Haklısın bayan öğretmenler için daha zor o okullar.çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için çok açıklayıcı olmuş
aslına bakarsanız bende çok tereddütlüydüm kıyafet konusunda malum gideceğim okulda her öğretmenin gitmek isteyeceği tipten değil
çok dikkatli olmam gerktiğini daha iyi anlıyorum
yakası çok açık olmayan kıyafetler tercih et, kumaş pantolon ya da etek giyeceksin bence ilk günler kumaş pantolon giy çok dar olmasın çok fazla dikkat çekici olma bence. Çünkü stajersin diye öğrenciler çok farklı yaklaşmaya çalışacaklardır. Aynı okulda staj yapacak erkek arkadaşların varsa onlarla aynı sınıfa girmeyi rica et. Meslek liselerinde öğrencilerin amacı okumak değil her türlü terbiyesizliği yapabilirler dikkatli ol
bende meslek lisesi mezunuyum ama amacıma ulaştım sanırım öğretmen oluyorum...
ayakkabı konusunda kararsız kaldım aslında ben rahatıma düşkünümdür o nedenle düz taban daha spor birşeyler giyeyim diyorum ama.. fikir verebilirmisiniz
ben geçen sene stajda genelde elbise giydim, gri kumaş pantolon ve boğazlı kazaklar da kışın vazgeçilmezimdi. boyum 1.55 olduğundan hep topuklu giydim.
şimdi atandığım okulda yine etek ve elbise giyiyorum çoğunlukla. genel lisedeyim ama kötü bi durumla karşılaşmadım çok şükür 2 haftadır
bazı hocalar kolsuzla geliyor, ben sevmiyorum okul ortamında. kısa kollu iyidir.
ankarada stajda da tayt ve uzun kazak/tunik giyiliyordu. idarenin tutumuna bağlı biraz da.
aynı heyecan bende de var bu sene :)
geçen perşembe ilk tanışmaya gittik, keten elbise giymiştim dizden ama otururken çok rahatsız oldum, Allahtan yanımda şal götürmüştüm, oturunca dizlerimi kamufle ettim.
bir de ince çorap giyince keten kumaşlar yukarı toplanıyor çıldırtıyor insanı
daha çok gömlek ve kısa kumaş etek giyeceğim bundan sonra, kombinlerim hazır :)
haydi bakalım kolay gelsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?