- 25 Ağustos 2014
- 21.123
- 50.551
- 798
- Konu Sahibi karmakarisik56
'kaynana teroru' : )) cok iyi ifade olmus :-* kaynana cevap vermedi mi soylediklerine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim anlamadığım bizim anneler de kaynana ama damatları pek bi kıymetli.
Bugün annem bana yemek tarifi veriyor eşim sever diye.
Kayınvalidem de bana söyler oğlum şunu bunu sever diye.
Bir gün de biri gelinim, kızım bunları sever böyle yap falan desin ya![]()
Keşke anne kırılıyorum ama filan deseydiniz .
Böyle biraz fazla gibi geldi bana da.
Ama , ama , amaaaa öyleeeeSen sus kız gelin olmayan kaynanayı ne bilsin :)
OlmuşturHe he aba altından sopa göstermek gibi mi oldu ki
Port let ti :)gırtlagına yapışmış diyince gözleri pörtlemedimi
iyi taktikmiş. aklımın bi köşesine kazısam iyi olcak![]()
yok yok bu yolda ilerle bence sen.Port let ti :)
Giderken de bir iyi davrandı anlatamam
Acaba diyorum milletin gelini ni anlatırken masadan kalkıp gitse miy dim
Açık açık öyle mi verse idim tepkimi
Şimdi düşünüp kendimi yiyorumyok yok bu yolda ilerle bence sen.
kendi anca iyi gelinleri duyuyor. kötü gelinleri duymakda hakkı yani![]()
Aynen canim açıldı gözleri hadi ya dedi
Eşim ilk başlarda böyle değildi zamanla güvenini kazandım bende
Ilk başlarda havadan nem kapandı anneme niye böyle ettin laflari yüzünden ne hallere düşmüştük
Allah a şükür şu an anası ne dese inanmaz beni masum görür
Ama dedigim gibi annesinin yanında susa Susa böyle oldu
O nasıl laf ya.. terbiyesizlik ne demek çekmek zorundasin..Aynen canım. Zaten güveni kazandıktan sonra kim haklı kim haksızsa ona göre muamele ediliyor. Misal, kv sana o lafları söyleyip seni kışkırtmasa sende söylemeyecektin. Halbuki kendi oğullarına ediyorlar haberleri yok. Eşimin annesi de düğünden sonra beni ilk gördüğünde elini beline koyup, evlendin artık çekmek zorundasın susacaksın demişti. Bende eşimi yanımıza çağırıp bak annen ne diyor dedim. Bende güzelce lafımı hiç esirgemedim. Senin oğlunla çekmek için evlenmedim dedim. Eşimde kızdı annesine, ne biçim konuşuyosun diye. Sonra gittik, eşim özür diledi birde benden bunları sana yaşattım diye. Rabbim iki cihandada hatalılara sorsun yaptıklarını.
O nasıl laf ya.. terbiyesizlik ne demek çekmek zorundasin..
Bende kendimi yiyorum keşke du deseydin ki zaten çalışıyorum oğluna muhtaç değilim ayrılık olursa hiç te korkum yok deseydim..
Benim eşimin ailesinde kimse çalışmadığı için Eşimde benim çalıştığım için fedakâr olduğumu falan anlatıyorOhoo canım anlatsam daha neler neler varya... Eşimle bu kadar aşık olup evlenmeseydik çoktan biterdi, hatta evlenemezdik bile. Düğünümüzü rezil ettiler. Şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum. Rabbim diğer tarafta hesap sorsun onlara. Deme öyle ayrılık falan neden diyeceksin, aksine kocana daha çok sarılıp birbirimize çok düşgünüz biz falan demelisin. Oturup kuru çay bile yesek bizim için kebap demelisin. Birbirimize maddi olarak değile karı koca olarak muhtacız demelisin ki, ben ne dersem diyeyim bunlar zaten seviyorlar desin. Valla kimseye kızıp hiç kocamdan olamam ben, eşimede söylüyorum seni zar zor aldım kimselere veremem kusura bakma diyorum. Gülüyor o da :)