- 6 Haziran 2018
- 295
- 659
- 23
- Konu Sahibi tazecikannee
-
Ben zorlanmıştım bel ağrısından okula bile gitmek istemiyordum. 32 haftalık olur olmaz hemen ayrıldm doğum iznine. 37ye kadar çalışn var tabi rahat rahat, sana kalmış.Öncelikle merhaba, ben 25 yaşında 5buçuk aylık hamileyim. İlk aylarım zor geçti ama bu aylarda çok rahatım şükür. 19 saat dersim var ve bir okul bana 10 saat daha ders vermeyi teklif etti. yarın hafta içi 5 gün hemen hemen dolu olucam 8-4 gibi. Sizce son aylar zorlanır mıyım? Yoksa hareketli olmak bana daha mı iyi gelir? O paraya da ihtiyacım var çünkü ev alıyoruz teslimat aralık ayında o zamana kadar ne kadar kazanırsam o kadar iyi olacak. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Onun yerine kurs açsaydınız daha iyi kazanırdınız. Ben borçları ödeyene kadar bir de idarenin zorlamasıyla açmıştım 3 sene zorlandım hafta sonları ama borç azaldı ciddi anlamda . Ama hamilelelik ayrı boyut kimisi Harika geçirir kimisi zor . Vadeyi uZatırsınız bence gitmeyinÖncelikle merhaba, ben 25 yaşında 5buçuk aylık hamileyim. İlk aylarım zor geçti ama bu aylarda çok rahatım şükür. 19 saat dersim var ve bir okul bana 10 saat daha ders vermeyi teklif etti. yarın hafta içi 5 gün hemen hemen dolu olucam 8-4 gibi. Sizce son aylar zorlanır mıyım? Yoksa hareketli olmak bana daha mı iyi gelir? O paraya da ihtiyacım var çünkü ev alıyoruz teslimat aralık ayında o zamana kadar ne kadar kazanırsam o kadar iyi olacak. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Öğretmenlerin girdiği ders saatinin normal bir mesainin tam 3 katı kadar yorucu olduğu bizim ülkemizi geçtim tüm dünyada İngiltere , ABD , Kanada dahil tüm ülkelerde bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek.... bir tek sizler anlayamadınız öğretmenin ve eğitimin kıymetini yazık.Türkiye'de normal çalışma saati haftada 45 saat. Hatta benim tanik olduğum pek çok firma öğle yemeği olan bir saati saymayip o hariç 45- haftada 51 saat çalıştırıyor.
Hal böyleyken 19+10'dan şikayet etmeniz çok ilginç . Başka bir meslekte olsanız siz de daha yoğun saatlerde pekala bir hamilelik geçirecektiniz.
Bence sıkıntı olmaz, hem çocuk masraflı iş. İyi bile olur
Baska meslekleri sormamış ki konu sahibi. Başlikta da yazdığı uzre öğretmen olup hamilelik geçirenler. 30 saat derse girmenin ne demek olduğunu anca bir öğretmen anlar zatenTürkiye'de normal çalışma saati haftada 45 saat. Hatta benim tanik olduğum pek çok firma öğle yemeği olan bir saati saymayip o hariç 45- haftada 51 saat çalıştırıyor.
Hal böyleyken 19+10'dan şikayet etmeniz çok ilginç . Başka bir meslekte olsanız siz de daha yoğun saatlerde pekala bir hamilelik geçirecektiniz.
Bence sıkıntı olmaz, hem çocuk masraflı iş. İyi bile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?