sorununu bilmiyorsunuz, bende bilmiyorum nezaketen yazıyorum,Eşit ağırlıkta yapamam çok sıkıcı, sınıfta kalacağım galiba ama sayısal seçmek istiyorum diyorsun. Şimdi sana sormazlar mı sınıfta kalacaksan sayısalda nasıl yapacaksın? Fizik, kimya, matematik iyi mi? Bir kere alanın sıkıcılığından ziyade ilerde yapmak istediğin mesleğe karar verip ona göre seçim yapacaksın. Eşit ağırlık sıkıcı bir alan değildir ayrıca. Sınıfta kalma 50 ortalama altı ve 4 dersten başarısız isen var.
Konu sahibi sınıfta kaldigi icin intihari dusundugunu yazmis baska konusunda.Şimdi bu arkadaşın sorununu bilmiyorsunuz, bende bilmiyorum nezaketen yazıyorum,
Sizin gibi "sonuçlarına katlan o zaman" şeklinde bir uslup hoş değil.
Belki ailesinde birinin rahatsızlığı var devamsızlık yaptı, belki ergenlik sorunları yaşıyor.
Şımarıklığından kalmış haklı olsanız bile bunu bilmeden bu tutumunuza istinaeden mesajınıza beğenilmeme ifadesi bıraktım.
Diğer konularınıza baktım da Kv sinirinizi buradan mı çıkarıyorsunuz![]()
Konu sahibinin avukatı değilsiniz değil mi? Bu durumda hangi konuya nasıl bir yorum yazdığımın sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum. Kv sinirim yok çok şükür. Konumda da yazdığım üzere birbirimizi çok severiz. Her konuda bana yardımcı, mükemmel bir kadındır.Şimdi bu arkadaşın sorununu bilmiyorsunuz, bende bilmiyorum nezaketen yazıyorum,
Sizin gibi "sonuçlarına katlan o zaman" şeklinde bir uslup hoş değil.
Belki ailesinde birinin rahatsızlığı var devamsızlık yaptı, belki ergenlik sorunları yaşıyor.
Şımarıklığından kalmış haklı olsanız bile bunu bilmeden bu tutumunuza istinaeden mesajınıza beğenilmeme ifadesi bıraktım.
Diğer konularınıza baktım da Kv sinirinizi buradan mı çıkarıyorsunuz![]()
Eşit ağırlık okursam işsiz kalırım, hemşire olmak istiyordum. Babam kötü biri ve kurtulmam lazım, bana uygun en iyi sağlık mesleğiKonu sahibinin avukatı değilsiniz değil mi? Bu durumda hangi konuya nasıl bir yorum yazdığımın sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum. Kv sinirim yok çok şükür. Konumda da yazdığım üzere birbirimizi çok severiz. Her konuda bana yardımcı, mükemmel bir kadındır.
Ek olarak zaten ilk mesajımda neden derslerine çalışmadığını kendisine sordum. Konu sahibinin eşit ağırlık bölümünü yorumlama şekline ve soruya verdiği cevaba göre yazdığım yorumun gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Konunun sizi bağlayan bir noktası yok. Teşekkürler![]()
O ilkokulda hanımefendi,lisede kalanları görsen şaşarsın.Milli eğitim sınıfta kalmayı kaldırmıştı ama devamsızlık vs. istisna bir durumunuz varsa bilemem.
Alan seçiminde anlaşamazsanız velinizi çağırırsınız.
Öğretmenlerinle görüşüp durumunu anlat belki yardımcı olurlar. Ek notlarla belki sayısal seçebilecek duruma gelirsin. Sınıf tekrarı yapıp notlarını yükseltip seneye sayısal seçebilirsin. Başka da pek bir yolun yok.Eşit ağırlık okursam işsiz kalırım, hemşire olmak istiyordum. Babam kötü biri ve kurtulmam lazım, bana uygun en iyi sağlık mesleği
Bence de beni ilgilendirmez,Konu sahibinin avukatı değilsiniz değil mi? Bu durumda hangi konuya nasıl bir yorum yazdığımın sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum. Kv sinirim yok çok şükür. Konumda da yazdığım üzere birbirimizi çok severiz. Her konuda bana yardımcı, mükemmel bir kadındır.
Ek olarak zaten ilk mesajımda neden derslerine çalışmadığını kendisine sordum. Konu sahibinin eşit ağırlık bölümünü yorumlama şekline ve soruya verdiği cevaba göre yazdığım yorumun gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Konunun sizi bağlayan bir noktası yok. Teşekkürler![]()
Lisede kalma yok dediğiniz için. Yanlış bilgi vermenize istinaden verdim. Kısasa kısas olsun diye değil. Bu kadar üzüldüyseniz geri alayım.Bence de beni ilgilendirmez,
Bakın tekrar ediyorum; " tutumunuza istinaeden mesajınıza beğenilmeme ifadesi bıraktım."
Niye çekememezlik yapıp bana da bu ifadeyi verdiniz
Eki Görüntüle 3599347
İki sene üst üste kalırsan okuldan tasdiknamen veriliyordu yani bizim zamanımız da öyleydi11. Sınıfım ama sınıfta kalacağım galiba, şimdi alan seçimi nasıl olacak? Ea Tm gibi… 10. sınıflar yerleşmiş midir, beni okuldan atarlar mı? Bi de sayısal seçmek istiyorum, öğretmenler engel olabilir mi? Ben eşit ağırlıkta yapamam çok sıkıcı
Sayısal bölümdeyim sadece kendimi vermedim bu sene fizik ve biyolojiyi çok seviyorum, eşit ağırlıkta yapamamİki sene üst üste kalırsan okuldan tasdiknamen veriliyordu yani bizim zamanımız da öyleydi
Sistem çok değişti ama anlamadığım sayısalı yapabilecek misin ?
Sayısal okumak çok daha zordur
Yeteneğin var mı
Sayısal derslerin nasıl ?