- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Teşekkür ederim aile terapisi olmasa bile kendim gitmeliyim terapiyeSİz psikolojik olarak iyi değilsiniz;
tepkileriniz de fevri, yersiz ve zamansız.
Mesajla kavga etme konusuna hiç girmiyorum.
Böyle devam ederseniz kv'ye haddini bildireceğim derken evliliğinizi yıpratırsınız.
Bu yazdığımı sizden yaşça büyük, 26 yıllık evli bir meslektaşınızın iyi niyetli uyarısı olarak kabul edin.
Mümkünse profesyonel destek hatta aile terapisi alın.
Yorumlar hep aynı yönde demekki ben farklı düşünüyorum Evt olanları hazmedemiyorum .evmizin her şeyinden haberi olmasından rahatsız oluyorum .eşime sormuş iştahsız demiş eşim .bir daha bana sorması ne diyecem demiş işte iştahsız.bi iki gün geçse sorsa naısl hala iştahsız mu dese anlıycam ama hemen akabinde bana soruyor .bilmiyroum ben hala aynı düşünüyorum sizin beni anlamadığınızı düşünüyorum .lohusayken saatlerce uyanmasını beklediğim geliyor aklıma ,evlenin deyip deyip istemeye gelirken bu tepsi olur mu diye eşimin sorması geliyor aklıma,araba için ver ne kadarsa onun parasını demesi geliyor ...hamileyken ben bakçam kimseye bırakmam torununu demesi, bi fikrimi sormaması geliyor aklıma (benim de annem var) eşim benden sonra okudu onu beklemem geliyor aklıma yaptığım fedakarlıklar geliyor aklıma ,eşim yıllarca benden az kazandı o zaman bişi dememesi bu yeni oturduğumuz şehre taşınınca oğlum çok kazanıyor onun kadar kazanan memur var mı demesi ....
Yine bir eşe yani erkeğe kinlenip kinlenip ona atarlanmaya paçası yemeyip kayınvalideye parlama konusu.Yorumlar hep aynı yönde demekki ben farklı düşünüyorum Evt olanları hazmedemiyorum .evmizin her şeyinden haberi olmasından rahatsız oluyorum .eşime sormuş iştahsız demiş eşim .bir daha bana sorması ne diyecem demiş işte iştahsız.bi iki gün geçse sorsa naısl hala iştahsız mu dese anlıycam ama hemen akabinde bana soruyor .bilmiyroum ben hala aynı düşünüyorum sizin beni anlamadığınızı düşünüyorum .lohusayken saatlerce uyanmasını beklediğim geliyor aklıma ,evlenin deyip deyip istemeye gelirken bu tepsi olur mu diye eşimin sorması geliyor aklıma,araba için ver ne kadarsa onun parasını demesi geliyor ...hamileyken ben bakçam kimseye bırakmam torununu demesi, bi fikrimi sormaması geliyor aklıma (benim de annem var) eşim benden sonra okudu onu beklemem geliyor aklıma yaptığım fedakarlıklar geliyor aklıma ,eşim yıllarca benden az kazandı o zaman bişi dememesi bu yeni oturduğumuz şehre taşınınca oğlum çok kazanıyor onun kadar kazanan memur var mı demesi ....
Ayyy benzerini görümce tarafından yaşadım hayatımın hatası onu kohusayken evime almamBohça istemememe rağmen bohça bohça diye tutturup bohçaya sandıktaki eskimiş geceliği koyması
Lohusayken sözde bana bakmaya gelip sıcağı bahane edip mutfakta yatması ve benim ise onun uyanmasını beklemem saatlerce (rahatsız etmemek için)
Yine lohusayken bana yardım etmek yerine !oğlumu sahiplenip işleri benim yapmam (çamaşır yıkamak, gibi)
geçimsizsiniz.biri bana bu hareketi yapsa sakız almam.kendinizi törpüleyin yoksa çok yalnız kalırsınız.Ben her iki çiçeği de çöpe attım(eşime de çok kızdım bunca yıl beni tanımadığı için (hiçbir özel günde çiçek almaz biliyor sevmediğimi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?