öğretmen olup haziranda doğum yapacak anneler!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gkcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meraba kızlar.Bugün hastaneden iş görmezlik raporumu aldım.Okula bir dilekçe ile teslim ettim ve yasal olarak doğum öncesi 8 haftalık iznim başlamış oldu.

Meraba kızzlar.Pazartesi günü doğum öncesi iznim başlıyor.Hastaneye gidip rapor alacağım.Sonra okula götüreceğim.Hadi hayırlısı bakalım.

senınle aynı gun dogum yapacağız sanırım ama ben 37 haftaya kadar calısacagım.güzel bir izin dönemi geçirmeni diliyorum

senınle aynı gun dogum yapacağız sanırım ama ben 37 haftaya kadar calısacagım.güzel bir izin dönemi geçirmeni diliyorum

Teşekkür ederim canım.Sana bende erken çıkmanı tavsiye ederim.Beynim bedenim dinlendi birkaç gündür.Ben 1leri okutuyordum.Beni çok yoruyorlardı.İnşallah bebişleri hayırlısı ile kucağımıza alırız.

Teşekkür ederim canım.Sana bende erken çıkmanı tavsiye ederim.Beynim bedenim dinlendi birkaç gündür.Ben 1leri okutuyordum.Beni çok yoruyorlardı.İnşallah bebişleri hayırlısı ile kucağımıza alırız.

amin canım insallah. Ben Rehber öğretmenim okul müdürümde cok anlayıslı benı fazla yormuyorlar sagolsunlar.

amin canım insallah. Ben Rehber öğretmenim okul müdürümde cok anlayıslı benı fazla yormuyorlar sagolsunlar.

Ne güzel canım.Benim tahammülüm kalmadı artık.Sürekli ayaktaydım ve gürültü yapıyorlar yaramazlık.Şimdi diyorum okullar açılınca ne yapacağım.

eee anneler okul açıldığında bebeklerimizi bırakıp nasıl gidicez okula??
ben nasıl bırakıcam bilmiyorum...bakıcı falan nasıl olacak el kadar bebek...öfffff

eee anneler okul açıldığında bebeklerimizi bırakıp nasıl gidicez okula??
ben nasıl bırakıcam bilmiyorum...bakıcı falan nasıl olacak el kadar bebek...öfffff

canım senin gene bebişin birazcık büyük olacak dimi?Benim doğum 30haziran gözüküyor.Okullar açıldığında 2.5 aylık olacak çok küçük.Şi,mdiden medelenanın mini pilli elektriklü süt sağma pompasını aldım.Annem yarın yanıma geliyor ve bundan sonra hep yanımda inşallah.Bebişe o bakacak.O yüzden gözüm arkada kalmaz diyorum.Ya siz kızlarr

sonuçta emiyor ve bana ihtiyaç duyduğu zaman olacak...
annemde ben bakarım diyor..eşim 2şer ay aileler gelsin baksın diyor..ama ben yatarak geçirdim hamileliğimi kayaınvalde yanımda birkaç ay kaldı deliriyordum...onu istemiyorum ama annem kalınca o da gelmek ister...bakıcı da nasıl olacak bilmiyorum..eşim bazı günler evde oluyor uyuması gerekiyor bakıcıyla rahat edemez....

bende alıcam süt sağma makinesi yazın biriktiricem bakalım....

sonuçta emiyor ve bana ihtiyaç duyduğu zaman olacak...
annemde ben bakarım diyor..eşim 2şer ay aileler gelsin baksın diyor..ama ben yatarak geçirdim hamileliğimi kayaınvalde yanımda birkaç ay kaldı deliriyordum...onu istemiyorum ama annem kalınca o da gelmek ister...bakıcı da nasıl olacak bilmiyorum..eşim bazı günler evde oluyor uyuması gerekiyor bakıcıyla rahat edemez....

bende alıcam süt sağma makinesi yazın biriktiricem bakalım....

Canım annen olduktan sonra kayınvalide bişey diyemez sana.Bakıcı içinde çok erkenken pek önermiyorlar.Sonuçta annene benzemez.Süt biriktirme işini bende düşündüm ama bebek büyüdüke sütünde besleyiciği içindeki vitaminler değişiyormuş.Bende emmediği zamnlar yada okula gtimeden önce depolamayı düşünüyorum da nasıl olacak onuda bilmiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ilk zamanlar sütün bol olduğunda bebeği emzirdikten sonra kalan sütü sağıp saklama poşetine koyucaz ...

benim kızımda okula basladıgımda 3 aylık olacak.dogum sonrasına aktarcagım ıcın 5 haftamı yoksa yavrum 2 aylık olur ancak kıyamadım ona.Bende sutu bırıktırmeyı dusunuyorum kayınvalıdem bakacak kızıma içim rahat oyuzden benım işyerımede yakın evleri zaten arada bır emzırmek ıcın bıle getırebılırler yanı :d

amin canım insallah saglıklı sıhhatlı olur bebıslerımız tabi bızede bır solukta kurtulamayı nasıp etsın allahım

Benim kızım da 3 aylık olacak ben okula başladığımda, nasıl bırakacağım bilemiyorum. Benim de kayınvalidem bakacak ama okulum 1 saatlik mesafede her çağırdıklarında hemen eve gelemeyeceğim bu beni çok enişelendiriyor. İnşallah sağlıklı ve sakin bir kızım olur da çok endişelenmem ben de onun için :):)

kıyamam size.inşşallah hepinizin bol bol yağlı yağlı sütleri olur bebişlerde cuk cuk emer:)) pompa işi iyi ama öyle dılediğiniz gibi bırıktıremıyosunuz kızlar.derın dondurucuda 6 ay saklanır denıyo ama 3 aydan sonra pek önermıyolar.şahsen ben bi sürü poşetimi atmak zorunda kaldım.kızım tadını beğenmedı çözdürülmüş sütün.ilk aylarda içiyodu ama damak tadı geliştikçe onu içmek ıstemedı.gerçi emıyo hala.ben 9 ay ucretsiz izin aldım.maddı olarak zorlanıyoruz tabı onunla geçen hergüne değer tum sıkıntılar.eğer ımkanınız varsa en az ılk 6 ay kendiniz büyütün derim ben.herkese hayırlı doğumlar...

merhabalar benim doğum 10 haziranda görünüyor..3-4 hafta sonra rapor almam gerekiyor 32.haftada olacagım çünkü..6 aya uzama olayıda belli değil..yoksa 37.haftaya kadar çalışacaktım..ama bu belirsizlikte arkaya aktarmamın mantıgı yok zaten..agustos ortası bitiyor 8 hafta sonrası iznim..çıksa bile artık napalım :((

Back
X