öğretmenimi seviyorumm yrdm edin:(:(:

norm34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
17
0
86
İstanbul
arkadaşlar belki garip gelcek size ama öle evt öğretmenimi sveiyorum lise 2 öğrencisiyim svediğim adamda bizim okulda tarih öğretmeni lise1 de dersimize giriyordu başta hiç o tür duygularım yoktu ona karşı ama derslerde bana olan ilgisini farkedince bende yavaş yavaş aşık olmaya başladım şimdi çok seviyorum onu arkadaşalr derslerde sürekli bana bakardı okulda hep yanıma gelir knşrdu bütün öğrencilerinden farklı davranır bana ilgisi var yanii her cuma istiklal marşında arkama geçerdii ne bilim farklı bir ilgisi vardı bana karşıı off offffffff çoook sfymm::ecrin_bebek:

eğer böyle bişey varsa bu adam düpedüz görevini kötüye kullanıyor..
öğrencisine nasıl aşık olunur yaa
nasıl o gözle bakılır...
benim gözümde normal sayılmıyor bunlar kusuura bakma...

gercekten ılgınc bır durum...
benceı an once dygularını gzden gecır

hey allahım ya. evet canım aşıktır öğretmenin sana, o yüzden ilgileniyor o yüzden istiklal marşında arkana geçiyordur. zaman geçirmeden duygularını hocana açıkla, sonra bence ailene de söyle...

hey allahım ya. evet canım aşıktır öğretmenin sana, o yüzden ilgileniyor o yüzden istiklal marşında arkana geçiyordur. zaman geçirmeden duygularını hocana açıkla, sonra bence ailene de söyle...

iLahi shiftcan kaydirigubbakcemile3 tam istediği cevabı vermişin ağzına sağLık kaydirigubbakcemile3

öncellikle arkadasim lise ögrencisiyim diyorsun ama dogru düzgün yazamiyorsun...
kisaltmalar türkceye yeni eklendi heralde hangi dil o ben anlamiyorum...

neyse konuna gelirsek istedigin gibi görüyorsundur bence...
benim ögretmenlerimde samimi davranirlar ama ben hic böyle bir düsünmedim...

Öğretmenin sana karşı özel bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum,öyle görmek istediğin için öğretmeninin yaptıklarını ilgisi olduğu için yaptığını düşünüyorsun..
Bunları bir kenara bırakıp derslerine odaklanman senin için çok daha hayırlı olacaktır...
Sevgiler.

kaç yaşında bu öğretmen ; evli mi ?

bence de etik değil... herkesin çok beğendiği ; hayranlık duyduğu öğretmeni vardır ama seviyorum demek çok ciddi birşey bence... tatlım lisedesin ; bence etrafına bir bak... daha uygun bir sürü insan vardır emin ol...

bence sen hocaya bişeyler hissettiğin için davranışlarını çok inceliyosun vede onunda sana karşı boş olmadığına inandırmak istiyosun kendini. gerçi bilemem gerçekten oda senden hoşlanabilir ama bu doğru olmaz. olabilirde olmayabilirde garantisi yok:)

sakın derim aman bak sakın.
bir herifin hele de ogretmeninin peşine takılıp gitme sakın
o gelip aşkından öldüğünü dahi söyleyese sakın dıyorum!!
bildiğin adam küçük bi kızın ilgisini kazanarak kendisini tatmin ediyor.
midem bulanıyo boylelerinden.

yemin ederim aklınız fikriniz nerde merak ediyorum ya yahu bende lise okudum o yaşta sevgilim de vardı ama yaşıtımdı kafelere gider arada sinemaya gider kuytularda öpüşürdük. fıstık gibi yakışıklı hocalarımız da vardır ama hiç aklıma gelmemiştir. şimdi sen kafana koymuşsun oda bana boş değil diye insanın şöyle yalandan gözünü gezdirdiği bi anda bile gözgöze gelseniz ayyy beni kesiyo dersin. allah akıl fikir versin. böyle hocam beni seviyo diye düşüneceğine tarih dersinde ne anlatıyo onları düşün bence.
kuzenime de aynı öğüdü veriyorum kendisi de manavın oğlunun askerden gelmesini bekliyor da... 15 yaşında kız 32 yaşında adamı bekliyo. duydum ağzına çarpacaktım valla. ergenlikse bizde ergen olduk ama hiç böyle saçma işlerle uğraşmadık.

Bu nasıl bi hoca ya...nasıl bir eğitimci lise çağındaki bi kıza ilgi duyar ve bunu kıza belli eder?..çok yazıcak şey var aslında ama uykum geldi..çol çocuk da bunların peşinden gidip hayatını mahfediyo işte..

yaa yalnız var yaa aşık olunan hep tarih hocalarıdır
bende öğrenim hayatım boyunca tarih hocalarımı çok beğenirdim arkadaşlarımda öyleydi
niye hep tarih hocası acaba ????
daha karizmatik oluyolar
ilginç valla
eminim başka birilerinden de duyan olmuştur tarih hocama aşığım lafını

Son düzenleme:
:1shok::1shok: lise 2 öğrencisi oluyorsun ve öğretmenin seninle ilgileniyor ve sende hoşlanıyorsun. başlığı ilk okuduğumda üniversitede falansın sanmıştım asistanlardan birinden hoşlanıyosun die düşünmüştüm ama okuduğum zaman şok oldum :uhm:
mantıklı düşün güzelim olabilecek birşey mi daha çok küçüksün karşındaki öğretmenin sen onun öğrencisi oluyorsun. bilmiyorum çalışkansan seninle ilgilenebilir ya da tuhaf ya ciddi ciddi ilgileniyorsa bile yazık o görevine :mymeka:
sende aklını başına topla leyla olma canım. önünde 2 senen var sonra öss sınavı üniversite daha neler neler görceksin sakın aşık oldum havasına girme ... yerimseniben

sana öle geliodur
gelmiosa da gerçekse de uzak dur zaten o adamdan
lise 2 deki öğrencisinden hoşlanan pas veren bi öğretmen fikri son derece korkunçç!!
sen hiç açılma, 2 aya kalmaz unutursun
bu arada öss ye çalışmaya başlasan daha iyi, son seneye bırakma derim

ya kusura bakma ama bunlar bana çok saçma geliyo bende lise iki öğrencisiyim ama ne bileyim ya o senin öğretmanin ne olursa olsun ona karşı bişey hissedemezsin o seni seviyodur ama öğrencisi olarak daha ilerisini nasıl düşünebilirsin aklım almıyo bide yazmışın çoook seviyom diye sev kardeşim sev oda seni seviyo lise bitince evlenirsiniz rabbim mesut eder tövbe yarabbi

töbe töbe ya millet ne takıntılı
benm de lisede aynı senin gibi bi ark vardı edb hocası bana aşık derdi
biz de he he öle derdik sonuçta bişi çıkmadı :)
dünya senin etrafında dönüyo sanıyosun sanırım

Yok be canım öğretmenin sana ilgisini yanlış algılıyorsundur...
Bence bu hayallere kapılıp gitme yaşıtlarınla ilgilen ya da sadece platonik olarak takıl...

Arkadaşım saçmalama yani
Git olmadı konuş hocanla yanii
Bence gerçekten senin bu sölediğin laf çok saçma
Kesinlikle böyle bişeyi aklından geçirme sen derslerine ver kendini bide lise2 diosun bak sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…