• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oh be

Konu sahibinin cevabini begenmeyenler deyince uzerime alindim.
Evet tam olarak konu sahibinin cevabini begenmedim.
Yani boyle bir cevabin ona birsey kazandirmaigino dusunuyorum, anlik bir hazdan baska..
-Onun disinda iyice yuzgoz olmus,
-Aradaki mesafeyi kendisi 'sana dalarim ornekleriyle' harcamis.
-Benim uslubum boyle, tartismaya kalkarsak haberin olsun imaji cizmis. Ki hic yakismamis.
Konu sahibini korumaya luzum yok arkadaslar. Ben dusman kuvvetleri degilim.
Sadece madem kayinvalidesi laftan anlamayan ve tahammul edilecek biri degil, o zaman karsi tarafa prim vermemek gerek diyorum.
Mesela o arkadas orneginde kadin kalksa sen beni dovecegini mi soyluyorsun dese ne olacak?
Kivirsan olmaz, yigitlik hepten beter. Dalacak halin yoksa tabii..
Neyse anlayan anladi iste sustum.

Benim anlamadığım bizim anneler de kaynana ama damatları pek bi kıymetli.
Bugün annem bana yemek tarifi veriyor eşim sever diye.
Kayınvalidem de bana söyler oğlum şunu bunu sever diye.
Bir gün de biri gelinim, kızım bunları sever böyle yap falan desin ya:D

Aynı bizde ki durum. Annem eşimin sevdiği yemekleri yapar.. Kendi annesi de arayıp sorar sevdiği yemeği yapmak için.. Bana soran yok cıx :)

Keşke anne kırılıyorum ama filan deseydiniz .
Böyle biraz fazla gibi geldi bana da.

konusmaya devam ederse, cinnet gecirip kaynanasini balkondan asagi atan gelin'in hikayesini anlat ;) Cok bayilirlar baskalarinin gelinini ovmeye amann elimizden bu kadar geliyor, hem calisalim hem ev gecindirelim bide ogullarina bakalim ohh.. kendisi calissaymis zamaninda.. esin memnun sen memnunsun ohh ona ne isterseniz hergun cay ekmek yersiniz..

Aynen canim açıldı gözleri hadi ya dedi
Eşim ilk başlarda böyle değildi zamanla güvenini kazandım bende
Ilk başlarda havadan nem kapandı anneme niye böyle ettin laflari yüzünden ne hallere düşmüştük
Allah a şükür şu an anası ne dese inanmaz beni masum görür
Ama dedigim gibi annesinin yanında susa Susa böyle oldu

Aynen canım. Zaten güveni kazandıktan sonra kim haklı kim haksızsa ona göre muamele ediliyor. Misal, kv sana o lafları söyleyip seni kışkırtmasa sende söylemeyecektin. Halbuki kendi oğullarına ediyorlar haberleri yok. Eşimin annesi de düğünden sonra beni ilk gördüğünde elini beline koyup, evlendin artık çekmek zorundasın susacaksın demişti. Bende eşimi yanımıza çağırıp bak annen ne diyor dedim. Bende güzelce lafımı hiç esirgemedim. Senin oğlunla çekmek için evlenmedim dedim. Eşimde kızdı annesine, ne biçim konuşuyosun diye. Sonra gittik, eşim özür diledi birde benden bunları sana yaşattım diye. Rabbim iki cihandada hatalılara sorsun yaptıklarını.

Aynen canım. Zaten güveni kazandıktan sonra kim haklı kim haksızsa ona göre muamele ediliyor. Misal, kv sana o lafları söyleyip seni kışkırtmasa sende söylemeyecektin. Halbuki kendi oğullarına ediyorlar haberleri yok. Eşimin annesi de düğünden sonra beni ilk gördüğünde elini beline koyup, evlendin artık çekmek zorundasın susacaksın demişti. Bende eşimi yanımıza çağırıp bak annen ne diyor dedim. Bende güzelce lafımı hiç esirgemedim. Senin oğlunla çekmek için evlenmedim dedim. Eşimde kızdı annesine, ne biçim konuşuyosun diye. Sonra gittik, eşim özür diledi birde benden bunları sana yaşattım diye. Rabbim iki cihandada hatalılara sorsun yaptıklarını.
O nasıl laf ya.. terbiyesizlik ne demek çekmek zorundasin..
Bende kendimi yiyorum keşke du deseydin ki zaten çalışıyorum oğluna muhtaç değilim ayrılık olursa hiç te korkum yok deseydim..

:KK70:Allah iyiliğinizi versin 'böyle kaynanaya böyle gelin '
anlamıştır pabucun pahalı olduğunu artık:KK53:

O nasıl laf ya.. terbiyesizlik ne demek çekmek zorundasin..
Bende kendimi yiyorum keşke du deseydin ki zaten çalışıyorum oğluna muhtaç değilim ayrılık olursa hiç te korkum yok deseydim..

Ohoo canım anlatsam daha neler neler varya... Eşimle bu kadar aşık olup evlenmeseydik çoktan biterdi, hatta evlenemezdik bile. Düğünümüzü rezil ettiler. Şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum. Rabbim diğer tarafta hesap sorsun onlara. Deme öyle ayrılık falan neden diyeceksin, aksine kocana daha çok sarılıp birbirimize çok düşgünüz biz falan demelisin. Oturup kuru çay bile yesek bizim için kebap demelisin. Birbirimize maddi olarak değile karı koca olarak muhtacız demelisin ki, ben ne dersem diyeyim bunlar zaten seviyorlar desin. Valla kimseye kızıp hiç kocamdan olamam ben, eşimede söylüyorum seni zar zor aldım kimselere veremem kusura bakma diyorum. Gülüyor o da :)

Ohoo canım anlatsam daha neler neler varya... Eşimle bu kadar aşık olup evlenmeseydik çoktan biterdi, hatta evlenemezdik bile. Düğünümüzü rezil ettiler. Şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum. Rabbim diğer tarafta hesap sorsun onlara. Deme öyle ayrılık falan neden diyeceksin, aksine kocana daha çok sarılıp birbirimize çok düşgünüz biz falan demelisin. Oturup kuru çay bile yesek bizim için kebap demelisin. Birbirimize maddi olarak değile karı koca olarak muhtacız demelisin ki, ben ne dersem diyeyim bunlar zaten seviyorlar desin. Valla kimseye kızıp hiç kocamdan olamam ben, eşimede söylüyorum seni zar zor aldım kimselere veremem kusura bakma diyorum. Gülüyor o da :)
Benim eşimin ailesinde kimse çalışmadığı için Eşimde benim çalıştığım için fedakâr olduğumu falan anlatıyor
Acaba maddi olarak mı anladi ki
Of keşke gitmese idim ya..
Yine kafamin içinde kadın

Back
X