öğretmenim. doğumum temmuzun 2. haftası. izin nasıl olacak?

benimde doğumumun beklenen tarihi 23 nisan normal doğum yapmayı düşünüyorum inşallah bir aksilik olmazsa ve cuma günü doğum öncesi 8 haftalık iznimi kullanmaya başladım ve benim doğum sonrasıyla birlikte dönemi kapatıyor iznim. seminer dönemi giriyor tabi araya sadece ondada rapor alcam öyle düşünüyorum. diğer dönem başlayana kadar da bebeğim baya büyümüş olacak inşallah.. okulda beni çok fazla strese sokan bir durumum olmuyor aslında ama ben bu son zamanlarımı evimde geçirmek istedim açıkçası ve biraz da dinlenmek. branş itibariyle rahat görünüyoruz zaten (rehber öğretmeniyim) ama öğrencilerin ve idarenin stresi arı bir hal alıyor bazen. zaten olumsuz bir duygu durumunda direk bebeğim kasılıyor gibi oluor o ortamı terk etmem gerekiyor yoksa bana acı veriyor. ücretsiz izin kullanmak isteyen arkadaşlara da asla bir şey diyemem çünkü bir bebeğin ihtiyacı olduğu kişi annesidir onu bundan mahrum etmekte olacak bir şey değil diye düşünüyorum. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…