Öğretmenin doğum izni ve planlama

komagene

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
787
60
318
Adana
kızlar bua ay ilk defa bebek denedik ve ALLAHIM nasip etmedi,bundan sonraki aylarda denemeyi düşünüyoruz ancak doğum izni yaza geleceği için izinler boşa gidecek sizce bunu düşünmeli miyim?yoksa RABBİMİN takdiri hayırlı bir zamnda olsun deyip denemelere devam etsem?herkes planladığı için kafam karıştı ama hayırlısı :sm_confused:

kızlar bua ay ilk defa bebek denedik ve ALLAHIM nasip etmedi,bundan sonraki aylarda denemeyi düşünüyoruz ancak doğum izni yaza geleceği için izinler boşa gidecek sizce bunu düşünmeli miyim?yoksa RABBİMİN takdiri hayırlı bir zamnda olsun deyip denemelere devam etsem?herkes planladığı için kafam karıştı ama hayırlısı :sm_confused:
canım kesinlikle allaha bırak...o ol derse olacak zaten...bizim elimizde olan hiç bişey yok

çok doğru söylüyorsun bnmde düşüncem o yönde idi ama bebek dogduktan sonra çok zorlanırsın bırakmak zor olur izinini ona göre ayarla dedikleri için karıştım birzbilmiyorumkismile

rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin benim iki gebeliğimde süpr zamanda olmuştu fakat kaybettim geçe sebebi pıhtılaşmaymış ama hayırlısını dile ama ister istemez hesap yapıyo insan:)

çok doğru söylüyorsun bnmde düşüncem o yönde idi ama bebek dogduktan sonra çok zorlanırsın bırakmak zor olur izinini ona göre ayarla dedikleri için karıştım birzbilmiyorumkismile

ayarlanabiliyosa ayarla:) bende bi sürü plan yapmıştım şu ay olsun bu ay olsun diye sonra farkettim ki benim elimde olan bişey değil bu. ne yaparsan yap vakti gelmediyse olmuyor biz tam umudu kestik tedaviye başladık süpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim. benim istediğim zamanda iyiki olmamış çünkü hamileliğimin ilk ayları çook zor geçti o zamanlar da yaz tatiline denk geldi. şu an 6 aylık hamileyim ama hala riskli bi gebelik yaşıyorum maalesef :( ayrıca iş konusunda ben ayarlasam kesinlikle bu kadar iyi ayarlayamazdım diyorum. bence sen istiyorsan bebek yapmaya karar verdiysen korunmayı bırak ve Allah'a dua et hayırlı vakitte gelsin bebeğin.

benim de aynı konu kafama takılıyor ..eşimde bu ay olmazsa ara verelim tatile gelmesin dedi..ama bilmiyorum nasıl olması gerektiğini..kafam karıştı eşim de bana bırakıyor aslında ben ne dersem o yöne kayıyor..Rabbim doğru kararlar verdirsin bize inşallah:)

bende öyle ayralamalar yaptım ama doğumum yaza rastladı.kızımı temmuz ayında dünyaya getirdim...hesapladığın zamanda olmuyor..

kızlar haklısınız kafamda bi fikir oluştu ben hayırlısıyla bebişimi bekleyim plan yapmıyım ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin

Canım fikre varmışsın zaten ama ben de öğretmenim eşimle 2.dönemi tamamen izinde geçiricek şekilde ayarladık bebek planını ama maalesef 6 aydır bebiş yok.bence allaha bırak..şimdiden denemelere başla

kızlar haklısınız kafamda bi fikir oluştu ben hayırlısıyla bebişimi bekleyim plan yapmıyım ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin

aynen öyle yap cnm çünkü planla olcak bişey değil bu rabbim ne zmn isterse o zmn olcak ben plan yapmamıştım ama çok şükür bebeğim çok güzel bi zmnda doğacak 2.dönemi kapatıcam kısmetse inş senin içinde hayırlı bi zamana denk gelir

kızlar çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz,bnm bi sorum olucak folic plus aldım eczaneden bugün günde 3 tane yazıyor ama 1 tane kullanmak yeterliymiş diye duydum sizler kullanıyor musunuz?

ben geçen yıl planlayıp mayıs ayında hamile kaldım ama 13 haftalık bebeğimi kaybettim izinler gnü gününe uyuyordu...aonra çok pişman oldum

sonra aralıkta bıraktım ve ne olursa olsun dedim hiç kasmadım olmadı olmadı yine mayısta hamile kaldım ALLAHA BIRAK CANIM zaten öğretmeniz nispeten daha rahatıuz

ah ah mart,nisan,mayıs aylarında hamile kalmayı istedim sırf izinler tatil falan filan diye..10 aydır deniyorum olmuyor güzelim..planlayınca hemen olacak zannediyordum şimdi okadar pişmanımki :))artık hangi ayda olduğu hiç farketmez yeterki gelsin hayırlısıyla:emir_bebek:

folik asit için doktor bana günde 1 tane iç demişti...hamile kalınca günde 3 kez alınıyormuş sanırım..

Rabbim çok bekletmesin aratmasın tatlım, hepimizi bebeklerimize hayırlısıyla kavuştursun inşaAllah:Saruboceq:

ah ah mart,nisan,mayıs aylarında hamile kalmayı istedim sırf izinler tatil falan filan diye..10 aydır deniyorum olmuyor güzelim..planlayınca hemen olacak zannediyordum şimdi okadar pişmanımki :))artık hangi ayda olduğu hiç farketmez yeterki gelsin hayırlısıyla:emir_bebek:

folik asit için doktor bana günde 1 tane iç demişti...hamile kalınca günde 3 kez alınıyormuş sanırım..

Rabbim çok bekletmesin aratmasın tatlım, hepimizi bebeklerimize hayırlısıyla kavuştursun inşaAllah:Saruboceq:

RABBİM gönlüne göre versin inş,gerçekten haklısınız ben yanlış düşündüm;insanoğlu bişeyleri kendinin yaptığını planladığını zannediyor ama Yüce ALLAH "ol"dedikten sonra oluyor...hep korunuyorduk ödüm kopuyordu hamile kalıcam diyeeyvahedigeldismile ilk defa düşündük bu ay denedik çok ümitliydim belirtilerim vardı ve test yaptım negatifi gördüğümde anladım ki kader kısmet ALLAH'ın Emri...

Back
X