- 3 Şubat 2018
- 25.892
- 111.420
- 598
- Konu Sahibi dilberayli
-
Ya hep bu tarz erkeklerden hoslaniyorum.Kendi yasitlarim hic cekici gelmiyor.30 lar benim icin cok cekici
Yönetilmeyi de sevecen o zaman kolay gelsinOlgun seviyorum ???
Olgun degil gercekten dogru.Beni yonlendirmesine asla izin vermem.Karakterime ters istemediğim hicbir seyi bana yaptiramaz.O yuzden bu kavgalarimiz zaten.Ayrilicam ondan verdim kararımı.Bahsettiginiz adam ama 30 yasinda gibi davranmiyor. Aslinda kolay yönetebilecegi birini ariyor kendine. Biz esimle 30 yasimizdan sonra evlendik. 30 yasindan sonra bazi seyleri asmis oluyorsun. Biliyorsun ki yaninda yoldaş istiyorsun. Yönetebilecegin bir kukla degil. Bu adam daha hala cocukca davranislar sergiliyor ve iletisim sekilleri kötü. Istedigim gibi davransan iyi davranirim, istemedigim gibi davransan küserim, konusmam vs. Yapan adamlardan uzak dur. Kendini gelistirmemis bu. Yaş farkina bir yere kadar karsi degilim. Ama kendisi ergen akli ile seni yönetmeye kalkismasin
Valla bence kutlaması gerekmiyorÖncelikle tüm öğretmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsun.Ben bu sene mezun oldum 22 yasindayim .Kpss calisiyorum.31 Yasinda bir adamla flörtlesiyoruz .Butun arkadaslarimin sevgilileri vs onların ögretmenler gününü kutlamis hediyeler falan almis. Instagram dolup tasiyor bunlarin hikayeleriyle.Benimkisi bu konuda 1 mesaj bile atmadi.Normal mi bu ? Değer vermiyor mu bana ? En azindan yarim ağiz bir kutlamasi gerekmez mi ? Son zamanlarda biraz bozuğuz.Aramizda güç savasi oluyor. Yönetmeye aliskin birisi mesleki olarak da .Istedigi gibi davranmayinca hemen bozuluyor , tripleniyor,sessizlesiyor.Beni boyle cezalandiriyor aklinca. Onun istediği gibi davranirsam benden iyisi yok ama her istedigimi yapar.Dusuncelidir , naziktir...Napim ben şimdi buna ? Hatasini anlamasi lazim. Ben mi abartiyorum yoksa ? Off zaten cok gerginim
Olgun degil gercekten dogru.Beni yonlendirmesine asla izin vermem.Karakterime ters istemediğim hicbir seyi bana yaptiramaz.O yuzden bu kavgalarimiz zaten.Ayrilicam ondan verdim kararımı.
Ne alaka ?? Birlikte oldugum adama gore mi sekil alicam ben? 5 yasinda degilim . 22 yasindayim oturmus bir karakterim var.Yapmak icin yorum yapmayinYönetilmeyi de sevecen o zaman kolay gelsin
Öyle, o da benin boyle dusunmemi ve hareket etmemi cekemiyor yuksek ihtimallr o yuzden bu halleri .TeşekkürlerAcik yazicagim: Bana 20 yaslarimi geri verseler gezer tozar arkadasliklar eder kendimi gelistirirdim. Doya doya o yaslari yasardim. Cünkü tekrar gelmiyor. Beni biri sevecekse oldugum gibi sevsin. Öyle sartli degil. Hakkinizda hayirlisi. ❤
Woooow 22 yaşındasın he mi? Benim hatam pardon en oturmuş karakterli sensinNe alaka ?? Birlikte oldugum adama gore mi sekil alicam ben? 5 yasinda degilim . 22 yasindayim oturmus bir karakterim var.Yapmak icin yorum yapmayin
Heee OkWoooow 22 yaşındasın he mi? Benim hatam pardon en oturmuş karakterli sensin
Bi 7 8 sene sonra yine konuşalım, ok?
hal ve hareketleriniz ayrıca verdiğiniz cevaplarla hiç de bu yazdığınız gibi biri değilsiniz. yorumlara açık değilseniz konu açmayın öğretmen hanım. oturun 31 yaşındaki ruh hastası sizi takmayan kıymetli sevgilinizin gölgesinde sevgi kırıntısıylaNe alaka ?? Birlikte oldugum adama gore mi sekil alicam ben? 5 yasinda degilim . 22 yasindayim oturmus bir karakterim var.Yapmak icin yorum yapmayin
Saldirircasina yaptiginiz yorumlarda sizler acayip olgunusuz çünkü. Yapici elestirilerde bulunursaniz bu cevaplari almazsiniz.Hı hı oyle evet sevgilimin golgesinde aynen pembe dizi cekiyoruz çünkü.Beni zerre tanimadan yaptiginiz bu yorumlar igneleyici degil sadece komik.hal ve hareketleriniz ayrıca verdiğiniz cevaplarla hiç de bu yazdığınız gibi biri değilsiniz. yorumlara açık değilseniz konu açmayın öğretmen hanım. oturun 31 yaşındaki ruh hastası sizi takmayan kıymetli sevgilinizin gölgesinde sevgi kırıntısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?