- Konu Sahibi BenAyKizim
Duruşunuza hayran kaldim.. ogretmen nasil olunurmus gorsunler. Ama beni kizdirdi ama durmuyoo gibi bahanelere siginmasinlar. Yarin oburgun esini doven adam beni kizdirdi derse he tamam kizdirdiysa vur mu dicez ki kaldiki onlar daha kucuk off off icimdekileri yazmissiniz. Insallahbevladima sizin gibi bi ogretmen denk gelir..Arkadaşlar bizler öğretmen olarak mesleğimiz gereği diğer meslek grubundaki insanlardan sabır konusunda bir tık önde olmalıyız. Ben yıllardır bu işi yapıyorum çok sorunlu öğrencilerim ve velilerim oldu ama hiçbiri için ' çok da tın' tarzında bir tabir kullanmadım kullanamam da. Konu sahibi arkadaşın yaşadığını yaşasaydım ilk iş çocuğumun okuluna gider öğretmenine uygun bir dille durumu anlatır ve açıklama isterdim eğer şaka amaçlı başını şöyle bir ittiyse neyse ama ciddi manada vurduysa ben direkt olarak sınıfını değiştiririm bu kadar da katıyım bu konuda çünkü ben de bir anneyim evde evet çok sinirlendiğimde oğlumun poposuna şöyle bir vuruyorum ama bu demek değildir ki okulda da öğretmeni istediği şekilde vursun o küçücük bir çocuk annem bana vurdu artık bu eve gitmek istemiyorum demez dese bile sarılınca unutur ama okulda öğretmeni vurursa ben okula gitmek istemiyorum diye tutturabilir aradaki temel fark da budur. Bazı arkadaşlar biz de çok dayak yedik pısırık olmadık gibi şeyler yazmışlar evet bizim neslimiz okulda dayak yedi bu nedenle belki pısırık olmadık ama bize vuran hiçbir öğretmenimizle arkadaş da olamadık. Eğitim korkuyla değil sevgiyle olur arkadaşlar sevmiyorsak bu mesleği yapmamızın bir anlamı yok derslerde bazen öyle çok sinirleniyorum ki resmen gözlerimden ateş çıkıyor ama gidip de boyum kadar olmuş çocuklara el kaldırırsam onlara saygıyı öğretemem ki ben iyi bir öğretmen olmaya çalışıyorum benim çocuğumun da iyi öğretmenleri olsun diye.Allah herkesin kalbine göre versin. Umarım sadece bir yanlış anlaşılma vardır ve hemen düzelir.