• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ohss olanlar lütfen yardım!!!

Arkadaslar hem ohss hemde gebelik. Hastanedeki 4. Günümedyum. Geceleri çekilmez hal alıyor bel ağrılarında uyuyamiyorum. Ne kadar süreceğini söylemiyor doktorlar. Her sabah kan aliyorlar ve sürekli serum yiyorum. İdrar çıkışın iyi lakin bu zamana dek 8 kilo aldı. Bu şekilde ohss gecermi ne yapmalıyım lütfen yardım ve dua bekliyorum
Merhaba oncelikle çok gecmis olsun ilk hangi belirtilerle gittiniz benim de transferinin 7. Gunu doktorumu aradm yarin cagirdi karnim 5 aylik gibi goguslerim sisti su bile icsem catlicak gibi oluyorum.Bazen de ayaga kalkarsam
migdem bulaniyor gibi oluyor siz de de boylemiydo? Transferden sonra kacinci gununuz ?

Hepinize cok gecmis olsun.cok ama cok zor bu ohss denilen durum.
Ben son tdavimde olmustum.digerlerinde olmamisti boyle bisey.
Son tedavimde digerlerinden farkli olarak transferden sonra dusuk tehlikesi olanlara verilen bi igne vermisti dr.acaba omu yapti bilmiyorum.
Cunku merkezdede bazi igneler vurdular hangisinin sebep oldugunu bilemedim.
Serum takmislardi gecmezse su alicaz dediler ama gecmisti cok sukur.

Size tavsiyem bol bol ama baya bol haslanmis yumurta yiyin.bana ordaki hemsire tavsiye etmisti.
İlk baslarda yemedim hic sevmem cunku.
Baktim gecmiyo.cokca kaynattim yumurta yedim bikerede.aksamina duzelmistim.
Yumurta bu isin ilaci bence.
Nacizane tavsiyem.
Rabbim sifalar versin herkese

Sakın atlama canım. Hastaneye yatmaya kendimi yakistiramadim fakat gece acile gitmalek zorunda kaldim. Acildeki doktor dahi bikmiyor bu hastaligi siz huc acille ugrasmayin direk doktorunuzu arayib yatis yapsinlar. Yatis da cagre degil malesef ama takip icin gerekli daha kotu olmamak icin. Yumurtayi bende denemek istiyorun ana 4 gundur serum yedigimden hic istahin yok nasil olacak bilmiyorum. Allah hepimize şifa versin.

Arkadaslar hem ohss hemde gebelik. Hastanedeki 4. Günümedyum. Geceleri çekilmez hal alıyor bel ağrılarında uyuyamiyorum. Ne kadar süreceğini söylemiyor doktorlar. Her sabah kan aliyorlar ve sürekli serum yiyorum. İdrar çıkışın iyi lakin bu zamana dek 8 kilo aldı. Bu şekilde ohss gecermi ne yapmalıyım lütfen yardım ve dua bekliyorum
Allah yardimcin olsun canım geçiyor bi şekilde işte

Teşekkür ederim. Geçti gitti 5 gün sonunda hastaneden çıkışım yapıldı. 8 kilo almıştım hepsini 3 hafta sonunda geri verdim. İkizlerime hamileyim. Herşey yolunda. İyi dileklerin için Sağol canım. Allah her isteyene versin inşallah.

Teşekkür ederim. Geçti gitti 5 gün sonunda hastaneden çıkışım yapıldı. 8 kilo almıştım hepsini 3 hafta sonunda geri verdim. İkizlerime hamileyim. Herşey yolunda. İyi dileklerin için Sağol canım. Allah her isteyene versin inşallah.
Merhaba arkadaşım Rabbim evlatlarinizi saglikla kucağıniza almak nasip etsin bizimde taneyle çıkışımız var sizin sperm be kadar di ve nerede tedavi oldunuz kibakın

Tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Insallah kucaklarimizda goruruz bebelerimizi. Soyle ki eşim testis iltihabı geçirdi. Testis iltihabjndan önce tek sorunumuz morfolojiydi. Nerden biliyorum çünkü 2015 temmuz ve ağustosta 2 defa spermiyogram yaptırmıştik. Iltihaptan sonra ise farkedemedik durumu taki aralik ayina kadar. Testis iltihabindan sonra morfoloji hala 1. Sayımız ise 1 milyon yıkadıktan sonra 300.000 di. Tedavi için 3 üroloji androloji Profu gezdik. söyledikleri umut verdi bize sadece bekleyın yakin zaman olmus testisler kendini toparlayabilir denildi ozet olarak. Ovitrelle igne proxxed felan kulandi esim. Yedigi ictigi dikkat etti. Sigarayi birakti. Kendimizi teselli ettik bi süre tüp bebeği kabullenmem biraz uzun sürdü. Lakin Allah büyüktür dedik hep. Bize bu yolu uygun gordu demekki. Bu işlerde tedaviden daha önemli olan bisey varsa o da Allaha guvenmektir emin ol. Bizim Fsh 33 du ama yinede Sperm sayımız 1 milyondu. O kadar çok araştırdım ki bu sürede embriyologlarla urologlarla androloglarla konustum hep. Hepsinin dediği 1 ml Sperm ile tek şans tüp bebek. 2 ay süre bekledik Sperm artışı olmadı. Bizde yaptırdık ve çok şükür tuttu. Once ohss simdide migde yanmasi ve bulantilar basladi. Gece uyumak bile cok zor bu halde ama ne yapalim ne olursa olsun cekecegiz. Allahim tum isteyenlere versin insallah. Özelden mesaj yollarsan söyleyeyim sana doktorların ismini

Arkadaşlar bende de transferden sonra ohss başladı. Doktorum önceden tahmin etmişti ve destonix yarım tablet kullanmaya başladım. 1 hafta kadar çok şiddetli devam etti doğru dürüst uyuyamadım yemek yiyemedim hamile gibi şişlik oluştu sert gergin. Nefes almakta bile zorlandım. Bugün transferin 10. Günü. Yalnız 8. Günümden beri ciddi bi rahatlama hissediyorum şişlik yine var ama Ağrı, gerginlik,nefes darlığı hemen hemen hiç kalmadı. Ve malesef 4 gündür falan adet belirtilerim de başladı. İnternetten araştırdığım kadarıyla ohss şikayetleri artarsa bu gebeliğe işaretmiş ama bende tam tersi azaldı çok üzülüyorum. Artı birde adet öncesi rahimde hissedilen kasılmalar hep birlikte beni umutsuzluğa itmeye yetti. Bu durumları yaşayan var mı? Cevap verebilirseniz sevinirim daha test günüme 2 gün var ve Zaman durmuş gibi mi yandan da çok korkuyorum geçsin istemiyorum. İyilwştiğine üzülür mü insan? Ben üzüldüm resmen hamile değilmiyim diye. Allah isteyen herkese bu güzel kapıyı açsın hayırlısıyla inşallah

Kızkar bişey sorcam bu ohss tüp bebektemi oluyo bitek ben femera tedavisi gördüm 6 gün önce çatlatma iğnesi oldum bugün midem bulanıyo ve ishalim acaba ohss midir.

Canım şuan aynı semptomlar bendede var şişlik belli bir süre sonra azalma oluyor am zamanla. Doktorum buna birşey yapamayız bekliycez demişti. Nefes darlığı ileri düzeye giderse mutlaka doktora başvur. Şuan bnde de vR bol dinleneceksin hareket yok diyor. Herşey allahtan inş güzel sonuçlar alırız.

Lotus bende gebeyim ohss oldum 3. Haftada durmaya başladı dedi doktor süreçte biraz yardımcı olur musun tamamen duzelebiliyor muyuz gececek mi ne kadar sürdü senin idrar çıkışın ne zaman normale döndü

Back
X