Öğretmen yada idareci arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

aysagulela

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
70
48
288
Karaman
Arkadaslar ben ortaokulda ogretmenim.Şöyle bi sıkıntım var fazla ders aldığım da maalesef sürekli ses kisikligi yaşıyorum bu 14 yıldır böyle. seneye 21 saat ders isticem idareden fazlasını vermeyin dicem ama size sorum 21 saatten sonrasını almak zorunda değilim diye biliyorum ama acaba idareciler öğretmen yok mecbur gireceksin derse napmaliyim bu konuda kbb den rapor alabilirmiyim?gerçekten çok sıkıntı çekiyorum evet maddi olarak rahatlatıyor ama sağlığım elden gidiyor bu seferde ve verimli olamıyorum çocuklara.fikirlerinize ihtiyacım var şimdi sen tesekkurler

Yonetmelige bakabilirsiniz. Bir de bimere sorabilirsiniz bu konu hakkinda bilgi isteyin. Size yonetmeligi. ilgili kismini gondereceklerdir.

Maaş karşılığı olan kadarını yani 15 saati isteyebilirsiniz. Eğer öğretmen yoksa idare size 21 saat verir. Üstü için ısrar edemez görevlendirme ya da ücretli öğretmen gelir. Yönetmelik bu.

21 saate razıyım artık da bi idareci arkadaş eğer öğretmen yoksa girmek zorundasınız diyebilir dedi.insallah öyle bir durumda kalmam :(

Bi dönem bende de vardı bu ses kısıklığı ve Boğaz ağrısı. Doğru nefes almayı öğrenmen lazım, nefes egzersizleri iyi geliyor.
Okulöncesi öğretmeniyim

21 saat icin dilekce verirsiniz ama ogrermen yoksa girin derler siz girmezsiniz isterseniz lakin ders programinizi oyle bi hale getirebilirler ki keske girseydim diyebilirsiniz.Tavsiyem iyi bir dille konusun zitlasmayin.

Arkadaslar ben ortaokulda ogretmenim.Şöyle bi sıkıntım var fazla ders aldığım da maalesef sürekli ses kisikligi yaşıyorum bu 14 yıldır böyle. seneye 21 saat ders isticem idareden fazlasını vermeyin dicem ama size sorum 21 saatten sonrasını almak zorunda değilim diye biliyorum ama acaba idareciler öğretmen yok mecbur gireceksin derse napmaliyim bu konuda kbb den rapor alabilirmiyim?gerçekten çok sıkıntı çekiyorum evet maddi olarak rahatlatıyor ama sağlığım elden gidiyor bu seferde ve verimli olamıyorum çocuklara.fikirlerinize ihtiyacım var şimdi sen tesekkurler
Esim 4 yıl önceye kadar idarecilik yaptı. Ona sordum diyor ki bizim zamanımızda öğretmen yoksa müdürün 24 saate kadar öğretmene ders verme hakkı vardı. Ama sağlık sorunu varsa 15 saatten veya 21 saatten fazla ders veremez raporu alırsa ders veremezler diyor. En kötü ihtimal diyelim her açıdan sorun oldu ve mecbur kaldınız. O zaman öğrenciyi aktif kullanarak ders isleyebilirsiniz. Çok zorlandiginizda ödevlerini ders içinde yapmalarını isteyebilirsiniz. Siz rahatsız olduğunuz halde size bir şekilde ders verirlerse yine önceliği kendi sağlığınıza verip dersleri ona göre uyarlayabilirsiniz.

Derdinizi uygun bir dille anlatin..eger imkan varda ogretmen bulurlar..şu zamanlar durumlar farkli ki sizde biliyorsunuz.. sansinizi deneyin .

tskler cvplariniz için tabiki zıtlaşmak istemiyorum ama sagligimda her şeyin önünde sonuçta benimde okula giden bir kızım var ve evde de onun dersleriyle ilgilenmem ve konu anlatmam gerekiyor idareciler durumumu biliyor geçen senelerdeki hallerimi gorduler buna ragmen ders programimi yayarsa da kendi bilir bende dersimi anlatir cikarim ekstra hicbir caba sarfetmem zararli tek ben cikmam bu yani

Back
X