- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
sureklı sevk almakda kötü yaa ben mudurume soyleyemem kımse bılmıo mesela bızım sorunumz olduğunu daha dusunmuoruz sanıolar..benım cok dersm yok branscı olduğum ıcın yarım gun boş olan gunlerım var acaba olurmu bılmiorum gittikçe gunlerde kısalacak artık rapor alırım sanırım erkenden yazılılıarı filan bıtırıp dönem sonunda off yaa keske buyuk bı sehırde olsaydım allahım bı dert vermıs ben ondan razıyım ama dermanı için bişey yapamıorum allah kolaylık versın sanadavalla arkadaşım bende başladım, bu yola.aslında yazın başlamıştım ama uzun protokol olunca malesef bu zamana kadar sarktı.şu anda hazırlayıcı iğneyi vurunuyorum..ve daha bir sürü ilacım var vurulacak..benimde doktorum 2saat mesafede malesef sevk alıp günü birlik gidiyoruz eşimle...çok yorucu ama katlanmaya çalışıyoruz inşaallah sonucu güzel olur..
Canım ben işin diğer boyutundayım. Yani transferden sonra ne yapacağımı düşünüyorum.. Bütün gün ayak üstü, hastalıklar...Kafam karışık yani...Dondurulmuşlarım var ama korkuyorum başlamaya..
sadece yılda 2 kezmı sansımız var yanı yarıyıl ve yaz tatılı benım bulunduğum yer tedavı olduğum tere 2 saat mesafede dondurulmuslarım var hemen transfer olabılır ama zaman yok gunu bırlık gıdıp gelsem cok yorucu olur meslektaşlarım anlatırmısınız nasıl vakıt yarattınız
sadece yılda 2 kezmı sansımız var yanı yarıyıl ve yaz tatılı benım bulunduğum yer tedavı olduğum tere 2 saat mesafede dondurulmuslarım var hemen transfer olabılır ama zaman yok gunu bırlık gıdıp gelsem cok yorucu olur meslektaşlarım anlatırmısınız nasıl vakıt yarattınız
selamlar arkadaşlar bizde yaz tatilinde bşladık işlemlere 3 eylülde transferim oldu benim annemler ankarada kendimiz zonguldaktayız ve ben transfer sonrası hiçbieyere kımıldamadım çok önmeli arkdaşlar lütfen mümkünse yolculuk yapmayın biliyorumherkesin imkanı yok ama mesela anatolia tüp bebek merkezinin misafirhanesi var orda klayor gelenler biz de en başta okulda kimse duymsaın demiştik ama olmadı tabi ben gitmeden haberlerim gitti hiç de umrumda değil sonuçta ayıp değil ya bu. hiç düşünmeyein basın sevki sonuçta bu bizim hakkımız ve keyfimizden almıyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?