öğretmenlerin doğum izni

Once_upon_a_time

Nirvana
Pro Üye
20 Ekim 2009
4.527
5.219
723
Arkadaşlar doğum iznimi yarıyıl tatilinden sonra baslatmak istiyorum. İkinci dönem çalışmak istemiyorum. Şuan tam 30+0 im. İlla 32 de mi çalışabilir veya çalışmaz raporu almam lazım?
Tatilden yararlanmak istiyorum açıkçası. . İki hafta sonra gidip çalışamaz raporu alırsam 1 hafta zarara uğrayacağım zaten haziranda 1 ay açığım kalıyor... O lari raporla tamamlarm diye düşünmüştüm.
Çalışmaz raporunu 33. Haftada alabilir miyim?

Canim 32 de gidip çalışabilir raporu alirsan bir hafta sonda çalışamaz raporu alabilirsiniz.

ben de öğretmenim, 32. haftada çalışabilir raporu alırsın ve bunu idareye teslim etmek zorundasın, 1 hafta sonra tekrar gidersin doktora izne ayrılırsın , yani 33 te ayrılmış olursun

Zaten tatil olduğu için doğum iznine eklenmiyor dedi bir arkadas... korktum açıkçası. Müdür yardımcımızi görürsem konusucam en kisa zamanda...

Arkadaşlar doğum iznimi yarıyıl tatilinden sonra baslatmak istiyorum. İkinci dönem çalışmak istemiyorum. Şuan tam 30+0 im. İlla 32 de mi çalışabilir veya çalışmaz raporu almam lazım?
Tatilden yararlanmak istiyorum açıkçası. . İki hafta sonra gidip çalışamaz raporu alırsam 1 hafta zarara uğrayacağım zaten haziranda 1 ay açığım kalıyor... O lari raporla tamamlarm diye düşünmüştüm.
Çalışmaz raporunu 33. Haftada alabilir miyim?
Canım sayfaları okuyamadım belki halletmişsindir ama 32 haftan dolduğunda çalışabilir raporu alıp, 33 te tekrar gidip çalışamaz alabilirsin. Tatilde olsa bir haftan yanabilir diğer türlü. Bi arkadaşımın yaz tatiline gitmişti izinleri malesef..

Canım sayfaları okuyamadım belki halletmişsindir ama 32 haftan dolduğunda çalışabilir raporu alıp, 33 te tekrar gidip çalışamaz alabilirsin. Tatilde olsa bir haftan yanabilir diğer türlü. Bi arkadaşımın yaz tatiline gitmişti izinleri malesef..
Dediğin gibi denicem. Biraz idarenin insiyatifindeymiş sanırım bu işler. .. bakalim.

Back
X