- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
benim bi arkadaşım hiç matematik olmadan çok iyi bi yere atandı. o da sosyal bilgiler öğretmeni.
eğer matematik yapamıyorum diyosan türkçe, genel kültür ve eğitimi çok iyi yapman lazım. tabi şimdi bide alan sınavı var.
şu bi gerçek ki senin yaptığın her matematik sorusu rakiplerinin önüne geçirecek. o yüzden ben senin yerinde olsam matematiğe daha çok çalışırdım. 10 soru yapsan emin ol çok çok öne geçersin ki çalışırşılırsa 10 soruda yapılır diye düşünüyorum.[/QUOT
matematik dışındaki derslerden çok korkmuyorum en çok türkçeme güveniyorum ama şu matematik...
benim bi arkadaşım hiç matematik olmadan çok iyi bi yere atandı. o da sosyal bilgiler öğretmeni.
eğer matematik yapamıyorum diyosan türkçe, genel kültür ve eğitimi çok iyi yapman lazım. tabi şimdi bide alan sınavı var.
şu bi gerçek ki senin yaptığın her matematik sorusu rakiplerinin önüne geçirecek. o yüzden ben senin yerinde olsam matematiğe daha çok çalışırdım. 10 soru yapsan emin ol çok çok öne geçersin ki çalışırşılırsa 10 soruda yapılır diye düşünüyorum.[/QUOT
matematik dışındaki derslerden çok korkmuyorum en çok türkçeme güveniyorum ama şu matematik...
önyargı yapmadan sevmeye gözünüzde büyütmemeye çalışın,gideceğiniz dershane de iyi bir dershane,kendinizi geliştirirsiniz.
canım benim de matematiğim yoktu tarihçiyim takdir edersin atanmam bir hayli zordu ama ben ilkokul seviyesi derler ya oradan başladım ve 5-6 netten 20 nete kadar çıkabildim ve o sayede atanabildim sende yapabilirsin sadece madem benim gibi matematik özürlüsün biliyorum ben bu konuları deyip geçme 0 dan başla bildiğini sandığın 4 işlemi pratik şekilde yapabilmek bile senin diğer konulara farklı bi bakış açısıyla yaklaşmana yol açıyor ve problemleri daha rahat yapabiliyorsun bi de matematiği sözel mantıkla çalış sende sosyal bilgiler okuduğuna göre sosyal zekan kuvvetli demek ki problemlerde özellikle sana ne veriyorsa sözel olarak yaz ve soruları öyle çalışmayı dene göreceksin yapabildikçe kendine inancın artacak başarılar
sen atanınca peşinde kuyruk olan taliplerini görünce o küçümseyenlerin aslında senı kıskandıklarını anlayacaksın.
sen yine 6 netle başlamışşın ben de o da yok.öss yi 3 matemetik netiyle kazandım hesap et ordanbir de sen nasıl başladın hangi kaynaklardan yararlandın.böyle ilkokul kitapları falan mı alayım.. şu an bi ygs kitabından çalışıyorum konu anlatmıyo sadece soru tiplerini gösteriyo birsürü örnek çözüyo o kadar ??
merhaba arkadaşlar.bu sene sosyal bilgiler öğretmenliği son sınıfa geçtim.ve kpss telaşı başladı.kpss hakkında hiçbirşey bilmiorum..murat dersanesine kaydoldum bilmiyorum ne olacak ama en büyük korkum matematik.dört işlem seviyesinde bi insanım.bu kpss denilen şey matematiksiz kazanılmaz mı ya da en az kaç matematik yapmam lazım.bana nasıl bi çalışma öneriosunuz şu an bi kaç tavsiye duymaya o kadar ihtiyacım var ki..kpss yi kazanıp atanmak istiyorum..öğretmenlik okuyorum dediğimde küçümseyenlere atanamazsın diyenlere inat atanmak istiyorum..belki hırs yapmak için biraz geç kaldım ama olsun bi yerden başlamak lazım..sizden başka soracak kimsem yok çünkü arkadaşlarımın da çoğu benim gibi..lütfen yardım edin bana
Bende matematik özürlü bi insandım.
Kuzenim matematik öğretmeni ondan yardım aldım 5 net yapan ben denemerde 25 net yapıyordum.
Olmayacak şey değil,matematik korkulacak bir şey hiç değil.Hoş ben denemerde çok iyi olmama rağmen sürem yetmediği için matematikten sadece 13 tane çözebildim o halde 84 küsür aldım.Tabi ben önlisansım hala atanabilmiş değilim[/QUOTE
allah cümlemize yardım etsin..benim yaşadığım yer çok küçük herkes birbirini tanıyo..bi çarşıya çıksam 30 kişi durduruo atandın mı diye.atanamazsam çok fena olacak
allah cümlemize yardım etsin..benim yaşadığım yer çok küçük herkes birbirini tanıyo..bi çarşıya çıksam 30 kişi durduruo atandın mı diye.atanamazsam çok fena olacak
Ben artık anlatmaktan bıktım insanlar sormaktan bımadı.Ataması sıkıntılı bir bölüm okuduysan hele insanın başı çok ağrıyor
Ne yap ne et çok iyi çalış bol bol soru çöz.Matematiğide çözersin çözdükçede çok seversin.İlk başlarda yapamazsın sakın salma zamanla açılacaksın
Bende matematik özürlü bi insandım.
Kuzenim matematik öğretmeni ondan yardım aldım 5 net yapan ben denemerde 25 net yapıyordum.
Olmayacak şey değil,matematik korkulacak bir şey hiç değil.Hoş ben denemerde çok iyi olmama rağmen sürem yetmediği için matematikten sadece 13 tane çözebildim o halde 84 küsür aldım.Tabi ben önlisansım hala atanabilmiş değilim
aynen öyle.insanla atanamadım dememi, bekliyolar sanki anlamadımi...
Önlisans hangi bölüm? :18:
Sanırım zevk alıyorlar bundan
3001 kadrosu bekliyorum.
Sende mi önlisanssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?