kaç yaşında bu öğretmen ; evli mi ?
bence de etik değil... herkesin çok beğendiği ; hayranlık duyduğu öğretmeni vardır ama seviyorum demek çok ciddi birşey bence... tatlım lisedesin ; bence etrafına bir bak... daha uygun bir sürü insan vardır emin ol...
:1shok::1shok: lise 2 öğrencisi oluyorsun ve öğretmenin seninle ilgileniyor ve sende hoşlanıyorsun. başlığı ilk okuduğumda üniversitede falansın sanmıştım asistanlardan birinden hoşlanıyosun die düşünmüştüm ama okuduğum zaman şok oldum :uhm:
mantıklı düşün güzelim olabilecek birşey mi daha çok küçüksün karşındaki öğretmenin sen onun öğrencisi oluyorsun. bilmiyorum çalışkansan seninle ilgilenebilir ya da tuhaf ya ciddi ciddi ilgileniyorsa bile yazık o görevine :mymeka:
sende aklını başına topla leyla olma canım. önünde 2 senen var sonra öss sınavı üniversite daha neler neler görceksin sakın aşık oldum havasına girme ... yerimseniben
arkadaşlar belki garip gelcek size ama öle evt öğretmenimi sveiyorum lise 2 öğrencisiyim svediğim adamda bizim okulda tarih öğretmeni lise1 de dersimize giriyordu başta hiç o tür duygularım yoktu ona karşı ama derslerde bana olan ilgisini farkedince bende yavaş yavaş aşık olmaya başladım şimdi çok seviyorum onu arkadaşalr derslerde sürekli bana bakardı okulda hep yanıma gelir knşrdu bütün öğrencilerinden farklı davranır bana ilgisi var yanii her cuma istiklal marşında arkama geçerdii ne bilim farklı bir ilgisi vardı bana karşıı off offffffff çoook sfymm: :ecrin_bebek:
Benim yaşadıgım birşey bu bende lisede öğretmenime asık oldum sanmıstım duygularımı acıkladım oda sazan gibi atladı sonra hevesim kaçtı hiç konusmadım bile. Bu aşk değil canım ulaşılmaza olan tutkunluk bence derslerine bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?