Meraba kızzlar.Pazartesi günü doğum öncesi iznim başlıyor.Hastaneye gidip rapor alacağım.Sonra okula götüreceğim.Hadi hayırlısı bakalım.
hadi hayırlısııı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba kızzlar.Pazartesi günü doğum öncesi iznim başlıyor.Hastaneye gidip rapor alacağım.Sonra okula götüreceğim.Hadi hayırlısı bakalım.
senınle aynı gun dogum yapacağız sanırım ama ben 37 haftaya kadar calısacagım.güzel bir izin dönemi geçirmeni diliyorum
Teşekkür ederim canım.Sana bende erken çıkmanı tavsiye ederim.Beynim bedenim dinlendi birkaç gündür.Ben 1leri okutuyordum.Beni çok yoruyorlardı.İnşallah bebişleri hayırlısı ile kucağımıza alırız.
amin canım insallah. Ben Rehber öğretmenim okul müdürümde cok anlayıslı benı fazla yormuyorlar sagolsunlar.
eee anneler okul açıldığında bebeklerimizi bırakıp nasıl gidicez okula??
ben nasıl bırakıcam bilmiyorum...bakıcı falan nasıl olacak el kadar bebek...öfffff
sonuçta emiyor ve bana ihtiyaç duyduğu zaman olacak...
annemde ben bakarım diyor..eşim 2şer ay aileler gelsin baksın diyor..ama ben yatarak geçirdim hamileliğimi kayaınvalde yanımda birkaç ay kaldı deliriyordum...onu istemiyorum ama annem kalınca o da gelmek ister...bakıcı da nasıl olacak bilmiyorum..eşim bazı günler evde oluyor uyuması gerekiyor bakıcıyla rahat edemez....
bende alıcam süt sağma makinesi yazın biriktiricem bakalım....