Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslında bulunduğun okul da öenmli. sonuçta öğretmensin ve çevreye ayak uydurman gerek . bizim okul tutucu idi genç öğretmenler daha çok babet tarzı giyerlerdi yada çok sade fazla topuklu olmayan hanım ayakkabılar.
ama dersanemde bayanlar mini için yarışırdı resmen ayakkabılar desen uzun uzun topuklu filan ..
aslında hani her yer için sade ve fazla topuklu olmayan hoş ve alımlı duruyor..
ben de öğretmenim canım. normal giydiğin bot ve çizmeleri giyebilirsin. deri veya süet.topuklu topuksuz sorun değil. biz köy okulunda bile giyiyoruz. sen muhtemelen merkezde staj yaparsın.öle takım falan giymene de gerek yok .kimse giymez çünkü. 5. yılım ben hiç takım giymedim . kumaş pantolon veya etek üzerine badi,gömlek, kazak olabilir. o kadar kasma yani.ölemli olan vücudunu açıkta bırakma mesela göğüs dekolten olmasın.etek fazla dizüstüne çıkmasın.hayırlı olsun
bende öğretmenlik stajı yapıyorum normalde bende hep spor giyinirim ama klasik zorunlu olduğu için birazda okulda öğrenciler arasında fark yaratmak için yüksek topuklu ayakkabı klasik pantolon ve genelde birinci dersten sonra çıkarsamda ceket giymeyi ihmal etmiyorum şimdiden öğretmenler tarafından bile tanınan saygı duyulan bi öğretmen oldum:) ya tabi herkesin kendi tercihi ama lisede yaptığım için stajı yüksek topuklu ayakkabı, biraz makyaj ve daha ciddi giyimin kendi açımdan önemli olduğunu düşünüyorum stajında başarılar...
Canım bence kendini bir kalıba sokmaya çalışma. Bende öğretmenim ama converse bile giyiyorum. Tören vs. toplantı olmadığı sürece topuklu giymiyorum cunku yürüyemiyorum ve bileklerim çok ağrıyor. İllaki biraz klasik olayım diyorsan ben klasik olmak istediğim zaman hafif diz üstü cicili şirin elbiseler var onları giyiyorum altınada çizme ile çok hoş duruyorlar.