• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogretmenin cocuguyla oglum atismis fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğunuzla konuşun,anlatın kimseye vurmaması gerektiğini.
Karşılık alması kaçınılmaz olur yoksa inanın.
Benim oğlum kimseye vurmaz ne bileyim kimsenin eşyasını almaz vs ama şu an ona vurana vurur. Bıktım artık ben bir anne olarak saldırgan çocuklardan,sana vurmaya çalışan olursa elini tut it,bana varamazsın diye bağır ,durmazsa sende ona vur diyorum. Asla yoktu böyle bir durum ama bu sene illallah ettim,bu saldırgan çocukların aileleri de sorunlu zaten,laftan sözden anlamıyorlar. Ben çözümü böyle buldum. Aile ile konuşuyorsun haklı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar.
Lütfen çocuğunuzla konuşun, doğrusunu öğretin,bu böyle devam ederse siz de çok yıpranacaksınız zaten aşikar.
Ben bunu altini ciziyorum ilk kez oldu yine altoni ciziyorum oglum afferin iyi ko yapmissin demedim uyardim ve bende ogluma diyorum sana biri vurursa ogretmene soyle ,arkadasina bna vurdugun icin oynamak istemiyorum de uzaklas.Burada yorumlari okudukca cildiriyorum ilk.kez basima geldi ilknkez oldu ilkkkkk kez ve burda diger cocuga da bisey demiyorum oda cocuk ogretmenin sen hakettin gibi tavir takinmasini sorun ettim lutfen okuyanlar anlasin ben cocugumu tasvip etmedim doberek birisinin esyasini zorbaca alsin ddemedim ilk kez basimiza geldi o cocugu da bisey.demiyorum

Öğretmen cok profesyonel yaklaşmamiş önce başlattı denilmez. Ama şikayet edecek birseyi yok. Oğlum giderken kreşe öğretmenin kızı başka sınıftaydı o sınıf öğretmeninin kizida bizim sınıfta.
Olmasi gereken o.bencede okul genel olrak disiplinsiz seneye farkli okula verecegim 3 kez ogretmen degisti 10 gun okul gec basladi vs yani cok memmyn kalmadjm okuldan beslenmede surekli hamur isi vs istiyolar hayirlisiyla bitseydi okul.

Hanımefendi öğretmenin süper güçleri yok, sizin çocuğunuzun vurmasına ve başlatmasına engel olamadığı gibi suratının ne kadar derin çizildiğini kontrol edemez. Bir sürü çocuk bir arada ve sizinki en özel değil. Şikayet etseniz ne olacak? Öğretmeni ikisini de uyarmıştır, sizin oğlunuz hayır cevabına karşılık şiddete başvurmamayı öğrenmeli. Öğretmen çocuğunu ne yapacak çalışırken eve mi bıraksın size nasıl kendi çocuğunuz kıymetliyse ona da kendi çocuğu.
Evine birqksin diyen yok cocuk kendi yas grubunda da degil 5 icindeymis farkli sinifa verebilirdi 5 sinif var okulda tamam oglum suclu en psikopqt cociuk benjm oglm icinz rqhatlqsn

Aslinda keske hic yasanmasaydi ben oglumi surekli uyariyorum sana vuran olursa ogretmenine soyle arkadadina vurdugun icin oynamiyprum de uzaklas tasvip ediyormusscasina oglum sanki surekli bu sorunla.karsima geliyomssacasina yorum yapanlara hayretle.bakiyorum
Digeri de cocuk oda tabi etkiye tepki verecek birbirlerine zarar vermeleri yanlis
Ogretmenin vurdu ama niye vurdu tavri rahatsiz etti
Ben uyardiğinizi tahmin edebiliyorum bunun için sizi suçlayamam çünkü her gün örneklerni fazlasiyla görüyorum.
Kimi çocuk vurmamalısın der vurur, kimine oraya çıkma düsersin dersin cıkar düşer vs.
Her ne kadar ögretmende olsa oda bir anne aslına bakarsaniz bence ortada tek bir sorun var öğretmen hanımın kendi çocuğununda ögretmenliğini yapması.
Sizinle bir ögretmen olarak değil, veli olarak konuşmuş maalesef.
İki farklı cocuk bu olayı yaşasaydı yaklaşımı daha profesyonel şekilde olacaktı tahminim

Buyutulecek bir konu degil bosuna kendinizi doldurmayin. Kasla goz arasinda olmustur. Bizimkinin ogretmeni de bir cocugun kendini savunmasi kadar dogal birsey yok der ama ben ogluma her zaman derim biri sana vurursa ogretmenine soyle sen sakin vurma diye. Gecen bir kiz yuzunu tirmalamis. Ogretmeni uzulerek soyledi hep ayaktayiz nasil oldu anlamadik diye. Sorun degil hocam cocuk onlar siz de hangi birine yetisebilirsiniz ki dedim. Karsi taraf xaten 3 yasinda bi cocuk. Ailesi de istemezdi boyle birseyi. He ben kalkip hesap sorsam muhtemelen savunmak icin biseyler derlerdi. Bunun ivin ogretmenle veliyle niye yuz goz olayim ya. Siz de boyle dusunun.
Karsisindakide cocuk benim evladimda inanin ilk.kez yapti sinifta herkesle iyi anlasir cocuk bunlar hata yaparlar ili.taraf icinde diyorum surekli konusuyorm ornek oluyorm uyariyorm izinsiz birinin esyasini alma.sana vuran olursa ogretmenine de gerekirse uzaklas tepki koy burdaki yorumlari okuyorjm cildiriyorum benim cocugum saldirgan degillll ilk.kez yapmasi onu saldirgan yapmaz yaptigimi onaylamadim.sayfa ssyfa yaziyorum hal soyle boyle diyenler var

Öf burada millete laf yetiştirmeye çalışacağınıza gidin öğretmene carlayın yetmezse müdüre çıkın. Bir kişi sizi haklı bulmayacak. En başta çocuğu suçluyordunuz. Burada yazılanlardan sonra yok ben çocuğa birşey demiyorum öğretmene diyorum oldu konu. Herkes kendi çocuğuna evde terbiyesini versin sizin gibiler yüzünden olan bizim çocuklarımıza oluyor.
Ne zaman cocggu sucladim bencr of lutfen yazmasaniz.sevinirim.rica ediyorum skti

Gozu olaganca kipkirmizi keske ogretmen ilk anda mudahale etseudi ne biliyim.icim kotu oldu
Sizin cocugunuzun vurdugu cocuklarin velilerinde icleri oyle tuhaf oluyor iste. Cocugunuza vurmamayi ogretin. Bende cocuguma hep derim siddet cozum degil eger siddet cozum olsaydi senden guclu herkes hakli olurdu. Cocugunuz bugun ogrenmistir belki

Ben uyardiğinizi tahmin edebiliyorum bunun için sizi suçlayamam çünkü her gün örneklerni fazlasiyla görüyorum.
Kimi çocuk vurmamalısın der vurur, kimine oraya çıkma düsersin dersin cıkar düşer vs.
Her ne kadar ögretmende olsa oda bir anne aslına bakarsaniz bence ortada tek bir sorun var öğretmen hanımın kendi çocuğununda ögretmenliğini yapması.
Sizinle bir ögretmen olarak değil, veli olarak konuşmuş maalesef.
İki farklı cocuk bu olayı yaşasaydı yaklaşımı daha profesyonel şekilde olacaktı tahminim
Anladiginuz icin cok tsk ederim bide keske yasanmasaydi k3ske oglum hata yapmasaydi emeklerle herkes gibi cabaliyorm inanin kkm ister boyl4 durumu aile asiri kotu degilse hosuna kimin gider evladinin zarar vermesinin yada zararw ugramasini
Ikisi de cocuk.egri dogru tam bilmiyolar ben cocuguma hakli nasil yaparlar bunu beyzademe.demiyorum

Sizin cocugunuzun vurdugu cocuklarin velilerinde icleri oyle tuhaf oluyor iste. Cocugunuza vurmamayi ogretin. Bende cocuguma hep derim siddet cozum degil eger siddet cozum olsaydi senden guclu herkes hakli olurdu. Cocugunuz bugun ogrenmistir belki
Anlama kitligi mu var ilk kez oldu ua benim.cocufum zincirlik deli degil birakin su sacmalifi

8 sayfayi okumadim, yorumlari ve konu sahibinin cevaplarını bilemiyorum.

Ancak hepimiz anne olarak biliyoruz ki annesi yaninda olan cocuk daha ozguvenli olur, daha cevval olur, o yuzden bana kres caginda bir cocugun annesinin sinifinda olmasida hem öğretmen cocugunun gelişimi hemde diger cocuklar icin dogru gelmedi. Bir laf vardir, her horoz kendi coplugunde oter diye, tam da bu durumu özetliyor.

Sonucta ortada acikcasi, ogretmen cocugu baskasinin sınıfında olsaydi muhtemelen bu "tirnaklama" olayi olmaz, esit siddette bir vuruşma olarak kalırdı bana kalirsa.

Bu durumun aslinda sinifin tum velileri tarafından rahatsizlik yaratmasi gerekiyordu bana kalirsa.

Anladiginuz icin cok tsk ederim bide keske yasanmasaydi k3ske oglum hata yapmasaydi emeklerle herkes gibi cabaliyorm inanin kkm ister boyl4 durumu aile asiri kotu degilse hosuna kimin gider evladinin zarar vermesinin yada zararw ugramasini
Ikisi de cocuk.egri dogru tam bilmiyolar ben cocuguma hakli nasil yaparlar bunu beyzademe.demiyorum
Çocuklar yarın hic bir şey olmamiş gibi oynamaya devam edecek emin olun.
Olan velilere oluyor 🫣

Sizce tek sorun bu mu :D

Konu sahibi insana ana dilinde tercüme yaptırıyor resmen. Boyle bir yazim yok.
8 sayfayi okumadim, yorumlari ve konu sahibinin cevaplarını bilemiyorum.

Ancak hepimiz anne olarak biliyoruz ki annesi yaninda olan cocuk daha ozguvenli olur, daha cevval olur, o yuzden bana kres caginda bir cocugun annesinin sinifinda olmasida hem öğretmen cocugunun gelişimi hemde diger cocuklar icin dogru gelmedi. Bir laf vardir, her horoz kendi coplugunde oter diye, tam da bu durumu özetliyor.

Sonucta ortada acikcasi, ogretmen cocugu baskasinin sınıfında olsaydi muhtemelen bu "tirnaklama" olayi olmaz, esit siddette bir vuruşma olarak kalırdı bana kalirsa.

Bu durumun aslinda sinifin tum velileri tarafından rahatsizlik yaratmasi gerekiyordu bana kalirsa.
Inanin 8 sayfadir meramim bu benn evladima nasil yaparlar demoyorm iyi ki yapti demiyorum ikisi de cocuk zaman zman siddet asla tqsvip etmiyorum ilk kez basima geldi neseli,guleryuzlu,arkadas canlisi.bi cocuk keske.olmasaydi

Oglm okuldan aldim boynu bukuk aglayarak cikti oglm oyun hamuru kurumus 4 bucuk yasinda anaokuluna gidiyo geldi ki gozunun onu.olaganca cizilmis
Ogretmenin cocugundan oyun hamuru istemis oda vermeyince eline vurmus oglm cocukta oglmn yuzunu cizmis oglm hareketli vurir vurmaz demiyorm
Ogretmen oglun baslatti oda tepki olarak vurdi koca cirmiklamis yuzunu icim tuhaf oldu ne yapmam gerek sikayet etsem mudurune oglun baslati diyecekler ki dogru yapmistir ama orantisi cok olms
Öğretmenin çocuğunun kendi sınıfında olması çok yanlış. Bence sırf bu yüzden değiştirin sınıfı. Sınıfta anne mi öğretmen mi belli değil, ben objektifliğine güvenemem. Yok o başlattı bu çekiştirdi muhabbeti bile çok seviyeli olmadığını gösteriyor. Yeterince profesyonel yönetememiş süreci.

Keşke öğretmen önce sizin çocuk başlattı demeseydi, talihsiz bir açıklama olmuş. Onun dışında yapacak bir şey yok çocuk bunlar illaki yaşanacak böyle şeyler. Paylaşmak güzel evet ama bunu zorla yaptıramayız oğlunuza bunu açıklamanız gerekiyor öncelikle. Arkadaşın paylaşmak istemiyorsa başka arkadaşından isteyebilirsin buna tepki göstermemelisin özellikle vurmamalısın diye güzelce açıklasanız bence çok daha güzel olabilir :) savunma başka bir şey kavga başlatma başka bir şey, bir birey olduğunu hissettirerek böyle güzel güzel açıklayın. Geçmiş olsun
Tsk ederim konustuk guzelce birisi aynisini sana yapsa hos olur mu? Sen oyuncagini paylasmak istemeyebilirsin illa ki vereceksin diyip birisi vursa hos olur mu?esya onun ister paylasir ister pylasmaz hos degil birisine vurmak hos degil kimse seni svmez yalniz kalirsin karsindakini uzdugun canini yaktigin icin diye konustuk

Öğretmenden ve diğer çocuktan bağımsız yalnızca yukardaki kısma yönelik yorum yapıyorum
oğlunuz tam dayaklık
isteyen beğenmedim atabilir 🥴
Ilk.kez oldu kendisi paylasimcidir herkesin varken oyun hamuru demek ki o anda nasil davranacagini mi bilemedi ya ben cocugum hakli demiyorum ama dyaaklik ne qlaka insan gibi uyardim konustum ins ilk ve son olur ben su durumdan cok mu memmunum

anlatamıyorsunuz çünkü harfler eksik yazı karışık.
Ayrıca benim mesajım siz başkalarına defalarca yazmadan önce atılmış bir mesajdı.
kimsenin çocuğuna karışamazsınız, yapacağınız tek şey kendi çocuğunuzu terbiye etmek.
yahu bunlar iki delikanlı spor salonunda kavga etmiş gibi anlatıyorsunuz. ikisi de çocuk, sizinki aşırı bir tepki vermiş aynı tepkiyi karşılık olarak almış. şu an düşüneceğiniz şey bunu çözmek, ergen gibi karşınızda alıp artık böyle yapma oğlum demekle olmaz ki. davranışlarınızşa gösteriyorsunuz hala da savunarak ortalığı karıştırırak oğlunuzı mağdur gösteriyorsunuz. şiddet maalesef bulaşıcı, madem oğlunuz basit durumlarda bu yolu seçiyor bırakın elin çocuğunu kendi çocuğunuza sahip çıkın.
Oglum ilkkk kez boyle yapti ben oglum hakli demedim guzelce konustum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X