- Konu Sahibi hiliba
-
anladım canım ben oğlumu 2910 doğurmuştum..seninki tombiş olacak belli...peki dr şeker için bişey demedimi sana...inşallah 100 lük iyi çıkar..çok zor çünkü sürekli dikkat etmek...idrarda bakıldımı peki sana...
Kizlarr bende 50lik yuklettim bugun 160 cikti sizde durum ne
Hayıır çünkü dr. çıktıktan sonra akşam saatlerinde belli oldu test sonucum msj attım dr.uma ama cvp gelmedi. İdrar istemedi. Ama şimdi bakar idrarıma kesin keton değerine falan
Umarım bişey çıkmaz. Dün yediğim pasta ve yarım kg. dondurmanın etkisi olmuş mudur? Y da sabah yediğim balın?
Seninki iyimiş şekerim benim 204 çıktı!
iyide sen tok karnınamı gittin baktırdın şekerine...sabah yediğim bal diyosun...tok karna olmazki şeker ölçümü...eğer tok deilsen tatlı yemek daha iyimiş varsa bişey çıksın diye...bende tam tatil dönüşü gittim baktırdım malum otelde hergün sabah akşam tatlı şeyler yedim...dr olsun daha iyi varsa şekerin görürüz dedi...nitekimde görmüş olduk...
Evet çünkü 50 mg.farketmez dedi aç tok.
anlamadım canım ben bu işi neyse artık dr un konuş o daha iyi bilir...benimkide düşük seyrediyor...başım dönüyo bazen etkisi olacağını sanmıyorum şekerin...senin çarpıntıların nasıl..kardiyolağa gittinmi hi...
nivacım maşallah oğluşuna..peki değerlerin kaç çıktıki sana insülin verdiler...bende hamur işine hasretim ama olsun napalım..karpuzu koklayarak yiyorum desem abartmış olmam sanırım...bende doğumumu bekliyorum 4 göz..yiyceğim çok şey var çünkü...ama önce meleğimin sağlığı
ama bebişlerimiz neyle beslenecekler.onu yeme bunu yeme.çok kötü bir durum bu.dünden beri moralim çok bozuk.hergün ne yiyeceğiz biz.
ah hilibacım sen benim çektiğim stresi bir bilsen..dün mesela bi arkadaşıma oturmaya gittim baştan tembihledim bana bişey hazrılama diye ...kız meyva suyu ikram etmeye kalktı onu bile içemedim...dışarı çıktığımızda lokantalardaki yemekleride yiyemiyorum genelde hepsi yasak oluy...yani sosyal hayatımda sekteye uğruyo...ama ne yapalım bebklerin sağlığı için herşey..
Evet çünkü 50 mg.farketmez dedi aç tok.
Canım ben de aç olmam lazım diye biliyorum ama dr. farketmez dedi ne bilim.:sm_confused:
Bir de tansiyonum çok düşüyor 8.5-4 oluyor onu söyledim 4 olması pek iyi değil tuz alman lazım dedi.
Senin nasıl tansiyon? Şkerle alakalı mıdır bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?