- 17 Ağustos 2011
- 1.015
- 932
- 323
- Konu Sahibi tazecikannee
-
Ben sınıf öğretmeniyim. İlk çocuğumda 32. haftayı bile dolduramadım. Riskli bir durum vardı. 6 aylık hamileyken ayrıldım. Önce rapor aldım sonra da doğum iznine ayrıldım. Ama ikinci çocuğumda 32. haftayı da geçtim. Doğuma 3 hafta kalana kadar çalıştım. Bir sıkıntı olmadı çok şükür.Öncelikle merhaba, ben 25 yaşında 5buçuk aylık hamileyim. İlk aylarım zor geçti ama bu aylarda çok rahatım şükür. 19 saat dersim var ve bir okul bana 10 saat daha ders vermeyi teklif etti. yarın hafta içi 5 gün hemen hemen dolu olucam 8-4 gibi. Sizce son aylar zorlanır mıyım? Yoksa hareketli olmak bana daha mı iyi gelir? O paraya da ihtiyacım var çünkü ev alıyoruz teslimat aralık ayında o zamana kadar ne kadar kazanırsam o kadar iyi olacak. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Benim de çok stresli geçmişti hamileliğim çok sağlıklı bir hamilelik geçirsem de öğrenciler yüzünden çok stres yapıyordum. Şimdi düşünüyorum da keske baskalarinin şımarık çocukları için kendimi uzmeseymisimBu sizin durumunuza bağlı biraz eğer çok ağırlaşmaZsanız yapabilirsiniz.benim iyi geçmişti 37 ye kadar çalıştım ama yine de devrile devrile gidiyordum derse bi de çok gezinemiyordum derste bi de benden size tavsiye derste sakinliğinizi koruyun stresli olmayın bebekler bundan çok etkileniyor maalesef.bi arkadaşla hamileliğimiz aynı gidiyordu okuldan sonra doktora kontrole gidiyorduk ultrasonda hep arkaları dönüktü.dr demişti napıyorsunuz bu çocuklara sırtlarını dönmüşler.etkileniyorlar işte
Normal bir mesai derken kim ile kiyaslamişlar? İnşaat işçileriyle mi fabrika çalışanlarıyla mi yoksa bütün gün kahve içen devlet dairesi çalışanlarıyla mi?Öğretmenlerin girdiği ders saatinin normal bir mesainin tam 3 katı kadar yorucu olduğu bizim ülkemizi geçtim tüm dünyada İngiltere , ABD , Kanada dahil tüm ülkelerde bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek.... bir tek sizler anlayamadınız öğretmenin ve eğitimin kıymetini yazık.
Paraya da ihtiyacın varsa çalış bence..Öncelikle merhaba, ben 25 yaşında 5buçuk aylık hamileyim. İlk aylarım zor geçti ama bu aylarda çok rahatım şükür. 19 saat dersim var ve bir okul bana 10 saat daha ders vermeyi teklif etti. yarın hafta içi 5 gün hemen hemen dolu olucam 8-4 gibi. Sizce son aylar zorlanır mıyım? Yoksa hareketli olmak bana daha mı iyi gelir? O paraya da ihtiyacım var çünkü ev alıyoruz teslimat aralık ayında o zamana kadar ne kadar kazanırsam o kadar iyi olacak. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Ben zorlanmıştım stresli ve yorucu bir hamilelik geçirdim oğlum engelli doğdu malesef şimdiki aklım olsa hiç bir şeyi kafaya takmaz bol bol dinlenirdim sizin de öyle olur demiyorum yanlış anlamayın Allahın takdiri sağ salim doğsun inşallah ama size de tavsiyem olsun bol bol dinlenin rahat geçirmeye mutlu geçirmeye çalışın para her zaman bulunur sağlık daha önemli.Allah a emanet olun kuzunuz ve siz inşallahÖncelikle merhaba, ben 25 yaşında 5buçuk aylık hamileyim. İlk aylarım zor geçti ama bu aylarda çok rahatım şükür. 19 saat dersim var ve bir okul bana 10 saat daha ders vermeyi teklif etti. yarın hafta içi 5 gün hemen hemen dolu olucam 8-4 gibi. Sizce son aylar zorlanır mıyım? Yoksa hareketli olmak bana daha mı iyi gelir? O paraya da ihtiyacım var çünkü ev alıyoruz teslimat aralık ayında o zamana kadar ne kadar kazanırsam o kadar iyi olacak. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Hamileliğiniz normalse tabi iyi gelir, hareket herzaman iyidir.Analaramız tarlada doğururmuş, son ana kadar çalışırmış.Öğretmenlik fiziki aktivite gerektiren bir meslek değil zaten.Ben doğuma kadar günde 3-4 km yürüdüm normal doğurdum ve çok kolay oldu açılma açısından.Öncelikle merhaba, ben 25 yaşında 5buçuk aylık hamileyim. İlk aylarım zor geçti ama bu aylarda çok rahatım şükür. 19 saat dersim var ve bir okul bana 10 saat daha ders vermeyi teklif etti. yarın hafta içi 5 gün hemen hemen dolu olucam 8-4 gibi. Sizce son aylar zorlanır mıyım? Yoksa hareketli olmak bana daha mı iyi gelir? O paraya da ihtiyacım var çünkü ev alıyoruz teslimat aralık ayında o zamana kadar ne kadar kazanırsam o kadar iyi olacak. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?