OHSS yaşayanlar bir bakar mısınız?

oglak_kadini

The Devil's Advocate.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21.996
En iyi cevaplar
1
18.147
498
Hanımlar merhaba. Geçen ay aşılama denedim tutmadı. Bu ay yumurtalıklar uyarılmisken tekrar deneyeyim dedim.

İlk olarak gonal f 150 başladık. Cevap vermedi. 225e çıktık cevap vermedi. Dozu düşürerek devam ettik ve sonuç şuan ultrason kağıdından sayabildiğim 18 yumurta var. Hepsi de 16 mm bin üzerinde.

Ayrıca bir tanesi de önceden catlamisti ve ilişki olmuştu.

Drum iğne yapmayacağız dedi. Dostinex verdi ama reçetesi de kullanımdan sonra en az bir ay çocuk yapmayın yazıyor. İki tane içtim daha içmedim. Önceki catlamadan dolayı gebelik riskim de var.

Uzun oldu kusura bakmayın ama ohss olup da kendiliğinden geçen var mı? Bol su içiyorum dinleniyorum.

Mune canım eğer uygunsa konumu bdv ye taşıyabilir misin? Şu anda bundan büyük derdim yok. Burada görünmüyor.

Bende bu ay opu sonrası kullandım dostinexi ama benimki taze transfer olmayacağı için sorun yoktu. Yine de doktora sormadan bırakmayın derim çünkü ohss daha riskli. Doktorum bu şekilde transfer yapsak tutsa bile gebelikte çok sıkıntılar oluyor demişti. O yüzden doktorunuza durumu belirtin gebelik olursa sıkıntı olur mu diye

Sordum ilacına devam et dedi ama gebelik riski de var şu anda. Anormal bir gebelik olması durumunda bir de kürtajı var bunu yıkımı var ne bileyim kendi kendine kaybolurlar yazıyor medikal sitelerde

oglak_kadini Ohss ile alakasız olarak soyleyecegim Dostinex kullanirken hamile oldugunu ogrenen cok kisi var. Ben de prolaktin yüksekliği icin kullanmistim drum hamile kaldığını farkettiginde kesersin ayrıca korunmaya gerek yok demisti icin rahat olsun kötü seyler dusunme oyle kürtaj falan

Ahh çok sevindim. Bana da Dr gebelik olabilir dedi.

Henüz ohss değilmiş adaymisim. Catlatmadigimiz sürece sorun yok diyor. Bilmiyorum endişem gebelik riskinden dolayısı teşekkürler içimi rahatlattin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…