• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler günü kutlamasi

Herkese uygun bir ortam diyip durmuşsun da isteğin kendine uygun bir ortam, kendini kandırma.
Sonuçta gidip arkadaşlarınla oturcaktın kimse kimseye alkol al diye diretmedikten sonra rahatsız olman gereken bir şey yok.
Din kültürü öğretmenini de olaya katmışsında hoşgörülü makul bir insanmış demekki.
Ve düşüncelerini onaylatmak için konu açmışsın. Amaç?

E ben de öğretmenim ben de bugün rahat ortamda arkadaşlarımla muhabbet edip müzik dinleyip eşlik etmek isterdim. Yine kendi içlerinde özel yapsınlar böyle bir gece, ama bu gece benim de öğretmenler gunumdu

sizin hassasiyetiniz bu konu anlıyorum. ama o gun icerek keyif almak isteyenler olmus demekki

bi sonraki yil organizasyon yapilirken katilip kendi tercihinizde bi yer onerin bence.

bi arkadaş kahvaltı onermis mesela cok hos bi fikir

bu arada öğretmenler gününüz kutlu olsun

Bu akşam için demiyorum onu. Normal zaman için diyorum. Bugün hepimizin öğretmenler günüydü hepimize uygun olmalıydı bence
Uygundu zaten ama yinede tercih etmediniz,gitmediniz..bence prensiplerinizinden dolayı yaptığiniz secimlere de uzulmeyin ama ayıplamayın da alttan altta...gerek yok...

Ben de dansoz fobisinin sebebini anlayamadim, bir kadin oynayinca nooluyor ki? Kimsenin inanci sarsilmiyor onu izleyince. Eskiden tum ahali tv karsisinda dansoz beklerdi o zamanlar boyle hassasiyetler mi yoktu? Yoksa simdi farkli durumlar mi var anlayamadigim bir konu.

E ben de öğretmenim ben de bugün rahat ortamda arkadaşlarımla muhabbet edip müzik dinleyip eşlik etmek isterdim. Yine kendi içlerinde özel yapsınlar böyle bir gece, ama bu gece benim de öğretmenler gunumdu

gitseydiniz o zaman. kendinizi soyutlayan sizsiniz.
programı hazırlayan sizin gibi düşünenlerin olacağını tahmin etmemiştir. bir daha siz üstlenin madem.

öğretmenler gününü, samimi olduğun veya pek samimi olmadığın okuldaki tüm öğretmenlerle beraber kutlayacaksın ve o geceye dansöz getireceksin. davet ederken gecede dansözün varlığından herkesi haberdar etmisler miydi peki? belli ki etmemişler ve konu sahibi gitmiş olsaydı rahatsız olacaktı. ne derseniz diyin bu gecenin hakkı felekten bir gece değildir.

rahatsiz olan erken kalkar ya ben gercekten böyle seylere takilmam, dansöz beni de rahatsiz eder ama ben erken kalkar evime giderdim.

samimi olmadigim kisilerle de ayni organizasyonlara katilmiyorum

benim çalistigim kurumda baskanlik capinda, daire capinda ve memurlarin kendi aralarinda yapilan organizasyonu olur

bazen hepsine bazen hic birine katilmam, bana gore yapilmadi diye de uzulmem acikcasi, belki de ben anlayamadim konu sahibini

Ben de dansoz fobisinin sebebini anlayamadim, bir kadin oynayinca nooluyor ki? Kimsenin inanci sarsilmiyor onu izleyince. Eskiden tum ahali tv karsisinda dansoz beklerdi o zamanlar boyle hassasiyetler mi yoktu? Yoksa simdi farkli durumlar mi var anlayamadigim bir konu.

onu bende anlamadım katılmadığın yemekte oynayan dansöz için öğretmenleri kınamaya hacet yokmuş.
alkollü olduğu için gitmedim gitmek isterdim ama bana uymadı üzüldüm dese haklı.

onu bende anlamadım katılmadığın yemekte oynayan dansöz için öğretmenleri kınamaya hacet yokmuş.
alkollü olduğu için gitmedim gitmek isterdim ama bana uymadı üzüldüm dese haklı.
Hah aynen o sekilde

Ogretmen cocuguyum,ben beni bildim bileli ogretmenler gunu yemekleri otel salonlarinda dansozlu rakili canli muzikli olur,cocuklugumda cok giderdim ,o zamanlar kimse sasirmazdi. Simdi bir sasiriliyor boyle seylere. Hic anlayamadim.

öğretmenler gününü, samimi olduğun veya pek samimi olmadığın okuldaki tüm öğretmenlerle beraber kutlayacaksın ve o geceye dansöz getireceksin. davet ederken gecede dansözün varlığından herkesi haberdar etmisler miydi peki? belli ki etmemişler ve konu sahibi gitmiş olsaydı rahatsız olacaktı. ne derseniz diyin bu gecenin hakkı felekten bir gece değildir.
Ne yapsınlar isterdiniz peki? Zaten okulda resmi bir şekilde kutluyor insanlar. Akşamsa sadece kendi aralarında kutlama yapiyorlar. Ki amaç eğlenip beraber güzel vakit geçirmek.

Çalıştığım okulda her görüşten insan var ama hiçbir zaman okulca yapılan etkinlikler için alkollü mekanlar tercih edilmedi.. Genele hitap etmesi önemli. İyi ki gitmemişsiniz, öğretmenler gününü meyhane havasında kutlamak bana da çok itici geldi. Daha farklı bir şey olabilirdi. Kahvaltı, akşam yemeği, fasıl bile olabilir. Canlı müzik.. Ama meyhane. Yok, olmamış. :110:

Bence normal. Bende öğretmenim ve bu tür eğlenceler bizde yapmıştık çok keyifli geçmişti :) din hocası da alkollü dansözlü mekanda absurd falan demissiniz ama bence değil, çok yakın ve kapalı din kültürü hocası bi arkadaşım var beraber canlı müziğede gittik alkollü mekana da :) hatta kendisi konumu itibariyle katılmak istediği halde gelemeyeceğini söylemişti biz onun kendini rahat hissetmesi için çok özen gösterip durumu normallestirmistik:) keşke sizde gitseymissiniz:)

ya bırakın insanlar eğlenmiş, siz de gitmeyi tercih etmemişsiniz gitmemişsiniz.. sürekli ağır konseptler, fasıllar, musikiler sıkılmışlardır belki de.. hayır öyle bir günün kutlanmasının kalıbı yok ki, illa belli mekanda, belli tarzda olacak diye.. onların günü eğlenmişler, siz de gitseydiniz en fazla dansözden rahatsız olursanız kalkardınız.. kesinlikle alkol kullanmayan biri olarak fasıl, musikiye de ben gitmem mesela.. herkesin gönlüne göre zor..

Bende ogretmenim hemde din kulturu ogretmeni bugun bizde alkollu bi yerde kutladik ben ve bazi hocalar icmedik.bizde dansoz yoktu belki o hocaninda haberi yoktur dansozden.boyle zamanlar da mizmizlik yapmak yerine uyum saglamk daha mantikli bence.gitseydiniz ama icmeseydiniz ne olacakti ki

özetle kraldan fazla kralcılığa gerek yok.
konu sahibesi böyle davranmanız gerekirdi.

İyi de sende gitseydin , alkol almasaydın, alkol öcü falan değil yani içersende içmezsende bişey olmaz

rahatsiz olan erken kalkar ya ben gercekten böyle seylere takilmam, dansöz beni de rahatsiz eder ama ben erken kalkar evime giderdim.

samimi olmadigim kisilerle de ayni organizasyonlara katilmiyorum

benim çalistigim kurumda baskanlik capinda, daire capinda ve memurlarin kendi aralarinda yapilan organizasyonu olur

bazen hepsine bazen hic birine katilmam, bana gore yapilmadi diye de uzulmem acikcasi, belki de ben anlayamadim konu sahibini
bence gercekten konu sahibini anlayamadınız. o böyle bir seçim yapılırken herkesin düşünülmesi gerekmez mi diyor. ve bence haklı. organizasyonun ortasında rahatsız olup kalkıp evime gelsem ben de sinir olurum

Herkesin kendi tercihi olabilir. Kimse kimsenin gittigi yere karismiyor zaten ama toplu bir organizasyon olacaksa evet herkese uygun bir yer secilmeliydi.
Ben alkol alirdim, alkollu ortam beni rahatsiz etmez ama meyhane havasinda ve dansoz oynatilan yere gitmem, hic gitmedim.
Sonucta gidilen kisiler arkadas grubu degil. Okulun ogretmenleri ve daha uygun biyer secilebilirmis bence de.

Back
X