Öğretmen olmak ve tüp bebekte zaman sorunu

umutbizimolsun

Kerem oğlan
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
3.600
19
118
Diğer
sadece yılda 2 kezmı sansımız var yanı yarıyıl ve yaz tatılı benım bulunduğum yer tedavı olduğum tere 2 saat mesafede dondurulmuslarım var hemen transfer olabılır ama zaman yok gunu bırlık gıdıp gelsem cok yorucu olur meslektaşlarım anlatırmısınız nasıl vakıt yarattınız

valla arkadaşım bende başladım, bu yola.aslında yazın başlamıştım ama uzun protokol olunca malesef bu zamana kadar sarktı.şu anda hazırlayıcı iğneyi vurunuyorum..ve daha bir sürü ilacım var vurulacak..benimde doktorum 2saat mesafede malesef sevk alıp günü birlik gidiyoruz eşimle...çok yorucu ama katlanmaya çalışıyoruz inşaallah sonucu güzel olur..

Canım ben işin diğer boyutundayım. Yani transferden sonra ne yapacağımı düşünüyorum.. Bütün gün ayak üstü, hastalıklar...Kafam karışık yani...Dondurulmuşlarım var ama korkuyorum başlamaya..

valla arkadaşım bende başladım, bu yola.aslında yazın başlamıştım ama uzun protokol olunca malesef bu zamana kadar sarktı.şu anda hazırlayıcı iğneyi vurunuyorum..ve daha bir sürü ilacım var vurulacak..benimde doktorum 2saat mesafede malesef sevk alıp günü birlik gidiyoruz eşimle...çok yorucu ama katlanmaya çalışıyoruz inşaallah sonucu güzel olur..
sureklı sevk almakda kötü yaa ben mudurume soyleyemem kımse bılmıo mesela bızım sorunumz olduğunu daha dusunmuoruz sanıolar..benım cok dersm yok branscı olduğum ıcın yarım gun boş olan gunlerım var acaba olurmu bılmiorum gittikçe gunlerde kısalacak artık rapor alırım sanırım erkenden yazılılıarı filan bıtırıp dönem sonunda off yaa keske buyuk bı sehırde olsaydım allahım bı dert vermıs ben ondan razıyım ama dermanı için bişey yapamıorum allah kolaylık versın sanada
Canım ben işin diğer boyutundayım. Yani transferden sonra ne yapacağımı düşünüyorum.. Bütün gün ayak üstü, hastalıklar...Kafam karışık yani...Dondurulmuşlarım var ama korkuyorum başlamaya..

yani bıde o var off yaa aslında benım drum asılamada yapacak aynı zamana yoksa ilaçları ben burda kullanıp rahım kalınlığınıda belli günler baktırıp 14 mmi gecınce gıdebılırım oyle kolay olur ama drun ısınede karısmak ıstemıorum

arkadaşlar doğru söylüyorsunuz,
ben 4yıllık evliyim,ve beni de düşünmüo sanıolar ama (müdürüm bayan)artık müdürüme söyledim böle böle diye...bi yola girdiik ve bütün olacaklara da katlanacağız artık...
ben aslında ağustosun başında başladım ama bu işler ha deyince de olmuyo malesef hastalağını bekliyosun falan..
sevke gelince ben zaten 5yıllık öğretmenim ve doğru düzgün sevkim raporumda yoktu diğer hocalar ve de müdürümde biliyo zaten bunu dolayısıyla yapacak bişi yok bu yol için bu sene biraz sıkıştırılmış idare edicez yani resim-beden-müziklerden biraz fedakarlık yapıcaz:)

sadece yılda 2 kezmı sansımız var yanı yarıyıl ve yaz tatılı benım bulunduğum yer tedavı olduğum tere 2 saat mesafede dondurulmuslarım var hemen transfer olabılır ama zaman yok gunu bırlık gıdıp gelsem cok yorucu olur meslektaşlarım anlatırmısınız nasıl vakıt yarattınız

Öğretmen olduğun için çok şanslısın. Çünkü özel sektörde ve sadece 15 20 günlük yıllık izni olan bizlerin hiç bir şansı yok. O arada yaptın yaptın, uzasa raporu bile kabul etmiyorlar, bir dahaki yılın izninden ya da maaşından kesiveriyorlar. Stres de cabası.:sinifsinif:

Bende ağustosta başladım ama olmadı uzadı,Eylülde devam ettim ama endometrium istenilen seviyeye gelmeyince dr.yine kesti tedaviyi,artık çok yoruldum bende 15 tatile bıraktım birazda iyi oldu rapor izin bunlrla uğraşmak istemiyordum birde çok yoğun bir ders programım var açıkcası öğrencileride bırakıp gitmak içime de sinmeyecekti,şimdi dört gözle 15 tatili bekliyorum hayırlısı Allahtan artık:))

Arkadaşım bizim ev merkeze yakındı ama şöyle anlatayım bence 2 saat mesafede hiç sorun değil,iğneleri zaten kendin yapıyosun,3 günde birde yumurta takibine gidiyosun tabi budurum yumurtalarının gelişimine göre belirleniyor.Takip günleri okul çıkışına randevu alabilirsin.Yada sabahları gelmen istenirse artık sevk yok biliyosun idareye hocam kadın doğumda randevum var dersin.Zaten bu takip işi 2 yada 3 kere bakılıyor.Ben yumurta olgunlaştırıcı iğne kullanıyorum demiştim arkadaşlara,yumurta toplama işi işte saati var saatinde olması gerekiyor o günde iadareye bildirirsin.Belki o gün cumartewsiye geliverir belli olmaz.Benim cumartesiye denk galmişti.Ondan sonra transfer gününü bekliyceksin artık. Transfere gelmen için sana telefon ediyorlar o işlemde saatinde yapılıyor.birde o gün iadereye söylersin.. Hiç bir uygulamada hastanede yatmıyorsun.Yumurta toplandıktan sonra hemen ayaktasın zaten.Transferden sonra 2 saat dinlendiriyorlar hastanede ondan sonra eve gönderiyorlar.Yani anlıycan işlemler aslında çok kolay.Ben Bursada oturuyorum hemşire biz transferden sonra çanakkaleye bile hasta gönderdik demişti.

Bizim polikistik overli arkadaş vardı oda tedavi görüyordu.İdareye söylemişti durumunu öğleden sonraları 2 günde bir gidiyordu.
Çok şükür 8.haftasındayım gebeliğin.İnşaallah en güzelinden Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Bizlerede sağ salim kucağımıza almak nasip etsin.

Pardon arkadaşım sen dondurulmuşlarla devam edeceksin .bir anda bir sürü şeyle ilgilenince fark etmemişim.Daha kolay ya doktora söyle tabi. olduğun yerdeki jinekologta takip ettir rahim kalınlığını durumunu anlıycaktır.Mutlaka bir öneri getirir bence.Uygun kalınlığa gelincede gidersin işlem için.transferden sonrada eve gelirsin hemen.

Son düzenleme:
selamlar arkadaşlar bizde yaz tatilinde bşladık işlemlere 3 eylülde transferim oldu benim annemler ankarada kendimiz zonguldaktayız ve ben transfer sonrası hiçbieyere kımıldamadım çok önmeli arkdaşlar lütfen mümkünse yolculuk yapmayın biliyorumherkesin imkanı yok ama mesela anatolia tüp bebek merkezinin misafirhanesi var orda klayor gelenler biz de en başta okulda kimse duymsaın demiştik ama olmadı tabi ben gitmeden haberlerim gitti hiç de umrumda değil sonuçta ayıp değil ya bu. hiç düşünmeyein basın sevki sonuçta bu bizim hakkımız ve keyfimizden almıyoruz ya

Arkadaşım sen en iyisi bunları doktorunla konuş.Gideceğin yolun durumu hakkında bilgi ver.Buna en iyi doktor karar verir.

selamlar arkadaşlar bizde yaz tatilinde bşladık işlemlere 3 eylülde transferim oldu benim annemler ankarada kendimiz zonguldaktayız ve ben transfer sonrası hiçbieyere kımıldamadım çok önmeli arkdaşlar lütfen mümkünse yolculuk yapmayın biliyorumherkesin imkanı yok ama mesela anatolia tüp bebek merkezinin misafirhanesi var orda klayor gelenler biz de en başta okulda kimse duymsaın demiştik ama olmadı tabi ben gitmeden haberlerim gitti hiç de umrumda değil sonuçta ayıp değil ya bu. hiç düşünmeyein basın sevki sonuçta bu bizim hakkımız ve keyfimizden almıyoruz ya

hayırlı ols vertigoinşallah olumlu sonuç alırsın bizde anatoliayı düşünüyoruz nasıl memnun kaldın mı ücret olarak ne verdin tabi birde ilaç bizde mersinden geleceğiz misafirhanede kalacağız bakalım hayırlısı olsun

Back
X