öğretmen olup haziranda doğum yapacak anneler!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gkcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gkcn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
1.720
14
116
Diğer
benim doğum 5 haziran ve doğum sonrası 8 haftanın 4 haftası tatile denk geliyo yani yanıyor.doğum öncesi 5 haftayı sonrasına aktarabilmemiz mümkün mü?yani eylüle?

gökçencim bende günlerdir bunu araştırıyorum.sonunda geçen sene haziranda doğum yapmış bir öğretmen arkadaşımla tanıştım.doğum öncesinin 2 haftasını doğum sonrası kullanabilmiş..ağustosun 15 inde izni bitiyormuş,ağustosun sonuna kadar izne ayrılabilmiş.duyunca çok sevindim.sanırım doğum öncesi yaz tatiline gelince doğum sonraına aktarmaoluyormuş.inşallah öyledir...

doğum öncesi tatile gelince aktarma olmuyormuş.demek istedim yanlış yazmışım

bizim seminerler var ve 1 eylülde başlıyo. ağustos tatil zaten.eylüle aktarmak mesele.ben iyice bi araştırayım şunu.teşekkürler ilgine.

gökçencim seninki farklı sanırımsenin doğum sonrası 4 haftan tatile geliyor.doğum öncesini eylüle almak istiyorsun anladığım kadarıyla.seninki sanırım olmaz canım ya..benim doğum sonrası 8 haftam biitiğinde yaz tatilide bitmiş oluyor.benim doğum inşallah 27 haziranda.doğum öncesi 5 haftamı 8 haftaya ekletebiliyorum.eylul oluyor oda.sen ekletirsen temmuz ayında izinli olursun oda tatil .anlatabildimmi bilmiyorum

evet ben aktaramıyorum artık öncesini de kullanır keyfime bakarım

bencede öyle yap.en iyisi.hayırlı doğumlar canım

kızlar ya ben anlayamadım. Nasıl oluyor? Ben de öğretmenim ve 28 haziranda doğum yapcam Allah izin verirse. Tam anlayamadım ama doğum öncesi iznimden 5 haftayı doğum sonrasına eklettirirsem eylülde bu izni kullanabiliyorum öyle mi? Doğrumu anladım?

dogum oncesı 32 haftada ızın başlıyor sız doktordan caşışabılır raporu alınca..37 haftaya kadar çalısyorsunuz..

o 5 haftayı dogum sonrasına atıyorsunuz.....

kızlar ya ben anlayamadım. Nasıl oluyor? Ben de öğretmenim ve 28 haziranda doğum yapcam Allah izin verirse. Tam anlayamadım ama doğum öncesi iznimden 5 haftayı doğum sonrasına eklettirirsem eylülde bu izni kullanabiliyorum öyle mi? Doğrumu anladım?

EVET CEYLANCIM BENİMDE 27 HAZİRANDA İNŞALLAH.DOĞUM ÖÖNCESİ MAYISIN SONU HAZİRAN BAŞI KADAR ÇALIŞIP 5 HAFTAYI EYLÜLDE KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.O ŞEKİLDE KULLANABİLİYORSUN YANİ.İNŞALLAH ÇALIŞABİLİRİM O ZAMANA KADAR.SENDE ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞ BENCE CANIM

ayça 28 teşekkür ederim canım. İnşallah dediğin gibi olur da o 5 haftayı doğum sonrası kullanırız. Canım sanırım KONYA da oturuyorsun sen hangi hastaneyeve doktora gidiyorsun? Ben doktor konusunda biraz kararsız kaldım da bana tavsiyede bulunabilir misin? teşekkürler canım.

sendemi konyadasın.ben başkent hastanesine gidiyorum.doktorum eniştem.çok ilgileniyor sanada tavsiye ederim.hastanede çok güzel.

Evet caım ben de Konya dayım.Ben 3 aydır Konya Hospitıla gidiyordum ama haftasonu için Başkentten Emel hanımdan randevu aldım oraya gideceğim. Ama ordaki doktorların da doğuma girmediğini duydum sonradan o yüzden karar vemedim. Enişten kim? O doğuma giriyor mu? ya da bu doktorların doğma girmsi için bir yol yok mu? Teşekkür ederim....

benim doğum 5 haziran ve doğum sonrası 8 haftanın 4 haftası tatile denk geliyo yani yanıyor.doğum öncesi 5 haftayı sonrasına aktarabilmemiz mümkün mü?yani eylüle?

arkadasim ben temmuz annesiyim ama bu konuda bilgi vermek istedim sana
dogum oncesi 3 haftaya kadar calisabiliyorsun( 8 hafta kala doktorundan calısabilir raporu alıyorsun ama)
boylece 5 haftan dogum sonrasına kalıyor. yani 8+5 =13 haftan oluyor
sen haziran 5 te dogum yaptin diyelim agustos 5 te 8 haftalik iznin bitiyor sonra eklenen 5 haftanı da kullanıyorsun eylulun ikinci haftası gibi baslaman gerekiyor

yaza gelen donemi de dogum izninden sayıyorlar yani

Evet caım ben de Konya dayım.Ben 3 aydır Konya Hospitıla gidiyordum ama haftasonu için Başkentten Emel hanımdan randevu aldım oraya gideceğim. Ama ordaki doktorların da doğuma girmediğini duydum sonradan o yüzden karar vemedim. Enişten kim? O doğuma giriyor mu? ya da bu doktorların doğma girmsi için bir yol yok mu? Teşekkür ederim....

erzat toprak eniştem.doğumlara giriyor.başkentin öyle bir kuralı var.kim nöbetçiyse doğuma o giriyor sanırım.çok iyi bilmiyorum ama..kaç aylık hamilesin

Canım ben 4 aylık hamileyim. İşte bilmiyorum başkent iyi ama doktor doğuma girmiyorsa pek istemiyorum.

Merhaba ben de doktora göre 28 bana göre 27 haziranda doğumda yapacağım inşallah:1rolleyes:
Şuan idareci olarak görev yapıyorum ama haziranda öğretmenliğe dönmeyi planlıyorum:dance:

ya benimde kafamı karıştırıyor arkadaşlar bu olay napacaz ya bu dogum iznini tatil bitmeden dogum iznimiz bitiyor bende
dogum öncesi 2 ayı kullanmayı düşünüyorum

canım ben de haziranın ilk haftası dogum yapacagım.dogum sonrası iznim sen gibi yanıyor.öncesini sonraya aktarabilirsin ama eylülün 2.haftası göreve baslarsın yine.1 hafta için de 5 haftamı harcamak çok mantıksız.o yüzden ben dogum öncesi 2 ayımı kullanıp keyfime bakacagım.seminerlere devam edip okul açıldıgı günden itibaren yıllık rapor hakkımı kullanacagım.böyle düşünüyorum.

selam canlarım ne kadar ters bi döneme geldi değil mi?benim de haziran başı olacağı için doğum öncesini kullanıcam.eylülde de hangi dr. rapor verirse ondan rapor almayı düşünüyorum.en azından 4 aylık olunca işe başlarız.

Back
X