Öğretmenler günüm :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutfaga girememek bir tarafa,celik tavayi kafaya gecirecek potansiyel var bence:)

Esime soyluyor bana soylemiyor demiş her sey icin.
Kadin bu defa oglunu kapatip gelini aramis,gene olmamış.

Gerçekten çok saçma olmuş hareketleriniz. Kadın size de sormuş ne durumlar diye zaten öyle olur genelde kendi annemde eşim söyler ama bana da sorar böyle olmuş oğlana niye oldu ki acaba diye bunda bozacak eşime sordun ya diyecek ne var? Taa 4 sene önce evlenirken olan olayları açmanın mantığı nedir? Çiçek yolluyorlar sevmem diyorsunuz ee iyi davransa da olmuyor eşiniz haklı teslim almadıysanız geri gider ayıp yani çok memnuniyetsiniz kimin kaynanası hediye yolluyor?

Bence kv ne yapsa yaranamaz size. En iyisi hic bulasmasin. Saydiginiz sebepler her gelin kaynana arasinda yasanan rutinler ama siz sadece sizin basiniza geliyor sanip pireyi deve yapmissiniz. Bu kadar alinganlik bunyeye zarar. Kendinize yazik, yapmayin boyle.

Bana göre Birinci hatanız biriktirdiklerinizi saçma bi tartışma sonrası kusmanız. Tavsiyem Ya içinizde biriktirmeyin ya da yıllanmış konuları saçma bi konu bahanesi ile döküp saçmayın. İkincisi belki kadın tartışmadan sonra kendini kötü hissetti, sizi üzdüğünü düşündü hazır sizin için özel bir günü de fırsat bilip çiçek gönderdi. Ben olsam arayıp teşekkür ederdim. Bu kadar şeyi kendinize yük edip yazık ediyorsunuz.

Aklımdan geçenleri yazmışsın çok yaşa, sesli güldüm Allah da seni güldürsün

Ben her iki çiçeği de çöpe attım (eşime de çok kızdım bunca yıl beni tanımadığı için (hiçbir özel günde çiçek almaz biliyor sevmediğimi )
Çiçek sevmemeniz nezaketsizlik yapmanızı gerektirmez. Mutlaka bir şeyler yaşamışsınızdır haklı da olabilirsiniz bilemiyorum.
Birine hediye alicam bir de üstüne azar işiticem neyse sustum

kırgınlığım üzüntüm azmış gibi üzüntülerime yenilerini ekledim .Eski konularımda kv üzerine.Evet belki ben haksızım bilmiyorum ama bu durumdan memnun değilim .bilerek isteyerek huysuzluk yapmıyorum .çıkarken evlenin evlenin adını koyalım diyen birinin bana evindeki eskimiş tepsiyi layık görmesini hazmedemiyorum .bu olayı söylediğimde de aaa evet üstünde leke varmış olmazmış zaten demesine de ayrıca çıldırıyorum.çünkü ben değer verdiğim insan için en iyisi en güzeli olsun isterdim.
Neyse ne sizler beni anladınız ne de ben sizi anlayabildim .mesajalrınızla kırıldığımla kaldım bu yüzden sevgili admin ( Mune diye hatırlıyorum )konumu mesajlara kapatırsanız çok sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…