Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasıtlı kişiler için konuşmuyorum üzerinize alınmayın ancak öğretmenlik pekte biryerlerini terletipte üniversiteye girilecek bir meslek değil bana göre. Öğretmenlik okuyan birçok arkadaşıma göre sıralamada çok daha üstlerde yer alarak üniversiteye girdim. Kimiside hiçbiryere giremeyip meslek lisesi okuyup anaokulu öğretmeni oldu. Bende sizin mesleğinizi mi küçümsemeliyim yani? Ayrıca bana bugüne kadar denk gelen tüm öğretmenlerde masa başında oturup, öğrencileri tahtaya kaldırıp kitaptan konu okutan kişilerdi.
olur mu mune abla susup oturmak gerek ya da şükür deyip geçmeliyiz sanki şükürsüzmüşüz gibi.. herkes doğru bütün meslek gruplarına hak ettiği değer verilmiyor demeliyken hakart uğruyoruz üstelik.
sorun ne biliyor musun? bu durumu kadınların olduğu bir platformda dahi konuşamamakta,hemen saldırılmasında.
Kötü niyetle söyleyenler için bir şey demem bu söylediklerinize ama onlar da okusaymis vs biraz ağır sanki herkesin imkanı aynı olmuyor kiben yıllarca öğretmen olabilmek için bi yerlerimi terleteyim, kpss den yüksek puan alabilmek için gecemi gündüzüme katayım. Ondan sonra yok asgari ücretliler napsın, yok tatiliniz var densin. Kardeşim sen de okusaydın, çalışsaydın da olsaydın madem. Ama bizim mesleğimiz sabah sekiz akşam beş, bilgisayar başında face e girilerek yapılan bir meslek değil ne yazık ki...
1500 tl maaşla nasıl gecinilir peki..acıyalım mı sana yani.ay evet cok harcama oluyor mu diyelim..
Sen en azından hediye alabiliyorsun bak ne güzel ben memlekete giderken alamıyorum kimseye.
Kimse sana hemen araba al demiyor emin ol.her ay para ayırırsın zamanla arabada ev de alırsın.şimdi nakitle bişey alınmıyorki kredi cekip ay ay ödüyor alanlar.
Özellikle yeni atananlar kredi alıyorlar hemen..çünkü net her ay belli para geliyor dimi.kolay yani.
Özelde öyle değil ama para bi ay gelir bi ay eksik yatar .zaten sözleşmen kimbilir kac aylık.sonra iş ara tekrar...
Ailemden uzaktayım.istanbuldayım.öğretmenim.ve 1500 maaşım var.senin ödediğin her faturayı bende ödüyorum..
aslında büyütülen maaşı değil. önemsenen şey her ay aynı gün tak diye paranın yatması.işten cıkma derdi yok. Maaşın eksik yatması derdi yok..
Hemen atanıp şikayet eden öğretmen tribine girmişsin sanki biz fatura ödemiyoruz güneş enerjisiyle ısınıyoruz..
Sırf kk kadınları için "öğretmenin bir günü" adlı bir video hazırlayacağım.
Tahminlerinize ne kadar uzak olduğunu göreceksiniz![]()
kadesa,sen cımbızları hazırla abla ben daha iyiyim daha çok çalıştım kazandım yarışı başladı,haydi bakalım![]()
Ben isteseydim omzumla sorulari cozup ogretmen olurdum da istemedimciler gelmisler mi![]()
Sırf kk kadınları için "öğretmenin bir günü" adlı bir video hazırlayacağım.
Tahminlerinize ne kadar uzak olduğunu göreceksiniz![]()
Kim ne derse desin arkadaş çok pahalı yurtdışında 0.50 cent olan muz buraya gelince nasıl 8-10 lira oluyor onu da anlamıyorum.
Aklıma da ilk bu geldi ama enflasyon zirvede.
Beyaz eşya üzerinden eflasyon hesaplaması yapan da bir biz varızdır herhalde.
Neyse cinlendim yine.
Özel sektör daha çok kazanıyor şaka mı bu söz...
Branşınız ne bilmiyorum da özel sektörde çalışan biri olarak bende şöyle diyeyim: yarım gün çalış (en az 8 saat çalışıyorsanız hergün bu şıkkı ciddiye almayın), kışın 15 yazın en az 2 ay tatil yap, kar tatili soğuk tatili sıcak tatili tüm menfaatlerden yararlan sonra 2500 alıyorum diye Ağla kusura bakma fazlasıyla alıyorsun...
Çekemezlik de ne dersen de ama gerçeği değiştirmiyor diyeceklerin böyle bir gerçek var öğretmenlik nimeti diye :)
Hele.kıyafet ve kozmetik öyle özeniyorum ki yurtdisina. Bizim burada taksitle aldiklarimizi millet yurt dişinda pijama diye giyiyor:)
Bence bu saldiri karsilikli. Sonuçta bu forumda herkes 2000 3500 arasi maaş almıyor doğal olarak yorumlar bak bizler ya da bir çok kişi su maaşa geciniyor paran iyi dert etme gibi yorumlara dönüşüyor. Yani asgari ucretliye 2000 aliyorum ama yetmiyor desek ayni teselliyi verir ne desin yani.
Ama o adama kalkip senle ben bir miyiz ben emek ettim okudum sen onu hak ettin ben bunun daha iyisini hak ediyorum dersek o zaman tek tarafli olmaz iste isitilecek sözler..
kadesa,
birde Adile Naşit hamam sahnesini mi eklesem acaba? Tellioğulları'yla Seferoğulları![]()
Küçümsüyor olsaydım emin olun sizi takındığınız tavırla konuşuyor olurdum. Yaptığınız yorum çok incitici, öğretmenler konusunda da söylediklerinize istinaden kendi izlenimlerimle yanıt verdim. Her öğretmeni görüp bilerek değil. Peki siz her kişinin tembellikten okumayıp asgari ücretle çalışmayı tercih ettiğini görerek mi genelleyip böyle yorum yaptınız?İyi ki küçümsememişsiniz.Sayısal çıkışlı mısınız ?
Sizin iyi öğretmene rastlamamış olmanız hakkıyla mesleğini yapanlar olduğu gerçeğini değiştirmiyor.