Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ohss olmak embriyonun tutunmasına engel mi?tedavim sırasında acayip şişme oldu karnımda ve nefes zorlugu çektim o şekilde transfer yapıldı acaba tutunmasına engel mi çok merak ediyorum.
ohss olmak embriyonun tutunmasına engel mi?tedavim sırasında acayip şişme oldu karnımda ve nefes zorlugu çektim o şekilde transfer yapıldı acaba tutunmasına engel mi çok merak ediyorum.
ohss embriyonun tutunmasına engel değil canım.hatta ohss de daha fazla tutunma ihtimali olduğunu buradan bizzat yaşayıp gördük.biraz sıkıntılı olur ama inşallahhh bebeğin sana sıkıca tutunur
ohss embriyonun tutunmasına engel değil canım.hatta ohss de daha fazla tutunma ihtimali olduğunu buradan bizzat yaşayıp gördük.biraz sıkıntılı olur ama inşallahhh bebeğin sana sıkıca tutunur
yok canım ya tutunmadı ama şimdi kendi kendime düşünüyorum acaba neden tutunmadı diye bende pko var acaba neden neden diyorum doktorlar kısmet diyorlar 2 negatiften sonra araştırmaya geçiyorlar...
öncelikle geçmiş olsun canım.ben tüp bebek yaptırmadım ama aşılamama ohss oldum tutunmaya engelmi bilemem ama eger hamile kalırsan bebegin tutunursa dahada şişermişin drum öyle söylemişti bana.günlerce hastanede yatmış biri olarak çook çooooook kötü bişey bu ohss.tüp bebek yaptıracam çok korkuyorum yine ohss olurum diye allah yardımcın olsun
çok protein tüketin.günde en az 2 yumurta özellikle beyazı et süt ve süt ürünleri çok faydası oluyo.bide bol su için...derin nefes almayın almaya çalışmayın