öğretmenimi seviyorumm yrdm edin:(:(:

sen daha dunyayi toz pembe goren yaslardasin,ogretmenler her ogrencisiyle ilgilenir,ilgilenmeside lazim zaten.............ilgilenmese ,ne bicim ogretmen olur,ilgilenir asik olur............bence sen nasi gormek istedi isen ,oyle gormusun.......bende okul yillarimda, ogretmenim bana simit almisti...simdi odami bana asik.......sacmalik bunlar......

eğer böyle bişey varsa bu adam düpedüz görevini kötüye kullanıyor..
öğrencisine nasıl aşık olunur yaa
nasıl o gözle bakılır...
benim gözümde normal sayılmıyor bunlar kusuura bakma...
aynen öle katılıyorum

27 tabiki evli değil o kadarda değil

şu an benimd ersime girmiyo

off haklısın yha biliyorum ama napim aynı okuldayız uzak duramıyomki ben uzaklaştıkça bir yerden karşıma çıkıyo inşallah geçerrrr budaa bu arada derslerim iyi nolursa olsun derslerimi aksatmamm:)aa şunuda söylemeden edemicem hani diyosunuz yha o öğretmen öle şeyler hissetmez ne biliyosunuz ya düşündüğünüz gibi değilse her öğretmen öğrencisiyle ilgilenir doğru benim öğretmenlerimde benle çok ilgilenirler arkadaş gibiyizdir ama farklı bişiler hissettim ditorum zaten ben öle şeyler hissetmiyordum baki bi ilgi farkedince oldu bendede zatenn vedebi internete girip bakın araştırın öğrencisiyle evlenen çokk insna var olmaz die bir şey yok ama neyse dediğiniz gibi yinede uzak durmaya çalışıcamm görmemezlikten gelicem yokmuş gibi olucak derslerime çalışıcam:)

Son düzenleme:
Vakti zamanında (sene milattan önce 965-tatlicadiarzu-) bende beden eğitimi öğretmenime aşık olmuştum. Allahım ne kadar toymuşum, cahilmişim. O zamanki kendimi kınıyorum şahsen :mymeka:

Laf aramızda çok yağuşuhluydu bea benneyaptımki

selamm canım sımdı bu duygulara gırıyorsun ama ılerıde gercek ama gercek sevgıyı yasadıgında, sadece begenı ve hayranlıktan oteye gıtmedıgını anlayacaksın bu duygunun.. eger sen ogretmenıne karsı duydugun ılgıyı oda sana karsı gercekten duyuyorsa. gorevını layıgıyla yapmadıgı anlamına gelıyor. ogretmen gercek bır ogretmense, senın bu ılgını anlayıp, senı bır sekılde bundan vazgecırmeye calısmalı ve gerekırse senınle konusmalıydı. tabı sana oyle gelmıyorsa eger anlattıgın gıbıyse... davul bıle dengı dengıne...canım benım unutacak ve vazgececeksın. burda arkadasların yaptıgı yorumları ıyı oku, hepsı yasca senden buyukler, ben dahıl olmak uzere hepsı bu evrelerden gecmıstır emın olabılırsın...mantıklı dusunebılmen dılegıyle...

ah be canım gençlik işte.:))

ben de lisede bir hocaya aşık olmuştum epey de acı çekiyordum kendi kendime

neyse lise bitti 3-4 yıl sonra liseme gittim bir iş için hocayı gördüm kendi kendime 'yahu ben bu adamın nesine aşık olmuşum amma salakmışım' dedim kendi kendime.

sen de ileride hatırlayıp güleceksin belki hayıflanacaksın

şimdi anlamazsın belki kızarsın ama inan ileride sadece gülüyorsun gençlik hevesi işte kavak yelleri esiyor başında canım be:))))

canım hepımız ogretmenlerı oldu ama asık olmadık ha belkı etkılenmısızdır herkesın basına gelmıstır ama sana sınyal vermesı arkadaslarının anlaması tuhaf hayaım ya hem bu adam kac yakında bekarmı bunlarda onemlı hemen ona dam ga vurmakta yanlış

mehaba canım
ben bir öğretmenim senin bu düşüncelerini çok iyi anlıyorum seni üzmek istemem ama öğretmenler öğrencilerine bu şekilde davranmaz bu etik olmamakla birlikte yönetmeliklere de aykırı
meslekdaşımı suçlamak yanlış olur umarım bu senin ve onun iyi niyetinden kaynaklanan bir yanlış anlaşılmadır
öğretmenini seviyor olabilirsin ama bu derslerini etkilemesin göreceksin birkaçyıl geçince bunları gülerek anlatacaksın

Benim yaşadıgım birşey bu bende lisede öğretmenime asık oldum sanmıstım duygularımı acıkladım oda sazan gibi atladı sonra hevesim kaçtı hiç konusmadım bile. Bu aşk değil canım ulaşılmaza olan tutkunluk bence derslerine bak...

oda kabul etti yaniii

bir egitimci olarak gelisim donemlerınde hıssedılen duyguları ve nedenlerını bılıyorum bu duyguları bırcok lise ogrencisı hissediyor daha dogrusu bu duyguların ask oldudugu sanıyorlar bu sadece begenı duygusu kendını kandırma ve derslerıne odaklan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…