Öğretmenler günüm :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz fevri buldum sizi.
Sonuçta iyi ya da kötü bir adım atılmış.
Aşırı yükselmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Çiçekleri de çöpe atacağınıza keşke birilerine hediye etseydiniz.

Çocuğu sormuş işte ne var bunda ...eşine sorup cvp alsa bile sen annesisin daha iyi bilirsin çocuğunun neyi olduğunu ondan bide sana sormak istemistir.. kadina bu konuyla ilgili tavir atman hic hoş degil...eskiden ne yaptiysa yapti yada huyu 13 senede bu diye sordugu soruya ters cvp verilmez nezaketen gönderdiği çiçek çöpe atılmaz insan kocasının hatırı icin atmazdı çiçeği ki zaten kocanızın da hatırı yok heralde onunkinide atmışsınız..kusura bakmayın ben sizi fevri buldum...begenmeseniz de olsun tesekkur ederim yinede elin boş gelmemissin canım demek cok zor olmasa gerek

Yorumlar hep aynı yönde demekki ben farklı düşünüyorum Evt olanları hazmedemiyorum .evmizin her şeyinden haberi olmasından rahatsız oluyorum .eşime sormuş iştahsız demiş eşim .bir daha bana sorması ne diyecem demiş işte iştahsız.bi iki gün geçse sorsa naısl hala iştahsız mu dese anlıycam ama hemen akabinde bana soruyor .bilmiyroum ben hala aynı düşünüyorum sizin beni anlamadığınızı düşünüyorum .lohusayken saatlerce uyanmasını beklediğim geliyor aklıma ,evlenin deyip deyip istemeye gelirken bu tepsi olur mu diye eşimin sorması geliyor aklıma,araba için ver ne kadarsa onun parasını demesi geliyor ...hamileyken ben bakçam kimseye bırakmam torununu demesi, bi fikrimi sormaması geliyor aklıma (benim de annem var) eşim benden sonra okudu onu beklemem geliyor aklıma yaptığım fedakarlıklar geliyor aklıma ,eşim yıllarca benden az kazandı o zaman bişi dememesi bu yeni oturduğumuz şehre taşınınca oğlum çok kazanıyor onun kadar kazanan memur var mı demesi ....

Atamıyorum aklımdan ,bunca yıl kuru kuru kutlamışken bi çiçekle tüm sorunların çözüleceğini düşünmesine eşimin kahvaltıda çiçek çiçek geldi bulamayacaklar deyip durması hepsi hepsi deli ediyor beni .aramadı mesela yada mesaj da atmadı çiçek yolladı ve bitti bu kadar bana verilen değer

Sİz psikolojik olarak iyi değilsiniz;
tepkileriniz de fevri, yersiz ve zamansız.
Mesajla kavga etme konusuna hiç girmiyorum.
Böyle devam ederseniz kv'ye haddini bildireceğim derken evliliğinizi yıpratırsınız.
Bu yazdığımı sizden yaşça büyük, 26 yıllık evli bir meslektaşınızın iyi niyetli uyarısı olarak kabul edin.
Mümkünse profesyonel destek hatta aile terapisi alın.

Yada bize kalmaya geldiklerinde bana haber vermemesi sadece eşime sorması .eşiminde bana bizimkiler geliyor demesi.senin bi planın var mı gelsinler mi dememesi.fikrimin sorulmaması her şeyi anne oğul halledip ben 3. Kişiymişim gibi sonradan haberimin olması ve son olarak eşimin benden çok annesiyle konuşması her şeyimizi söylemesi.saçımı boyamamdan,nerde yemek yediğimize ne yediğimize dair her şeyi ama her şeyi bilmesi ((

Teşekkür ederim aile terapisi olmasa bile kendim gitmeliyim terapiye

anlattığınız şeyler öyle basit şeyler ki, eşinizden gidip özur dilemelisiniz valla, bu kadar yıl kin tutulmaz. insan hasta olur ya.
ne var kv adım atmış siz de bir adım gitseniz. iyiliğe iyilik her kişinin işi, ah ki kötuluğe iyilik yapılsın.

merhaba
Benim fikrimce sorun kayınvalide değil. Asıl büyük sorun eşiniz. Asıl tavrı eşinize yapmalısınız gibi geldi bana.

Yine bir eşe yani erkeğe kinlenip kinlenip ona atarlanmaya paçası yemeyip kayınvalideye parlama konusu.

Ayyy benzerini görümce tarafından yaşadım hayatımın hatası onu kohusayken evime almam

Ben her iki çiçeği de çöpe attım (eşime de çok kızdım bunca yıl beni tanımadığı için (hiçbir özel günde çiçek almaz biliyor sevmediğimi )
geçimsizsiniz.biri bana bu hareketi yapsa sakız almam.kendinizi törpüleyin yoksa çok yalnız kalırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…