- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
Canım yaptınmı testini???Cuma gunu 10.gunum oluyo.dr yapalim testini cikar dedi.
Haber veririm.insallah guzel haberlerle gelirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaptınmı testini???Cuma gunu 10.gunum oluyo.dr yapalim testini cikar dedi.
Haber veririm.insallah guzel haberlerle gelirim
inşallah gelsınde, zor bi ımtıhandan gecıoruz .imtıhanımız guzel sonuclansın inş. dua ıleAh canım benimmmm neler yasamışsın neler atlatmışsın: ( sınav dünyası işte bi şekilde sınanıyoruz hepimiz... Çok şükür bi umudun var, bu da olmayabilirdi... Şimdi sen sıkı sıkı sarıl bu umuduna... Beslenmene Dikkat et güzel vitamin protein depola vücuduna: ) hiç bişey takma kafana moral çok önemli... Yaklaşık 15 gün var önünde.. Kendini bebegin için hazırla, geldipinde rahat etsin.. Eee az diil misafirliği 9 ay dürecek inşallah..: ))
Yok canm ya yine olmadiCanım yaptınmı testini???
canımmm.... Üzüldüm... Ufff negatifi görmek çok zor biliyorum... Ama işte rabbim ol demeden olmuyo... Donmuşun varmıydı???Yok canm ya yine olmadi![]()
Var donmusum iki tane ama onlar 2.kaliteydi.hoş bu embriyolarim 1.kaliteydide nolducanımmm.... Üzüldüm... Ufff negatifi görmek çok zor biliyorum... Ama işte rabbim ol demeden olmuyo... Donmuşun varmıydı???
Tükenmesin ümitlrrin... Bak bi arkadaşım. 4 hücreli 2. Gün embriyosuyla hamile kaldı ve tek umuduydu. Hersey vesile işte... 2. Kalite olması 1. Kalite olması, bunlar bahane aslında yaratan can vermedikten sonra sadece bahane... Üzülme ve ümidini kesme AllahtanVar donmusum iki tane ama onlar 2.kaliteydi.hoş bu embriyolarim 1.kaliteydide noldu
Gittikce ümitlerim tukeniyo
İnşallahyesilinci
transfer gunumm 10 kasım olcak cnm inş. :) ilaç kullanmaya başladımm 5 kasımda kontrol , 10 kasımm transfer inş....