• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler günü kutlamasi

Okullarda oluyor ya Nooption, idare de oluyor o grupta. Kadınlar isterlerse sadece kendilerinin olduğu gruplar açıyorlar, onunla idarenin olduğu ayrı oluyor. Kapatılacak diye yazı dolaşıyordu etrafta ama kimse umursamadı galiba. Kapatılmalı aslında, oradan yazıyorlar, sonra resmi evrak iletimi gibi muamele ediyorlar.

resmi deyince kafamda oturtamadım:)
bizim gruplar gibi yani.
 
Alkollü olduğunu öğrendigim için sormadım. Zaten bana organizasyonu yapan kişiler de gel demedi. Muhtemelen ortamdan dolayı demediler. Yani aslında davet bile edilmedim "okulun öğretmenler günü etkinliğine". Sadece yakın arkadaşlarım gel dediğinde bu sebepten gelmeyeceğimi belirttim. Konu açma sebebim de ne kadar absürt olduğunu genele sorup ona göre gerekirse müdürle konuşmakti aslında.
 
Resmi kayıtlara geçiyor. Toplantı tutanaklarına filan. Hatta oradan için imza takıbi de yapılıyor. Yani gayet "resmi" deniyor. Teknolojiyi takip edin lütfen, çok şey kaçırıyorsunuz :)

teknoloji ile öğretmenlerin grubunun alakası nedir tam olarak?
grubun whatsupta olması mı?
okulların işleyiş şekillerini takip etmemi ima ettiyseniz beni ilgilendirmiyor tşk ederim.
 
"Okulun öğretmenler günü etkinliği" yazısına ne oldu acaba?

Ben açtığım başlıktan ogrenmek istediğimi öğrendim. Teşekkür ediyorum yoğun ilginiz için :)
 
teknoloji ile öğretmenlerin grubunun alakası nedir tam olarak?
grubun whatsupta olması mı?
okulların işleyiş şekillerini takip etmemi ima ettiyseniz beni ilgilendirmiyor tşk ederim.
Yok zaten resmi denmiyor hatta bunun tartışması da yapılıyor bayadir. Ki akıllı telefon kullanmayan öğretmen de çok . Ben tanıyorum en azından. Kullanmayan öğretmene de zorla al diyemeyecegine göre illa bu resmi diyemez kimse.
 
Dansöz ?
Alkol ?
Tam olarak neresi sizi rahatsız etti.
Alkol kullanmayan bir çok arkadaşım var ve hep birlikte fasıla gideriz gayette güzel eğlenir kimseye de içmesi için zorlamayız ve dolayısıyla güzel bir akşam geçirmiş oluruz..
Alkolsuz bir mekana her zaman gidilebilir ama fasıl tarzı bir mekana bu şekilde ancak ayda yılda bir organizasyon olursa..
Bence burada uyum sağlaması gereken kişi sizdiniz..

Ayrıca da size uygun gelmediği içinde gitmemissiniz.Bence gereksiz bir dert edinme olmuş.
 
Burda konu sahibesi içki içenleri mi aşağılıyor da üstüne gidiyorsunuz? O da o okulun bir öğretmeni, ve herkesin gidebileceği bir ortam olsa daha doğru olmaz mıydı diyor. Ayrıca öğretmenler gününün bu şekilde kutlanmasını çok abartılı buluyorum. Neden bu kadar abartılıyor?
 
teknoloji ile öğretmenlerin grubunun alakası nedir tam olarak?
grubun whatsupta olması mı?
okulların işleyiş şekillerini takip etmemi ima ettiyseniz beni ilgilendirmiyor tşk ederim.
Yok canım ya ne teknolojisi, işgüzarlık. Gruptan çıkarsın, hiç olmadı whatsapp silersin kurtulursun. Yaptırımı, resmi yönü olan bir olay değil yani.
 
Davet edilmediğiniz yer için mudurle ne konusacaksiniz? Adamlar sırf siz gelmeyin diye yapmışlardır belkide ki buradan gorunene göre haklılar yaptılarsa. Ben böyle eziklik mi desem, kibir mi desem bilemedim ama az gördüm hayatta.
 
Siz gidip alkol almayabilirdiniz sanırım kimse zorla alkole boğmazdı sizi?Garip olan sizsiniz bence kim ne istiyorsa içer.Siz meyvesuyunuzu için başka insanların ne içtiğine de karışmayın bir zahmet
 
Din kültürü hocası durumu bilerek gitmiştir. Çoğunlukta o mekanı istemiş, orada karar kılınmıştır. Alkol kullanmayanlar da gidebilir, eğlence bu ne varki? Önemli olan eğlenip, birlikte olmak değil midir?
Müdür de insan, O’da eğlenmiyor mu sonuçta.
Siz neden durumu müdürle konuşma ihtiyacı duyuyorsunuz onu anlamadım.
Gitmemişsiniz, tavır yapmanın lüzumu yok bence.
 
Bu ülkedeki bazı inançlı insanlar "saygı" kavramını çok yanlış algılıyor maalesef. Mesela ramazanda sokakta yemek yemeyi kendilerine saygısızlık olarak görüyorlar. Oysaki saygısızlık eğer inançlarına hakaret edersem veya onlara zorla yemek yedirmeye çalışırsam olur. Diğer türlü yemek yememi engelledikleri için onlar bana saygısızlık yapmış oluyorlar. Veya alkollü bir mekana davet edilmek size saygısızlık değildir (ki davet edilmemişsiniz zaten) istemezseniz gitmezsiniz, kimse sizi bir şeye zorlamaz. Diğer türlüsü alkol almak isteyen insanlara saygısızlık olur. Kendinize istediğiniz "saygıyı" (aslında istediğiniz şey pozitif ayrımcılık) başkalarına da gösterebilseniz keşke. Ayrıca müdüre şikayet etmek nedir ya çocuk musunuz sizi ilgilendiren bir şey yok ki davet bile edilmemişsiniz konunun dışındasınız.
 
Acaba asıl derdiniz organizasyona sizi çağırmamaları olabilir mi?
Siz oraya gitseydiniz alkol içmeme gibi bir alternatifiniz olabilirdi. Ama onlar alkolsüz mekana gitse içmeyeceklerdi. Bunun neresi herkese uyuyor? İç sesinizi duyabiliyorum: İÇMESELER OLMUYOR MU? Kırk yılın başı, özel bir günü fırsat bilip yemeğe, eğlenmeye gitmişler. Belli ki samimi bir ortamları var. Bunu tercih etmeleri gayet doğal. Her zaman olan bir şey değil çünkü. Bence siz de bu kadar kasmayın.
 
öğretmenler gününü, samimi olduğun veya pek samimi olmadığın okuldaki tüm öğretmenlerle beraber kutlayacaksın ve o geceye dansöz getireceksin. davet ederken gecede dansözün varlığından herkesi haberdar etmisler miydi peki? belli ki etmemişler ve konu sahibi gitmiş olsaydı rahatsız olacaktı. ne derseniz diyin bu gecenin hakkı felekten bir gece değildir.
yoruma gulesim geldi:))) bu gecenin hakki nedir hanfendi?
 
hayır tüm öğretmenleri çağırmazsın. bakarsın kafa dengi 5 öğretmenle bi christmas gecesi ayarlarsın saygı duyarım. ertesi gün sorguya çekecek halleri yok. şunu söylemek istiyorum bunun adı öğretmenler günü yemeğiyse tüm öğretmenler bir sekilde davet edilmek durumunda. organizasyonu ayarlayan davet ettiğini umursamadan seçici ve eleştiriye açık eğlence anlayışını ortaya koymamalı
Siz christmas ama neden bu kadar takıldın? Bütün yorumlarınızda örnek o var? Merak ettim de
 
Bende öğretmenim bu arada. Bizim okulunda bugun yemegi vardı. Canlı müzik de olan bir mekanmis. Alkol olmadigi icin gitmedim. Sadece yemek olsa katilirdim ama işin içine eğlence ve uzun bir gece giriyorsa eşimle birlikte 2 kadeh bir sey içmek isterim. Arkadaşlar gitmiş fotoğraflarında paylaşmışlar hiç sizin gibi haset/fesat duygular yaşamadım. Umarim çokça eglenmislerdir.

Şu açtığınız konudan anladığım kadarıyla sizinle çalıştıkları için bayağı sanssizlar zaten. Belki de ondan çok dertlilerdir. :)

Ayrıca benim bildiğim DIN KULTURU VE AHLAK BILGISI öğretmeni olmak için müslüman olmak şartı bile yok değil ki gunahkarsa bize ne? size ne?
 
Back
X