cnm, benım kı bıraz uzun hıkaye .. hala dusunuorum yasadıklarıma ınanamıorum ya Rabbımden gelen herseye razıyız,hayırlısı dıyerek devam edıoruz. ben gecen ayında da normal yolla hamıle kaldım hersey yolundaydı cok guzeldı ve cok cok mutluydumm bebegımınn hayalı ıle yasıordum takı 4. aya gelene kadar . 4 aylıkken bebegımı kaybettım mayıs ayında .. sonrasında yapıllan genetık testlerle esımde 13 14 transklasyon tasıyıcılıgı cıktı ve bıze pgt tup bebek onerıldı. bı şok dhaaa yaşadık , hadı tmm dedık tup bebek tedavısıne başladık . eylul bası başladı. 22 yumrtam olustu ohss olmuştum ve transferım ertlendı. 22 yumurtalarımdan 6 tanesı dollendı . fakat bızım embrıolar genetık olarak ıncelenmesı gerektı ogt olayı bu oluor .. 6 tane embrıomdan sadece 1 tanesı saglıklı cıktıı . ve yıne yıkımm

bunada şükür dıyerek devam ettım bugune geldımm . Rabbım ınsallah o embrıomu nasıp eder banaa .. cok cook zor gunler yasıorum hala yasıorumm bebegım yasasaydı suan benımle olcakktı yenı dogmuş olacaktı bu ay başıı .. bu gunlere gececektır ınşallah ınanıorum . zor ve sıkıntılı gunlerımın arkaasında ınanıyorum kıı yuzum gulcek bakalım ne zman olur bılemeyız ama Rabbım buyuk dıyerek sabır ve dua ıle devam edıorumm