• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ohss 3. Gün embriyosu

tubmus0710

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2025
7
1
1
28
Kızlar benden 38 yumurta toplandı. 13 tanesi döllendi. 5 tanesi 3. Gün donduruldu. Benim e2 seviyem yüksekti ohss geçirdim. 5 embriyo varken neden 3. Gün donduruldu bilmiyorum. 2 si iyi kalite 3 ü orta kalite denildi. Yaşayan var mı. Dondurulmuş transfer olacak

İnşallah güzel sonuç alırsınız. 3. gün embriyosu olması çok fark etmiyor. Rahmin içi en güzel ortam embriyo için. Transferden sonra rahimde kalitesi artıp tutunan çok embriyo gördüm. Bazı klinikler de 3. gün embriyosunu çözdürüp 5. güne giderse transfer ediyorlar. Bazıları da 3. gün çözdürüp doğrudan transfer ediyorlar. Doktorun yaklaşımına göre değişiyor.

Kızlar benden 38 yumurta toplandı. 13 tanesi döllendi. 5 tanesi 3. Gün donduruldu. Benim e2 seviyem yüksekti ohss geçirdim. 5 embriyo varken neden 3. Gün donduruldu bilmiyorum. 2 si iyi kalite 3 ü orta kalite denildi. Yaşayan var mı. Dondurulmuş transfer olacak
Yaşınız kaç ? 5 tanesi erken gelişim göstermiş olabilir. Diğer embriyolara ne oldu peki ?

Merhaba benım de bugün 28 yumurtam toplandı e2 2.300 lere kadar çıkmış, transferimi doktorum 2 ay erteledi şiddetli kaşık ağrısı şişliği yaşıyorum dik yürümek bile mümkün değil iki büklüm yürüyorum sizinde ni öyle olmuştu

Merhaba benım de bugün 28 yumurtam toplandı e2 2.300 lere kadar çıkmış, transferimi doktorum 2 ay erteledi şiddetli kaşık ağrısı şişliği yaşıyorum dik yürümek bile mümkün değil iki büklüm yürüyorum sizinde ni öyle olmuştu
Evet benim de hep kasık ağrım vardı opu sonrası aşırı ağrım oldu sizin e2 düşük gibi ama benim 12500 dü ohss geçirdim :(

Yok her döllenen gitmez ki onlar ilerlemedi zaten o doğal her döllenen ilerlemiyor ne yazık ki:)
3. Gün embriyosu ile de hamile kalan tonlarca kadın var. İçinizi ferah tutun, yaşınız genç, avantajlısınız. Embriyonuza ve kendinize güvenin :) Mutlu haberler alırsınız inşallah 🙏🏻

Back
X