- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya okuduklarıma inanamıyorum, bir de aynı ev ha? Bunun için ısrar mı ediyormuş, ay bayılacağım vallahi! Çok şaşkınım yani. Tanrım yardım etsin.
Demek özel okuldaki çocukla köy çocuğu arasında pek de fark kalmamış. Bana diyorlar ki köy öğretmenisin çocuklar saygılıdır, öyledir böyledir. Nerdeeeee? İnan ki sabrediyorsam hep o bir yere varmaya çabalayan öğrencilerim için.. Çocuktur, yaramazlık yapar elbet, bir kızarsın iki kızarsın ama hemen unutuyorsun kin tutamıyorsun. Yalnız kimi var ki bildiğin saygısız, terbiyesiz.. Gram sevgi gelmiyor içimden..Özel okulda çalıştığım dönemde, rehberlik sınıfıma eğitimin, diplomanın öneminden bahsediyorum, çocuk bana sordu" hocam 5bin alıyor musunuz?"(yıl 2010) çocuğun kolunda o zamanın parasıyla 4binlik saati görünce hayat dersinden vazgeçtim. Ama bunlar hep velilerin şımarıklığı.
Ahh ahh ben de böyle hissettim hep, daha farklı ebeveynle farklı yerlere gelirdim diye düşünürüm hep. Veli çok önemli ya, geleceği belirliyor resmen. Tamam bazı çocuklar için kamçılayıcı bile oluyor ama büyük çoğunluğu yeniliyor, her çocuk o kadar güçlü olmayabiliyor.Evet aynı evde yaşamak isteme sebebini de şartlar öyle gerektiriyor cümlesi ile açıkladı
Aminn aminn.. Ben o velimi her gün gözünde yaş ile bulurdum okul çıkışı.
Hassas da bir insanım gel etkilenme.
Ben koca kazık dağılıyorum, çocuk ne olur.
Yine iyi okudu, yazdı valla. Zeki çocuk ama şanssız ki böyle bir babaya sahip..![]()
Her ekonomik düzeyden öğrenci grubum oldu şu 10 yılda. Bu süreçte anladığım bir şey varsa aile eğitiminin çok önemli olduğu. Aile görgülü ise, çocuğunun eğitimini gerçek anlamda takip ediyorsa öğretmene de büyük saygı duyuyor.Demek özel okuldaki çocukla köy çocuğu arasında pek de fark kalmamış. Bana diyorlar ki köy öğretmenisin çocuklar saygılıdır, öyledir böyledir. Nerdeeeee? İnan ki sabrediyorsam hep o bir yere varmaya çabalayan öğrencilerim için.. Çocuktur, yaramazlık yapar elbet, bir kızarsın iki kızarsın ama hemen unutuyorsun kin tutamıyorsun. Yalnız kimi var ki bildiğin saygısız, terbiyesiz.. Gram sevgi gelmiyor içimden..
Performans notu diye bir şey yok ortaokulda ders yılı başında kaldırıldı.Ben lise öğretmeniyim, malum orta okul biraz daha farklı. Bizde de performans notu var mesela. Yazılı farklı performans notu farklıdır, birbirinden bağımsızlardır aslında. Performansı yapmayan öğrenciye yazılı notuna denk not verirsem yapanın ne suçu var.