• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oh be

Ya seviyesizlik niye bu forumda agzinin payini verme olarak algilaniyo

Bogazina yapisti polis cagirdi vs ne tur seviyesizlikler ad bile koyamiyorum, bi de kvnin suratina soyluyosun. E bu kadin baskalarinin hanim hatun gelinlerine ozenmeyip napsin zavalli

Iste böyle alttan alttan cevabi yapistircan, insan sus sus nereye kadar :KK12:, ama akillica tabii ki :KK66:
Iyi olmus bidaha baska gelinleri överken iki kere düsünür umarim... Nedir bu baskalarinin gelini meragi anlamis degilim, bende bikere " eee sen kv si degilsin ondan sana iyi davraniyor bende baska teyzelere iyi davraniyorum" dedim :KK53:

Ezdirmeyelim kendimizi diye birbirimizi gazlarken, olduk mu uslupsuz..
Kadinla cata cat yaparken, verdigin ornekler seviyeni asagi cekmis bence.
Bana cok itici geldi bilemiyorum..
Cevap vermek istemek olabilir de, boylesi hos degil ya.

Iki saat için bizden ayrı şehirde oturan kv de ye uğradık
Eşim lavaboya gitti kv yine bana milletin gelini söyle saygılı böyle Terbiyeli diye başladı. Sözüm ona bana sen istediğim gelin değilsin demeye çalışıyor. Ardından dedi ki sen çalışıyorsun tabi doğru düzgün yemek ye yapamazsın bazen çay la kuru ekmek yer oğlum dedi. En son olarak ta karşı komşunun damadı ise gitmiyor Gelinleri çalışıyor . Bak benim oğlum öyle değil kendisi evde oturup seni gönderiyor oğlum kendisi de çalışıyor dedi.
Artık bende film koptu anne dedim bak hayatta hersey karşılıklı. Benim de bir arkadaşım var kv si çok çok iyi. Dedim. Sonra bende her sabah 6 da kalkıyorum istesem çalışmam ama oğluna yardimci oluyorum dedim. Hem ayrıca eşim kimsenin lafiyla bana gelmez beni çok seviyor sende farkındasin bunun dedim
En son olarak ta bi arkadaşıma kv si sürekli eziyet ediyordu kız polis en sonunda kv sinin girtlagina yapıştı dedim güldüm :) :KK66:
(Bu gerçek bi olay)
Anladı mi bilmiyorum ama umarım bişeyler anlamıstır ..
Oh be rahatladım söyleyin kızlar susmayın Kaynana terörüne sonn

Söylenebilecek en kibar bir biçimde söylemişsin. Arkadaşımın kv si çok çok iyi lafını da iyi demişsin.

Iki saat için bizden ayrı şehirde oturan kv de ye uğradık
Eşim lavaboya gitti kv yine bana milletin gelini söyle saygılı böyle Terbiyeli diye başladı. Sözüm ona bana sen istediğim gelin değilsin demeye çalışıyor. Ardından dedi ki sen çalışıyorsun tabi doğru düzgün yemek ye yapamazsın bazen çay la kuru ekmek yer oğlum dedi. En son olarak ta karşı komşunun damadı ise gitmiyor Gelinleri çalışıyor . Bak benim oğlum öyle değil kendisi evde oturup seni gönderiyor oğlum kendisi de çalışıyor dedi.
Artık bende film koptu anne dedim bak hayatta hersey karşılıklı. Benim de bir arkadaşım var kv si çok çok iyi. Dedim. Sonra bende her sabah 6 da kalkıyorum istesem çalışmam ama oğluna yardimci oluyorum dedim. Hem ayrıca eşim kimsenin lafiyla bana gelmez beni çok seviyor sende farkındasin bunun dedim
En son olarak ta bi arkadaşıma kv si sürekli eziyet ediyordu kız polis en sonunda kv sinin girtlagina yapıştı dedim güldüm :) :KK66:
(Bu gerçek bi olay)
Anladı mi bilmiyorum ama umarım bişeyler anlamıstır ..
Oh be rahatladım söyleyin kızlar susmayın Kaynana terörüne sonn

daha iyisini bekliyorum haberin olsun bu beni kesmedi :KK5:

kayınvalde gelinini istemediğini sürekli belli ederken onun kullandığı dilin en hafif şekliyle cevap vermek
neden terbiyesizlik olsun ki
sürekli istenmediği vurgulandıkça insan kendini ne kadar kötü hisseder
oğlun sevmiş
gelinin oğlunu mutlu ediyor çalışıyor çabalıyor araları iyi problem yok
daha ne istesin kayınvalde ama yok ister başka gelinler gibi olmalı der.
o zaman da cevabını alır....

Konu sahibinin verdiği cevabı beğenmeyenler aynı durumda kalınca gayet seviyeli bir şekilde sussunlar karşısında. Başkasının gelinini övüp kendininkini yeren , oğlumu aç bırakıyorsun ah benim zavallı oğlum diyen kayınvalidelere yazık olmasın değil mi?

Biricik oğlunu aç bırakıyorsun kuru ekmek çay veriyorsun,oğlu da bebek ya ağzına götürüp çiğnettirmeni bekliyor..Tövbe tövbee yaa.. Oğlanlar bitanecik evlatlar da kızlar çöp poşeti sanki...

Ne demek ya oglu evde oturup seni beklese hosuna mi gidicekmis kadinin. Tovbe yarabbm. Ne bicim insanmis. Benimki her gun kahroluyo cok yoruluyorum diye. Hem eve hem ise yetisemezsin sen zaten zayifsin diyo. Kargoyla yemekler yollayip duruyo kadincagiz ya.

Benim anlamadığım bizim anneler de kaynana ama damatları pek bi kıymetli.
Bugün annem bana yemek tarifi veriyor eşim sever diye.
Kayınvalidem de bana söyler oğlum şunu bunu sever diye.
Bir gün de biri gelinim, kızım bunları sever böyle yap falan desin ya:D

bunlar olursa kıyamet yakındır .. :KK53::KK53:
anlamıyorum bende annemin biricik kıymetli damadı ..
:p:p

bunlar olursa kıyamet yakındır .. :KK53::KK53:
anlamıyorum bende annemin biricik kıymetli damadı ..
:p:p
Aynen ya...
Bizimkiler niye kaynanalık yapmaz anlamam. Bir de bizimkiler o kadar istemedi eşimi, şimdi pek br kıymetli oldu. Ben görmedm gelinini önce istemeyip sonra çok seven kaynana:D

Aynen ya...
Bizimkiler niye kaynanalık yapmaz anlamam. Bir de bizimkiler o kadar istemedi eşimi, şimdi pek br kıymetli oldu. Ben görmedm gelinini önce istemeyip sonra çok seven kaynana:D

ooff bu dünya kurulalı var gelin&kaynana çatışması .. :KK14::KK14:

Ohh ağzına sağlık ben diyemiyorum sen ne güzel demişsin benimki de sürekli falancanın gelini çok eli çabukmuş kaynanası arada derede ne işler yapar anlayamazsın aklın durur dedi fistancanın gelini anasına gidiyo ama boş gezmeye değil orda kış hazırlığı yapıyo diyo sonra o kızlardan biri face nasıl gezdiğini ekliyo biride saçı başı boyalı tırnağı yapılı hiç anlattığı köy kızı gibi değil derdi bana beceriksizsin demek off off

Back
X