- 20 Ocak 2021
- 1.992
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
4 e başladı oğlum.gecen sene çok iyi olan öğretmen 4. Sınıfta oğluma karşı değişti.okulun ilk 3. Günü çok konuştuğu için herkes beden eğitimine çıkarken sen cezamızın deyip çıkartmamış.daha 3.gün.cocuk okula yeni başladı.cocuk ağladı.arâdim.kendisinin bedene çıkmadığını falan söyledi.inanmadim.aradan 1 ay geçti bu sefer çocuğa öyle saf saf bakma demiş.aradim.ilk önce kabul etmedi sonrasında dedim ama sakın sakın durma anlamında dedim dedi.ozur diledi.cocugun iddiası herkes konuşsa da birşey demiyor bana bağırıyor.bu sefer de hakaret etti.
Açıkçası canım sıkkın.bu nasıl düzelir.sinifini değiştirsem bu sene son senesi.sikayet etsem herşey daha kötü olacak.kadin başarı belgesi almış.bu kadını tutarlar.acayip kafam takılıyor.bunlar bilinçaltında kalır diye korkuyorum
Açıkçası canım sıkkın.bu nasıl düzelir.sinifini değiştirsem bu sene son senesi.sikayet etsem herşey daha kötü olacak.kadin başarı belgesi almış.bu kadını tutarlar.acayip kafam takılıyor.bunlar bilinçaltında kalır diye korkuyorum