Öğretmenler,Anneler fikirlerinize ihtiyacım var

Okulun rehberlik öğretmeni ile değil de başka bir psikolog ile görüşün danışın istişare edin ve olmazsa sınıf değişimi yapın okul yapamiyorsaniz. Çok etkilenir sürekli bir iki kişinin algısı ile yönlenen bir grup varsa malesef çok zor kızınızin işi. Benzer durumları yaşadığım olmuştu ama öğretmen bu durumu istese biraz engelleyebilirdi. Çocuklarla ilgilenilse bir öğretmen olarak daha aktif bir iletişim olsa bunlar olmaz boşluktan diye düşünüyorum.

Buaryı ben de anlayamadım çocuk zaten dıilandığı için mutsuz, öğretmen neden bir de tek oturtuyor... katmerli dışlansın diye mi
Hayatimda duydugum en sacma yaklaşim sekillerinin hepsini uygulamis.
Arka siraya atmis, bir sey dagitsin demis.
Hayir kurumu mubarek.

Aslinda öğretmen le aramız iyi sürekli iletişim içindeyiz oda sınıfta önde sürekli ayağa kalktığı için diğer öğrencilerde ayağa kalkmak istiyor arkada okadar dikkat çekmiyor en azından diyor bilsem için test yaptı 9gretmen 2. Oldu ama davranışları ve guruba dahil olmama bir işi yapamama gibi davranışlardan elendi şimdi rehber öğretmeni ile de görüştük oda çok zeki ve algısı yüksek böyle çocuklar evet anlaşamaz lar diyor hep şikayet beni yordu beni dinlemiyo diyo 9gretmen inanın bıkmış durumdayım dersler çok iyi başarı yüksek ama davranış sıkıntımız var dışlanma var

Rehber ogretmeni ile uzun süreli çalismayla aşarsiniz diye dusunuyorum.
Çok hiperaktifse arka siraya alinmasi normal bu arada.
Insallah sorununuzu çozebilirsiniz

Merhaba oğlunuz kaç yaşında kaçıncı sınıfa gidiyor.Konun sahibi benim bir arkadaşın dediği gibi şu an kızım lisede okuyor.
Bizim için zorlu bir surecti özellikle o yaşlarda.Ben bazı konularda nasıl davranmasi gerektiğini öğrettim ve sürekli hata sende değil dedim.Psikiyatristle de görüştük tabi ki.
Su an lise de o kadar iyi ki şükür arkadaşları var.Tabi ki benim tek endişem düzgün arkadaş edinmemesi oluyor onu da takip ediyorum.Sen haklı çıktın anne boşa üzülmüştüm diye konuşuyor.Umarim oğlunuz da bu süreci en kısa zamanda atlatır.

Bunun ismi akran zorbalig, kesinlikle musamaha gostermeyin. Okula da guzel bir ayar cekin. Me demek en arka siraya yanliz oturtmak. akran zorbaligi travma tanimina giriyor ve ileri yasta depresyonla iliskili. Mutlaka profesyonel yardim alin ve okulun a… edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…