• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmenin davranışı

Denizdencim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
2
1
3
44
Oğlum 1.sınıfa gidiyor, harfleri yeni öğreniyor..öğretmen tahtadaki metini yazarken hataları var diye 2 teneffüs çocuğa 3 kere aynı metni yazdırmış..diğer çocuklar dışarda oynarken benim çocuğum sınıfta ağlayarak metin yazmış.bu ne kadar doģrudur 1.sınıfs giden çocuk için fazla ağır değilmi?

öğretmenin yaptığı hiç hoş bir hareket değil o çocuğun okula alışıp sevmesi için elinden geleni yapması gerekirken soğutmuş resmen :KK12:

Oğlum 1.sınıfa gidiyor, harfleri yeni öğreniyor..öğretmen tahtadaki metini yazarken hataları var diye 2 teneffüs çocuğa 3 kere aynı metni yazdırmış..diğer çocuklar dışarda oynarken benim çocuğum sınıfta ağlayarak metin yazmış.bu ne kadar doģrudur 1.sınıfs giden çocuk için fazla ağır değilmi?
Hatalarını düzeltmek amaçlı yazdırmış olamaz mı öğretmen?

Herkesi öğretmen yapmamaları lazım.
İnsan beyni 20 dakikadan sonra odaklanamazken öğretmeni resmen tenefüsüne de mani olmuş.
Yine sinirlendim. Ne hakkı var?

sonra cocuklar neden okulu sevmiyor ogretmenler yuzunden bende ilkokulu hic sevmezdim kabus gibiydi..her onune gelen ogretmen olursa boyle olur tabi 1. sınıfa giden cocuga bu kdr yuklenilmez daha ufacık o ya ders zamanı yazdırsın aynı cumleyi tenefusunden neden calıyor

öğretmen konularına çok hassas yaklaşanlar var. Bu kadar korumacı olmaya gerek yok tüm öğretmenler süperse ortada dolaşan onca dayak videoları ya da yaşanan olaylar neden var? Her meslekte var kötü örnekler
Evet ben misal, gördükçe afakanlar basıyor.
Haklı olanlar da var ama buluttan nem kapanlar daha çok.
Keşke okullar-sınıf ortamı dışarıdan bakıldığı gibi olsa.

Evet ben misal, gördükçe afakanlar basıyor.
Haklı olanlar da var ama buluttan nem kapanlar daha çok.
Keşke okullar-sınıf ortamı dışarıdan bakıldığı gibi olsa.

Muhakkak kolay değildir. Ama ne kimse tüm öğretmenleri suclasın ne de savunsun bence . Bu konuda genelleme yanlış

Back
X