• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğul bağımlısı anne. Anne bağımlısı eş.

Krizant

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
92
60
3
36
Asiri duskunler birbirlerine. Vicik vicik sevgi.

Ama bugunku konuyu anlatacagim. Tazr kavga ettik esimle. Cunku biktim artik.

Kv kiziyla damadiyla sehir disina gidecek. Esim geldi bana diyor ki aslinda gitmesini istemiyorum. Guldum niye dedim. Guvenmiyormus araba kullanmalarina. Gayet iyi kullaniyorlar bu arada. Ne yapalim onlar da cocugu gitme diyemezsin ki dedim. Kustu. Her dedigine asiri tepki veriyormusum. Annesine on kere gitmeni istemiyorum canim annem deyip sarildi. Eve geldik muhabbeti halen suruyor.

Annesi kendisine annelik yapmamis bu arada. Akrabalari buyutmus. Sadece haftasonu gorurmus annesini.

Herseyde boyle. Tatile gideriz. Anne seni de goturcem de babam var iste diye baslar. Seneye ayarlarim canim annem der. Annesine araba kullanmayi ogretecekmis. Dumbell alacakmis annesi agirlik calisacakmis. Annesi yurusun spor yapsinmis. Biktim yemin ederim biktim. Eski fotograflara baktik. 5-10 yil onceki. Annem yaslanmis demi diyor. Ilk dikkatini ceken bu oluyor. Biz yaslandik onun da yaslanmasi normal diyorum. Ama o annesine uzuluyor. Bu arada benim annem hayatta degil. 10 yildir annesizim. Ama o hayattaki annesini gozumun icine sokuyor.

Annesi de bir esime sarilir oper. Kiz kardesi var. Bir kere bile sarildigini gormedim.

Kv bizden evine giderken anne ara haber ver eve gidince der. Istisnasiz her defa.

Artik o kadar sinirlerimi bozuyorlar ki dinlemeye bile tahammulum yok.

Simdi de küstü. Yalniz biraktim salonda. Yanima da gelme dedim. Tahammul edemiyorum.

Bu eksiklikten ötürü anneye bağımlı bence. Çocuklukta doymamış içi o sebeple hala peşinde geziyor. Hareketlere bakın yani 5 yaşında çocuk gibi annesinin peşinden ağkayacak adam. Yazık. Sizin de özel durumunuz varmış. Belki daha çok gözünüze batıyordur. Kadının size karşı kötülüğü yoksa gözünüzü kapatın. Yapacak bir şey yok.

Bu eksiklikten ötürü anneye bağımlı bence. Çocuklukta doymamış içi o sebeple hala peşinde geziyor. Hareketlere bakın yani 5 yaşında çocuk gibi annesinin peşinden ağkayacak adam. Yazık. Sizin de özel durumunuz varmış. Belki daha çok gözünüze batıyordur. Kadının size karşı kötülüğü yoksa gözünüzü kapatın. Yapacak bir şey yok.
Sen babana karismaz misin diyor simdi gelmis. Dedim keske annem hayatta olsaydi da hicbirseyine karismasaydim. Oooo sen nerelere gitmissin dedi. Carpti kapilari cikti.

Asiri duskunler birbirlerine. Vicik vicik sevgi.

Ama bugunku konuyu anlatacagim. Tazr kavga ettik esimle. Cunku biktim artik.

Kv kiziyla damadiyla sehir disina gidecek. Esim geldi bana diyor ki aslinda gitmesini istemiyorum. Guldum niye dedim. Guvenmiyormus araba kullanmalarina. Gayet iyi kullaniyorlar bu arada. Ne yapalim onlar da cocugu gitme diyemezsin ki dedim. Kustu. Her dedigine asiri tepki veriyormusum. Annesine on kere gitmeni istemiyorum canim annem deyip sarildi. Eve geldik muhabbeti halen suruyor.

Annesi kendisine annelik yapmamis bu arada. Akrabalari buyutmus. Sadece haftasonu gorurmus annesini.

Herseyde boyle. Tatile gideriz. Anne seni de goturcem de babam var iste diye baslar. Seneye ayarlarim canim annem der. Annesine araba kullanmayi ogretecekmis. Dumbell alacakmis annesi agirlik calisacakmis. Annesi yurusun spor yapsinmis. Biktim yemin ederim biktim. Eski fotograflara baktik. 5-10 yil onceki. Annem yaslanmis demi diyor. Ilk dikkatini ceken bu oluyor. Biz yaslandik onun da yaslanmasi normal diyorum. Ama o annesine uzuluyor. Bu arada benim annem hayatta degil. 10 yildir annesizim. Ama o hayattaki annesini gozumun icine sokuyor.

Annesi de bir esime sarilir oper. Kiz kardesi var. Bir kere bile sarildigini gormedim.

Kv bizden evine giderken anne ara haber ver eve gidince der. Istisnasiz her defa.

Artik o kadar sinirlerimi bozuyorlar ki dinlemeye bile tahammulum yok.

Simdi de küstü. Yalniz biraktim salonda. Yanima da gelme dedim. Tahammul edemiyorum.

Annem vefat etti o gözüne sokma olayı olmadı ama bazen ki tavırları hoşuma gitmezse kayınvalideme söylerim oğluna değil oğlu orda annesi yaptığı için hayır diyemez ama kayınvalide ye sınır koymasını söylemek daha mantıklı geliyor

Bu böyle arada bazen eşim der Heh derim tam oldun anneci evlenmeseydin :halay:

Çok abartmışsınız olabilir düşkündür belki damada güvenmiyordur sağlığı için spor yapmasını istemesi çok doğal bizde kaynanama çok dedik ama evden doktora bile gitmiyordu. Araba kullanmayı öğretmesi annem yaşlanmış demesi niye sizi rahatsız ediyor? sizin evliliğinizi etkilemiyorsa annesi aranızı bozmuyorsa ben sevinirdim iyi olmalarına hatta anneniz yokmuş bende eşimle özen gösterirdim ne olursa olsun annesi

Çok abartmışsınız olabilir düşkündür belki damada güvenmiyordur sağlığı için spor yapmasını istemesi çok doğal bizde kaynanama çok dedik ama evden doktora bile gitmiyordu. Araba kullanmayı öğretmesi annem yaşlanmış demesi niye sizi rahatsız ediyor? sizin evliliğinizi etkilemiyorsa annesi aranızı bozmuyorsa ben sevinirdim iyi olmalarına hatta anneniz yokmuş bende eşimle özen gösterirdim ne olursa olsun annesi

Sana şöyle söyleyeyim biraz garip gelebilir belki ama mesela 5 yaşındaki bir çocuğun başını annesi okşarken benim gözlerim dolduğu çok an vardır benm annem olsaydı bunu yapardı diye
O yüzden konu sahibinin takılmasını ben çok iyi anlıyorum

Evet kızına da böyle davransa aile bağları böyle derdim . Ama inan haklısın ne desen haklısın sonuna kadar. Bende de var aynısı sabah mesaj atar gece atar öplen atar yedimi içtimi hastamı birde altlı üstlüyüz. Kurban olayım herkes yerini bilsn herkes evini barkını kursun aile olsun. Zaten evlilik mühessesi zor birde anacı bir erkek hatta koca ... zor

Aaay bu ne ya çok yapmacık nasıl katlanılır buna...
Katlanamiyorum zaten patladim bugun sonunda. Ama patlamamali miydim diyorum. Siz olsaniz ne tepki verirdiniz. Benimki kontrol edemedigim duygusal bir patlama oldu. Aslinda normalde kontrolluyumdur.

Benim eşimde okusun diye Türkiyede bırakılmış 16 yaşına kadar babaanne büyütmüş..Rahmetlinin mezarına bile gitmez izine gittiğimizde ama annesine aşırı düşkün.Başlarda çok takıyordum hatta ondan sıra bana gelip kv bile yakınlaşamadım artık takmıyorum.Kv suçu yok eşim abartıyo.
Küçük oğlumda bana aşırı düşkün sanırsamm genetik ama ben frenliyorum müstakbel gelin kızımı kendime düşman etmek istemem çünkü :KK30:

Katlanamiyorum zaten patladim bugun sonunda. Ama patlamamali miydim diyorum. Siz olsaniz ne tepki verirdiniz. Benimki kontrol edemedigim duygusal bir patlama oldu. Aslinda normalde kontrolluyumdur.
Böyle bir ilişkiye yapılacak pek birşey yok bence kendi hallerine bırakırdım sanırım.En ufak birşey söylesen ikisi bir olur yani...Zor valla ne diyeyim Allah yardımcın olsun.En güzeli bırak birebir vakit getirsinler sen dahil olma bari duyuyorsun bari görme...

Back
X