- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.676
- 398
ben ingilizce öğretmeniyim 10 yıldır devlet okullarında çalıştım....geçen yıl başka bir okula güya iyi diye tayin istedim istemez olaydım...o gün bu gündür başıma gelmeyen kalmadı...öyle cahillerle uğraşıyorum ki kızlar anlatamam....ha bu konuyu neden açtım bugün sabahtan beri müdürün odasındaydım 26 tane savunma yazdım,bir taraftanda müdürün haksız yere bağırmalarını dinledim....nedeni ise şu:yok vay efendim neden çocuğuna 70 vermişim neden 100 vermemişim..neden çocuklara sınıfta konuşulan sınıfta kalır eve herşeyi götürüp anlatmayın demişim.filan filan filan....hatta saat 22:17'de bir veli beni aramış açmamışım,çocuklaara 10'a kadar saymayı öğretip tren vagonları gibi numaralandırıp sınıfın içinde trencilik oynamışım bir çocuk 1.vagon olmak istemiş ben 4.vagon yapmışım.....çocuğun kendine güveni özgüveni bilmem neyi neyi kırılmış,sonra çocuklara quiz yapmışım haber vermemişim,sonra çocuklara kelime sormuşum sınavda sözlük kullandırtmamışım....Allah hepsinin cezasını versin....hamile hamile tansiyonum düştü az kalsın bayılacaktım beni öyle çok üzdüler ki....keşke müdür denilen adam yıl boyuncagelen şikayetleri toplayıp bir günde savunma yapmamı istemesseydi inanın olayları bile unuttum adam benden hesabını soruyor.......neymiş yok vay efendim çocukları zorlamamalıymışım....ha KARAR ALDIM BUNDAN SONRA ÖĞRETMENLİK YAPMAYACAĞIM....ÖZLEM ÖĞRETMEN ADİL OLMAYACAK ARTIK..HERKES HER YAZILIDA 100 ALACAK HERKESİN SÖZLÜ NOTU 100 OLACAK HERKESİN PROJESİ FALANI FİLANI 100 OLACAK.....inşallah unutmam bu sözümü...öğretmen lisesinde okudum yıllarımı verdim emeklerimi bir kül gibi savurdular Allah onlarında emeklerini boşa çıkarsın....ağlamaktan ellerim zangır zangır titriyor ayaklarım buz gibi oldu inanın ciddi manada sinir krizi geçiriyorum.....birde 147 var ispiyoncu hattı...ben şerefli öğretmenlik mesleğini artık yapmayacağım düzene uyan kendini güzelce pazarlayan öğretmen olacağım her erkeköğrencim prens her kız öğrencim prenses bundan sonra....herkesin ingilizcesi mükemmellik derecesinde iyi olacak....