Öğretmene olan ilgi ve öğretmenin dönütü

içerik silinmez ama konun kapatılır.. Mune Mune .. yardımcı olacaktır..

eğer gerçekten yanlış bir durum içinde olduğunu anladıysan tebrik ederim seni..
Bu tepkilerden sonra evet çok aptalca bir durum içerisinde kendi halinde olan bir insana böyle bir itham yüklediğim için kendimden utandım. Konu en kıda sürede lütfen kapatılsın. Çok üzüldüm bu duruma şuan

Bu tepkilerden sonra evet çok aptalca bir durum içerisinde kendi halinde olan bir insana böyle bir itham yüklediğim için kendimden utandım. Konu en kıda sürede lütfen kapatılsın. Çok üzüldüm bu duruma şuan
Muhtemelen daha küçüksün ve idol olarak bellediğin öğretmenine karşı hissettiklerinin aşk olduğunu sanıyorsun. Öğretmenine açılma, sonra çok utanırsın.
Öğretmenin eğer ahlakı bir insansa sana karşı bir şeyler hissetmiyordur, seni çocuğu gibi görüyordur. Eğer görmüyorsa orada çok daha ciddi sorunlar var.
Çünkü sen daha lise öğrencisisin o ise kocaman bir yetişkin.
Geçecek. İlgisini anlamaya çalışma, çünkü senin aşka yorduğun her şeyi o iyi bir öğretmen olmak için yapıyor, yanılma.
Bir gün büyük ve mutlu bir aşk yaşayacaksın ama bu adamla değil.

O adamın sana ilgisi varsa 3. Sayfa haberlerinde bulursun kendini yüzün buzlanmis isminin bas harfleri öğretmenin de meslekten atılmış hapiste ailen de utanç içinde. Akilli ol.

hatalar insanlar içindir.. önemli olan yaptığımız yanlışı farkedip ders almaktır..
daha çok gençsin belki çok masumane bir şekilde aşık olduğunu zannediyorsun ancak önünü arkasını düşünmeden hareket etmemen gerektiğini öğrenmiş oldun.. özgür erkeklere ve yaşına yakışır erkeklere aşık ol bundan sonra..

Konu istek üzerine kapatılmıştır

Ve ayrıca içerik silmek kurallar gereği yasaktır.Bilginize..

Back
X