Öğretmenlik kpss hakkında yardım istiyorum

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Öğretmen arkadaşlarımdan yardım istiyorum ben 2, sınıftayım okul öncesi okuyorum 8,5 aylık bebeğim var ders çalışmak istiyorum ama erken diyorlar seneyede dersaneye gideyim diyorum 4. sınıftada giderim 2 sene hazırlanmış olurum ama zor olur mu uygulamalarda olacak 3, ve 4, sınıfta kararsızım şimdi evde ders çalışmaya başlasam unuturmuyum fikir verir misiniz bebeğimi de göz önünde bulundurarak cevap verebilir misiniz onuda göz ardı etmeden çalışmam lazım sınav zamanı keşke boşa zaman harcamasaydım demek istemiyorum.

Sözel dersler unutulur Ama matematikten başlamanı öneririm Matematik soru çözersen unutulmaz Aksine pratiğin artar

Uçuncu sinif zor oluyor sunumlar ödevler yoğun oluyor hem bebek hem dershane hem okul zorlanirsin arkadaşın dediğine katiliyorum bu sene sadece matematiğe yogunlas bi de eğitim bilimlerine calis denemeler cozki bilgilerin taze kalsin son sene okul çok yoğun olmuyor zaten gk gy çok rahat calisirsin

merhaba oncelıkle dershane falan zor olur dıye düşününyorum sızın acınızdan bende okuyorum çocukla cokk zor bırde bısey soracağım sıze örgün ogretımdemı okuyorsunuz yoksa acıkogretımdemıı hangı unıverstedesınız

merhaba oncelıkle dershane falan zor olur dıye düşününyorum sızın acınızdan bende okuyorum çocukla cokk zor bırde bısey soracağım sıze örgün ogretımdemı okuyorsunuz yoksa acıkogretımdemıı hangı unıverstedesınız

Ben örgün okuyorum fatih üniversitesinde

Uçuncu sinif zor oluyor sunumlar ödevler yoğun oluyor hem bebek hem dershane hem okul zorlanirsin arkadaşın dediğine katiliyorum bu sene sadece matematiğe yogunlas bi de eğitim bilimlerine calis denemeler cozki bilgilerin taze kalsin son sene okul çok yoğun olmuyor zaten gk gy çok rahat calisirsin

O zaman dersaneyi son seneye bırakayım ama bugünden itibaren ders çalışmaya başlıyım evde bide kpss denemeleri için kayıt yaptırayım dershaneye ne durumdayım sorular nasıl geliyor göreyim

KPSS de ne kadar erken başlarsak o kadar kar. Ha diyeceksin ki unuturum. Bir isi sifirdan yapmak inan daha zor. Unuttuğunu dusunsen bile zaman zaman paktikca pekisecektir.
Biliyor musunuz bilmiyorum ama size alan Sinavi da geldi. Tam emin değilim bu yil olmasa da seneye galiba oyle bir soylem var.Arastirin bi. Eğitim dersleri + gk gy yeterince vakit yiyor zaten..
Ara ara eğitime bakin. Hem bebeğiniz varmis gelişim psikolojisi daha mantikli gelecektir size. Ayrıca mat agirlikla turkceye de bakmaniz faydali olur. Gk daha çok ezber onu son seneye birakin.

Öğretmen arkadaşlarımdan yardım istiyorum ben 2, sınıftayım okul öncesi okuyorum 8,5 aylık bebeğim var ders çalışmak istiyorum ama erken diyorlar seneyede dersaneye gideyim diyorum 4. sınıftada giderim 2 sene hazırlanmış olurum ama zor olur mu uygulamalarda olacak 3, ve 4, sınıfta kararsızım şimdi evde ders çalışmaya başlasam unuturmuyum fikir verir misiniz bebeğimi de göz önünde bulundurarak cevap verebilir misiniz onuda göz ardı etmeden çalışmam lazım sınav zamanı keşke boşa zaman harcamasaydım demek istemiyorum.

sen okulunu güzelce bitirmeye çalış. zaten derslerin iyi olursa diğer adaylardan avantajlı başlayacaksın maratona.

valla yıllarca kpssye girmiş biri olarak o kpss bir yılda zor hallediliyor helede eğitim blimleri artı birde alan sınavı geldi gerçi sen anaokulu öğretmenliği okuyosun şimdiden başla bu sene ilk kısmı yani genel yetenek genel kültürü önmümüzdeki yılda eğitim bilimlerini çalış yavaş yavaş uzun vadede hem bebeğinde var zorlanmazdsın bu şekilde benim branşım çok yüksek puanla atandığı için mesleğimi yapamıyorum şuan memurum ilk kısmı çalışmak için bile koca bir senemi verddim kpss kursuna gittim çocukla iş biraz daha uzun ve zor oluyor

KPSS de ne kadar erken başlarsak o kadar kar. Ha diyeceksin ki unuturum. Bir isi sifirdan yapmak inan daha zor. Unuttuğunu dusunsen bile zaman zaman paktikca pekisecektir.
Biliyor musunuz bilmiyorum ama size alan Sinavi da geldi. Tam emin değilim bu yil olmasa da seneye galiba oyle bir soylem var.Arastirin bi. Eğitim dersleri + gk gy yeterince vakit yiyor zaten..
Ara ara eğitime bakin. Hem bebeğiniz varmis gelişim psikolojisi daha mantikli gelecektir size. Ayrıca mat agirlikla turkceye de bakmaniz faydali olur. Gk daha çok ezber onu son seneye birakin.

Tamam teşekkür ederim inşallah alan bilgisi gelmez

Ben 2 sene önce ders çalışmadığıma çok pişman olmuştum. Eğitim bilimleri ve genel yetenek-genel kültür oldukça ağır olduğu için madem bir de bebeğiniz var şimdiden başlamanız mantıklı.
Bence bu sene konu anlatımlarına çalışılıp seneye deneme ve bol soru çözülebilir. Yani bu sene çalıştığınız bir sözel konuyu seneye tamamen sıfırlamanız zaten mümkün değil:D En fazla bir kısmını unutursunuz o da şöyle bir bakınca hatırlarsınız diye düşünüyorum.
Yani son seneye bırakıp sıkı sıkı ders çalışmaktansa iki seneye yaymak daha mantıklı..

bu sene okul öncesi öğretmenliği okumayı düşünyorum atamaları nasıl bilgi verir misiniz

benimde tavsiyem 3. sınıfa başlarken kpss ye başla
şimdiden başlama
evet kpss ancak oturuyor "bir sözelci" için
ama şimdiden başlarsan da sonunda enerjin kalmıyor, bıkkınlık da yaratabiliyor
sınavın temmuzun ortasını bulduğunu düşünürsek 3. ve 4. sınıf hazırlanman için ideal
4. sınıfta dersaneye başla
3. sınıfta evde kendin temelini oluştur
herkes genel kültür ezber unutulur diyor ama ben katılmıyorum buna
çünkü 1. bir tarihçi olarak tarihi ancak oturtursun ve tarih artık sırf bilgi şeklinde geliyor
2. anayasa hafife alınacak bir ders değil, çok soyut kalıyor sözel dersler içinde en son o yerleşiyor ancak anlaşılıyor
o yüzden bence seneye eğitim ve gk den başla
alan sınavı gelirse bu dediklerimin hepsini unut sadece alana yoğunlaş...
tecrübe malesef böyle birşey...

Back
X