- Konu Sahibi sensoylehayat21
bende genel fiziki coğrafyadan zor geçtim dc ile baya kalan oldu sizdeki gibi olmasada tabi coğrafyacılar hep mi böyle anlamadım ya![]()
biizim coğrafyacı 50 yaşında kadın ve bekar:)))o yüzden bize sarıyoo:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende genel fiziki coğrafyadan zor geçtim dc ile baya kalan oldu sizdeki gibi olmasada tabi coğrafyacılar hep mi böyle anlamadım ya![]()
ahh yazık size ya off bazen öyle hocalar olabiliyor inşallah bu sene iyi hocalara denk geliriz çatlaklar bizi bulmaz :))
Okuma-yazma bilmeyen biri senin mesleğini küçümseyecegine, o küçümsediği meslek sahibinden eğitim alamadıgına utansın !
Benden sana bir tavsiye bu forumda ögretmenlikle ilgili sıkıntılarını pek dile getirme, tecrübeli arkadaşları keşfettikten sonra onlara mesaj at. Çünkü ögretmenlere karşı saygısız insanlar var. Çok değil 2-3 gün önce forumun çogu buna şahit oldu. Yazık çok yazık
.
Herkes tıp, mühendislik, hukuk fakültelerine gözünü dikmiş.
İyi öğretmenler olmazsa kim yetiştirecek bunları ?
İnşallah atanırsın canım. Atanamasan da dershanelerde falan iş bulursun diye düşünüyorum.
Allah bi ekmek kapısı açar elbet...
Eee tabi kpss çıkınca insanlarda artık o kadar mezun olan kişilerin işsiz olduğunu görence ister istemez bu tarz tepkiler veriyolar, her ne kadar yanlış olsa da... Öğretmenlik en kutsal meslek bence. Benim nişanlımda öğretmen :)
Canım bu ülkede hergün herşey değişiyor...İnsanlara ne yapsan yaranamazsın memnnun edemezsin.Zaten bunu diyen cahil bir insan o yüzden hiç takma cahille baş edilemez.Hem sosyal bilgiler ataması artacak 4 sene olunca içini ferah tut.
itibarımız o kadar zedelendi ki artk herkes yorum yapma hakkını buluyor kendinde..bu pervasız yorumlara çok üzülüyorum..evet kpss zor falan ama öğretmenlik çok güzel bir meslektir.eğer işinizi iyi yaparsanız gerçekten doyum sağlarsınız.maddi yönden olmasa bile manevi yönden huzur verici bir meslek.şu son birkaç yıldır mesleğimizi iyice yıprattılar,siyasete girmeyeceğim ama bir ülkenin milli eğitim bakanı bile öğretmenlerine türlü yakıştırmalar yaparsa başkalarından ne bekleyebilirsiniz ki? ayrıca geçen bir arkadaş daha böyle bir konu açmştı,o da öğretmen adayıydı.sizler gibi gençlerin umutlarını kırmaları ise çok daha üzücü.lütfen bu gereksiz insanlara ve laflarına aldırmayın.
İnsanların ağzı torba değil canım onun için sorun etme kendine. Ben lisede Sağlık Meslek Lisesinde okudum. O dönem hemşireler ve diğer sağlık personeli atanamıyodu kolay kolay. Yani şu an öğretmenliğin içinde bulunduğu durum gibiydi. Nerde okuyosun dediklerinde söylemek istemiyodum. Çünkü verilen tepki aaa hiç bir yeri kazanamadında mı oraya gittin. Tüh yazık olmuş. İşte diğer yerlere puanın yetmedi mi. Benim kız da bilmem ne lisesinde okuyo (bahsedilen düz lise). Halbuki Fen Lisesini kazanmıştım ama ailemden ayrılmak istemediğim için gitmedim. Neyse Okul bitti KPSS den iyi puan alınca atandım ben. Bu defa torpilini bulan atanıyo dediler. Ve şu an sağlık branşlarının durumu ortada. Önceden burun kıvırdıkları bu okullra çocuğunu yerleştirmek için can atan insanları biliyorum. Bu arada benim kız bilmem ne lisesinde okuyo diyenlerin çocuğun çocuğu maalesef işsiz. Hatta özel sağlık meslek lisesine gönderen. Yani demek istediğim yarının ne getireceğini kimse bilemez. Boş boş konuşan insanlara öğretmenliğin giriş puanın bazı mühendisliklerle aynı hatta daha yüksek olduğunu anlatamazsın. Sen memnunsan kimseyi ilgilendirmez. Ben de bir öğretmen eşiyim ve eşimin mesleğini söylerken gurur duyuyorum. Kim ne derse desin.![]()