- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
kızlar dün akşamdan bu yana nasıl gerginim tahmin bile edemezsiniz. oğlum bu yıl 1, sınıfa başladı. okul açılmadan önce bir kaç arkadaşım o okulda bazı öğretmenlerin çocuklara vuruğunu söylemişlerdi. bu yıl kayıt yaptırmaya gittiğimizde de müdür bey para karşılığında istediğimiz öğretmene kayıt yaptırabileceğimizi söyledi. bizde okulda çok methedilen bayan öğretmene kaydını yaptırdık. öğretmenimiz otoriter fazlasıyla... bu iyi birşey tabikii yoksa 35 çocukla başedemez. ama okul açıldığından beri sürekli çocukların bi kısmından şikayetçi. ilk zamanlar benim oğlumdanda çok şikayet ediyordu. çocuklar vurunca o da tepki olarak vuruyor kavga ediyorlar diye. babasıyla bizde uyardık öğretmenimizde çocuklar bişey yaparsa sen gel bana söyle demişti oğluma. o gün bugündür çocuk ne zaman birileri canını yaksa vurmamak için öğretmenine söylüyordu. bu arada halk oyunlarına da vermiştik oğlumu, çok sık hastalanan bir çocuk olduğu için 1 ayda 2 kutu antibiyotik kullandık sık sık zattürre geçiriyor endişeleniyorum haklı olarak, geçen gün bana anne ben çok terliyorum oyun oynadığımız salon soğuk oluyor üşüyorum dedi. bende çıkışta öğretmenimize salon soğuk oluyor mu diye sordum , bana çocuğun aklıyla hareket etmeyin diye terslendi bozuldum açıkçası sonrada sırtına kağıt havlu koyun ben alayım çok terliyor dedi. tamam dedim. hafta başından beri ben sırtına kağıt havlu koyuyorum o öğretmenine söylemeye çekiniyordiye kendi kendine çıkartmaya çalışıyormuş. dün babası da kızdı öğretmene söyle çıkaracakmış unutuyor dedi. neyse dün okulda oğlum tam öğretmeninn masasına gitmiş öğle arasında öğretmenim der demez sende sürekli herkesi şikayet ediyorsun git yerine otur demiş. uçan sineği bana şikayet etme demiş. oğlum ses çıkarmadan oturmuş. diğer tenefüs parmağı kanamış oğlum ses çıkartamamış, arkadaşı öğretmene söylemiş, oğluma dönüp zaten bir kerede parmağına bşey olmasın demiş... akşam eve gelince anlattı o kadar üzüldümki keşke bir kez dinleseydi masasına gelen çocuk ne diyecek diye, eğer şikayet ediyorsa o zaman söyleseydi şikayet etme diye ki kendisi sen vurma bana söyle demişti , dün akşam bana mesaj atmış öğretmen yarın toplantı istiyorum diye verdiği saatte hastanede randevum var dedim öğle arası müsait olursanız geleyim dedim tamam demiş. muhtemelen bana oğlumun şikayet ettiğini söyleyecek... ne demeli şimdi bu öğretmene... bana akıl verin kızlar.