• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogretmenin cocuguyla oglum atismis fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama özür de diletmediniz çocuğunuza. Yapıcı olsanız,öğretmenine dersiniz özür dilesinler birbirlerinden,barıştıralım. Bende evde uyarırım vs diye.
Çözüm değil suçlu arıyorsunuz.
Tabiki yarin ozur dileyecek onu da soyledim ogrtmenine dedim ikisinin yaptigi da hos degil babasiyla konusacagz dedim ogrrtmende aynisini dedi aksam babasi konusacak dedi umarim daha yasanmaz boyle tatsizliklar

Ya pasa oglum.mh dedum cildirtmayin insank ya yeter be
Asıl size yeter.
2 satır yazıyı adam gibi yazın bu nedir ya? Gözlerimiz kanadı.
Telefondan yazıyorum falan da demeyin,siz yanlışlıkla yazsanız o düzeltiyor artık. Bu devirde böyle de yazamaz kocaman bir insan. Bir harf hatası olur,imla hatası olur amenna ama bu nedir ya?
Yazmayın bir daha da bana,okumak istemiyorum,okunmuyor zira.

yahu bu konu neden açıldı , öğretmeni gömelim diye. Arkadaşlar yazdı etik değilmiş öğretmenin çocuğunun sınıfta olması. Yasak ise şikayet edin mebe, bitti bu kadar. öğretmen ne demiş oğlunuz vurdu benimki de vurdu böyle oldu demiş. yani iyi ki vurmuş kendini savunmuş da sizde süper uyumlu çocuğunuzun bu istediği olmayınca böyle davrandığını farkettiniz. Yoksa herşey yolundaymış. Belki başka çocuklara da vurdu, onlar sustu oturdu anaları öğretmen değil diye. Daha önce isteklerini bu yolla almayı öğrenmemiş olan çocuk bunu yapar mı ?

yahu bu konu neden açıldı , öğretmeni gömelim diye. Arkadaşlar yazdı etik değilmiş öğretmenin çocuğunun sınıfta olması. Yasak ise şikayet edin mebe, bitti bu kadar. öğretmen ne demiş oğlunuz vurdu benimki de vurdu böyle oldu demiş. yani iyi ki vurmuş kendini savunmuş da sizde süper uyumlu çocuğunuzun bu istediği olmayınca böyle davrandığını farkettiniz. Yoksa herşey yolundaymış. Belki başka çocuklara da vurdu, onlar sustu oturdu anaları öğretmen değil diye. Daha önce isteklerini bu yolla almayı öğrenmemiş olan çocuk bunu yapar mı ?
benim.oglum zincrle zapdeliyordu super cocuk degil oyle tamam

Yok onunla alakalı değil. Şu kelimeleri tam yazın anlaşılmıyor diyoruz yahu. Hala aynen devam ediyorsunuz. Düzgün yazmak ne kadar zor olabilir.
Gribim inanin t9 aktif degil biraz da ondan yani olay cok uzadi skldm inanin ogluma gereken uyariyi da yaptik insAllah dilerim Allah tan daha boyle sorun yasanmaz
Yarin muhtemelen o arkadasiyla oyun da oynar benim takildigim yer farkliydi anlasilamayinca uzadi yada ogretmenin tavri o an hosuma gitmedi buraya yazmasaydim yine kendi icimde de bu kadar uzamayacakti olayin sicaginda yazdim konu kapanmakta bilmiyor

Gribim inanin t9 aktif degil biraz da ondan yani olay cok uzadi skldm inanin ogluma gereken uyariyi da yaptik insAllah dilerim Allah tan daha boyle sorun yasanmaz
Yarin muhtemelen o arkadasiyla oyun da oynar benim takildigim yer farkliydi anlasilamayinca uzadi yada ogretmenin tavri o an hosuma gitmedi buraya yazmasaydim yine kendi icimde de bu kadar uzamayacakti olayin sicaginda yazdim konu kapanmakta bilmiyor
Yahu geçmiş olsun da gözlerimiz kanadı mesajları çözelim derken.
Hoşunuza gitmemiş olabilir ama çocuğunuz o'nun çocuğuna vurmuş. Siz duyunca içiniz sızlamış, öğretmen olayı görmüş (yani kendi çocuğuna vurulduğunu) o'nun da içi sızlamıştır. Herkesin evladı kendine kıymetli.
Burada sizin yapabileceğiniz tek şey kendi çocuğunuzun eğitimi. Millet bunu anlatmaya çalışıyor ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X