• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogretmenin cocuguyla oglum atismis fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya öğretmen düşmanı ilan edildiğim şu forumda öğretmen de savundum ama . öğretmen nasıl müdahale edecek. kreşte min 15 çocuk vardır ,özelse değilse 20 belki daha fazla . bu vurma etme işleri saniyelik oluyor. sizin çocuğu takip edecek hususi biri lazım, her an istemediği bişey olup birine vurabilir diye.
Her an mi.oluyo siz bizle mi yasiyorsinz ilk.kez bu durumla karsilastim

Oglm okuldan aldim boynu bukuk aglayarak cikti oglm oyun hamuru kurumus 4 bucuk yasinda anaokuluna gidiyo geldi ki gozunun onu.olaganca cizilmis
Ogretmenin cocugundan oyun hamuru istemis oda vermeyince eline vurmus oglm cocukta oglmn yuzunu cizmis oglm hareketli vurir vurmaz demiyorm
Ogretmen oglun baslatti oda tepki olarak vurdi koca cirmiklamis yuzunu icim tuhaf oldu ne yapmam gerek sikayet etsem mudurune oglun baslati diyecekler ki

Ben bunu altini ciziyorum ilk kez oldu yine altoni ciziyorum oglum afferin iyi ko yapmissin demedim uyardim ve bende ogluma diyorum sana biri vurursa ogretmene soyle ,arkadasina bna vurdugun icin oynamak istemiyorum de uzaklas.Burada yorumlari okudukca cildiriyorum ilk.kez basima geldi ilknkez oldu ilkkkkk kez ve burda diger cocuga da bisey demiyorum oda cocuk ogretmenin sen hakettin gibi tavir takinmasini sorun ettim lutfen okuyanlar anlasin ben cocugumu tasvip etmedim doberek birisinin esyasini zorbaca alsin ddemedim ilk kez basimiza geldi o cocugu da bisey.demiyorum
Oğlum hareketli vurur diye siz yazmışsınız. Sanki biz uydurduk bunu.
Bu ilk olay değil diye düşündürdü bana sizin yazdığınız o sebeple böyle bir yorum yaptım.
Öğretmeni de daha önce de yaşandığı için öyle bir tepki vermiş olabilir. Şimdi ilk diyorsunuz ama ilk mesajınız öyle demiyor.
Çocuğunuza her zaman, her istediğinin olmayacağını öğretin hanımefendi. Sizin çocuğunuz size kıymetli, siz üzüldünüz de oğlunuz vurunca çocuğuna öğretmen üzülmedi mi? Bir de öğretmenden dinlesek bu durumu kimbilir neler anlatacak. Çocuktur olabilir yanlış davranabilirler ama doğruyu öğretmek bizim görevimiz.
Hep kendi tarafınızdan bakamazsınız,bahane arayamazsınız çocuğunuzun taşkınlıklarına. Sümen altı ettikçe siz,arttırarak devam edecek cocuğunuz. Sonra öğretmenleri bıkacak çocuğunuzdan,diğer velilerden şikayet alacaksınız.

Öğretmenin çocuğunun kendi sınıfında olması çok yanlış. Bence sırf bu yüzden değiştirin sınıfı. Sınıfta anne mi öğretmen mi belli değil, ben objektifliğine güvenemem. Yok o başlattı bu çekiştirdi muhabbeti bile çok seviyeli olmadığını gösteriyor. Yeterince profesyonel yönetememiş süreci.
Kesinlikle ogretmenin hemen suclu tayin etme olayina takildim oglum haksiz ogluma gereken uyariyi buguj defaatle verdim inanin
Karssindaki cocuga da denecek yok sonucta etki tepki olayidir
Vallahi ilk kez boyle sorun yasadik kac sehir degistk hemen uyym saglayan arkadas canlisi cocuktur bugun ki olani ona hatali oldugunu gun icinde sik sik anlttim

Istedigi olmayinca siddet gosteriyor cevabinz yanlis bir cocuk bi hata yapti diye siddet meyilli olmuyor kaldi ki karssindaki de cocuk ona da lafim yok ogretmenin gecistirir gibi oldu bitti demesine
hayır denince verdiği tepki öğrenmiş olduğu bir tepki. Normalde çocuklar istedikleri olmayınca ağlarlar.
Oglum ilkkk kez boyle yapti ben oglum hakli demedim guzelce konustum.
Hanımefendi yüzlerce defa yazıldı size. Lütfen şu mesajları düzgün yazın.
Ne dediğiniz anlaşılmıyor.
Savunmaya geçmeye lüzum yok, siz kendi çocuğunuzun hareketlerinden sorumlusunuz. Siz kalkmış şikayet etmekten bahsediyorsunuz. İnsanların tepkisi buna.

Anlama kitligi mu var ilk kez oldu ua benim.cocufum zincirlik deli degil birakin su sacmalifi
Anlamam gayet yerinde sizin anlatiminizda sorun olabilir. Oglunuzda sizin gibi anlama kitligi mi var gibi saldirgan tavirlar sergiliyorsa daha cok caniniz sıkılır.

Cocugunuzun saldirgan oldugunu da siz yazmissiniz genelde vurmayi baslatir diyen sizsiniz sikayet edecek sizsiniz anlama kitligi olan biz oyledir :)

Bu ilk olay değil diye düşündürdü bana sizin yazdığınız o sebeple böyle bir yorum yaptım.
Öğretmeni de daha önce de yaşandığı için öyle bir tepki vermiş olabilir. Şimdi ilk diyorsunuz ama ilk mesajınız öyle demiyor.
Çocuğunuza her zaman, her istediğinin olmayacağını öğretin hanımefendi. Sizin çocuğunuz size kıymetli, siz üzüldünüz de oğlunuz vurunca çocuğuna öğretmen üzülmedi mi?
Hep kendi tarafınızdan bakamazsınız,bahane arayamazsınız çocuğunuzun taşkınlıklarına. Sümen altı ettikçe siz,arttırarak devam edecek cocuğunuz. Sonra öğretmenleri bıkacak çocuğunuzdan,diğer velilerden şikayet alacaksınız.
Cocuk bu sagi solu belli olmaz asla yapmaz diye garanti veremeem hickimse icin bunu soyleyemem insaniz neticede hayir.ilk kez boyle sorunla karsilastm sumen alti ettigim falan yok.

Çocuğunuza her zaman, her istediğinin olmayacağını öğretin hanımefendi. Sizin çocuğunuz size kıymetli, siz üzüldünüz de oğlunuz vurunca çocuğuna öğretmen üzülmedi mi? Bir de öğretmenden dinlesek bu durumu kimbilir neler anlatacak. Çocuktur olabilir yanlış davranabilirler ama doğruyu öğretmek bizim görevimiz.
Taskinlik diyorsnz hep yanimizdaymis gibi tobe ya

Cok yazmayın hanimefendiye size de anlama kitliginiz mi var diye saldirabilir. Belli ki ne yazarsak yazalim kendisi hakli. Onun oglu biricik gerisi vur abaliya

Anlamam gayet yerinde sizin anlatiminizda sorun olabilir. Oglunuzda sizin gibi anlama kitligi mi var gibi saldirgan tavirlar sergiliyorsa daha cok caniniz sıkılır
Anlamam gayet yerinde sizin anlatiminizda sorun olabilir. Oglunuzda sizin gibi anlama kitligi mi var gibi saldirgan tavirlar sergiliyorsa daha cok caniniz sıkılır
Lutfen yeter sikildim anlamak istemiyorsunuz skildim inanin rica ediyorum 8 sayfa yazmissinz benim cocugum hersey oldu tek olayda cocuguma etiketledinz
Savunma yapar gibi tek tek yazmaktan skldim ogretmenun davranisi hosuma gitmedi nokta sikildm artik lutfen konuyu kapatin artik .Herkes kendi cocugunu iyi bilir artik linci kapatin sikildim

Taskinlik diyorsnz hep yanimizdaymis gibi tobe ya
E normal mi arkadaşından izinsiz elinden ona ait birşeyi almaya çalışması,vermeyince vurması?
İlk kez mi yaşandı bu?
2 çocuğum var,tabi ki bu tip şeyler yaptılar bilmedikleri için doğrusunu ama her seferinde anlattım kimsenin eşyasını izinsiz almayacağını. 2 yaşlarında falan öğrendiler yani bunu. Anaokulu diyorsunuz,okul kapanacak neredeyse. Bunu tabi ki öğrenmiş olmalıydı çocuğunuz.

Lutfen yeter sikildim anlamak istemiyorsunuz skildim inanin rica ediyorum 8 sayfa yazmissinz benim cocugum hersey oldu tek olayda cocuguma etiketledinz
Savunma yapar gibi tek tek yazmaktan skldim ogretmenun davranisi hosuma gitmedi nokta sikildm artik lutfen konuyu kapatin artik .Herkes kendi cocugunu iyi bilir artik linci kapatin sikildim
E çocuğunu iyi biliyorsanız niye konu açıp soruyorsunuz.
Şu halinizle ve bu türkçeyle öğretmen beğenmemek de bambaşka bir lüks.

Her an mi.oluyo siz bizle mi yasiyorsinz ilk.kez bu durumla karsilastim
arkadaşım eski konularınızı okudum. eşinizden bahsetmişsiniz küfürleri davranışları, sizde iyi olmadığınızdan bahsetmişsiniz.Buna dair konularınız var. Çocuğun bu ortamda sıkıntıda olması da doğal. Neticede böyle doğmadı ne yaşarsa onu yansıtıyor. İstediği olmayıncs vurmasını güdüsel olarak ifade ettiniz yalan mı ? güdüsel değil çünkü hayvan değil insan yavrusu bu. şimdi de ilk kez oluyor uyumlu vs diyorsunuz. neyse ne artık, bugün değil yarın bu sınıf olmaz başka sınıf bu iş patlar. Herkesin evladı biricik kimse tahammül etmez. Şimdi dönmek kolay yoldan dönün diye dedik, madem herşey muhteşemmiş devam edin. Bir dahakine ya kör olur ya birini kör eder. Ne diyeyim.Allah herkesin yardımcısı olsun ikinci kez yazıyorum alıntı yaptığınız için.

E normal mi arkadaşından izinsiz elinden ona ait birşeyi almaya çalışması,vermeyince vurması?
İlk kez mi yaşandı bu?
2 çocuğum var,tabi ki bu tip şeyler yaptılar bilmedikleri için doğrusunu ama her seferinde anlattım kimsenin eşyasını izinsiz almayacağını. 2 yaşlarında falan öğrendiler yani bunu. Anaokulu diyorsunuz,okul kapanacak neredeyse. Bunu tabi ki öğrenmiş olmalıydı çocuğunuz.
Normal degil tabi ki konustum bugun onunla defalarca o cocuk nasil vurur da demiyorum
Affferim oglum da demedim

Konuyu kapattırın.
Ruhsal olarak zaten iyi değilim diyordunuz, haklı,haksız olmanızdan bağımsız iyice strese soktu buradaki yorumlar sizi.

Cok yazmayın hanimefendiye size de anlama kitliginiz mi var diye saldirabilir. Belli ki ne yazarsak yazalim kendisi hakli. Onun oglu biricik gerisi vur abaliya
Ben o kadar bıktım ki her şartta kendi paşa oğullarını,prenses kızlarını haklı gören,asla hatalarını düzeltmeye cabalamadıkları gibi üstüne" ama" ile başlayan saçma cümleler kurarak savunmalarından,sayfalarca yazabilirim. Bir özür diletmez ama üste ćıkmaya çalışır.
Cocukların günahı yok zaten,sorun anne/babalarda.

Normal degil tabi ki konustum bugun onunla defalarca o cocuk nasil vurur da demiyorum
Hep.mi yaptu ogrenememjs diyosunz bugunde bingo bunu yasadik evladim da hataliydi okula hemen alisti hemen uyum sagladi tek hatasi genele vurup etiketlenmesj de sacma

Ben o kadar bıktım ki her şartta kendi paşa oğullarını,prenses kızlarını haklı gören,asla hatalarını düzeltmeye cabalamadıkları gibi üstüne" ama" ile başlayan saçma cümleler kurarak savunmalarından,sayfalarca yazabilirim. Bir özür diletmez ama üste ćıkmaya çalışır.
Cocukların günahı yok zaten,sorun anne/babalarda.
Ya pasa oglum.mh dedum cildirtmayin insank ya yeter be

Ama özür de diletmediniz çocuğunuza. Yapıcı olsanız,öğretmenine dersiniz özür dilesinler birbirlerinden,barıştıralım. Bende evde uyarırım vs diye.
Çözüm değil suçlu arıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X