Eşi içeri alınan devlet memurları bile işine devam ediyor bence sorun olmazMerhaba hanımlar. Bundan 5-6 yıl önce annem bir çocuğa bakıcılık yapıyordu harçlık çıkarmak amacıyla. Ama 15 Temmuz darbesi olduğunda öğrendik ki bu çocuğun babası onlara hizmet ediyormuş ve içeri almışlar adamı çocuğu aldıklarında öğrendik. Ve bunlar devlet bankası aracılığıyla devletin sağlamış olduğu bakıcı desteğinden faydalanarak anneme aylık belli bi ödeme yapıyorlardı. Banka kayıtlarında da çıkar zaten. Bu benim güvenlik soruşturmam da bi sorun yaratır mı? Bu konuda fikri olan var mı
Annemin her hangi bir güvenlik soruşturması olmadı yada ailemden her hangi birinin. Zaten darbeden sonra artık bakmadık çocuğa. Endişeleniyorum yinede beni etkiler diyeAnneniz bir sorun yaşamadıysa eğer sizi de etkilemez diye düşünüyorum.
İnşalllah ya çok tedirgin ediyor bu beni.Eşi içeri alınan devlet memurları bile işine devam ediyor bence sorun olmaz
Yaaa inşallah çok teşekkür ederim. Haberlerde yada internette çok iyi puanlar almış olsa bile mülakatta elenen öğretmen arkadaşları görünce bende tedirgin oluyorum haliyle.Eskiden sorun olabilirdi ama artık güvenlik soruşturması sadece kişiyi kapsıyor. Sizde bir sorun yoksa olumlu olacaktır
Yaaa inşallah çok teşekkür ederim. Haberlerde yada internette çok iyi puanlar almış olsa bile mülakatta elenen öğretmen arkadaşları görünce bende tedirgin oluyorum haliyle.
dışarıdan nasıl görünüyo benim bu düşüncem onu merak ettim aslında. Dediğiniz gibi herşey aklıma geliyor saçma sapan acaba şundan bişey olur mu diye.duşununce yerinde olsam ben de telaşlanırdım insan kendisiyle ilgili olmayan saçma sapan şeylerden acaba kazanılmış hakkımı kaybeder miyim diye duşunuyor, ama dışardan bakınca çok anlamsız telaşlanman. hiç bir şey olmaz.
Bu elenenler ne pekiFetoculer devlette siyasetin her kademesinde çalışıyor zaten. Merak etmeyin hiçbir şey olmaz.
Onlar siyasette değil :)Bu elenenler ne peki
Bu elenenler ne peki
Öğretmen mi peki arkadaşınızın eşiMülakatın ilk çıktığı sene ciddi anlamda torpil döndü. Ama şimdi mülakatta aldığın notun aynısını veriyorlar diye biliyorum.
Arkadaşımın eşi ilk mülakatta puanı 94 olmasına rağmen 50 verip elediler. 1 sene sonraki mülakatta KPSS de aldığını verdiler atandı.
Atananların hepsi siyasette o zaman sizin mantığınıza göreOnlar siyasette değil :)
O
dışarıdan nasıl görünüyo benim bu düşüncem onu merak ettim aslında. Dediğiniz gibi herşey aklıma geliyor saçma sapan acaba şundan bişey olur mu diye.
Atananların hepsi siyasette o zaman sizin mantığınıza göre
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. İnşaşlah öyle olurdışardan bakınca aşırı saçma duruyor, annenin soruşturması yok, hakkında bir şey yok. o yuzden elemezler.
EvetÖğretmen mi peki arkadaşınızın eşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?